icon

Aká je prijateľná suma pre čašníka na rodinnej oslave?

21. feb 2023

Dobrý deň mamičky. Suseda mať rodinnú oslavu a potrebuje čašníka. Keďže dcéra tento odbor študuje tak ju oslovila či by nešla na brigádu. Koľko je taká prijateľná suma za odpracovaných 8 hodín pre čašníka.. Študenta 3.rocnika strednej školy?

Strana
z2
animus
21. feb 2023

Mali sme podobnú oslavu, dali sme 50 eur plus sa mohol najesť a napiť koľko chcel.

kacusik69
21. feb 2023

5 eur na hod. by som kludne dala… i ked je to dost davno, pocas studentskych cias som obcas chodievala obsluhovat na svadby, kary, plesy prip. firemne akcie (teda viac ludi) a dostavala som 20-60 eur v zavislosti aj od odrobeneho casu - kym kary boli kratke a mali sme za ne cca tych 20 eur, na niektorych plesoch a svadbach sme aj s pripravami a zaverecnom upratovani riadu atd. makali aj 24 hod. - “plat” bol rovnaky - tych 50 max. 60 eur (je to tak 10 rokov dozadu, vyucena casnicka nie som, dostala som sa k tomu cez kamosku ktora chodila na hotelku a pracovala u nas v meste na takychto akciach)

anjelok
21. feb 2023

@ropucha6 to fakt? Nabuduce napis, poslem dceru 🙂

oli18
21. feb 2023

Ved nechaj to na susedu. Povedz jej, ze nech da, kolko uzna za vhodne. Ty si zachovas svoj charakter a ona ten svoj ukaze.

tinkavvv
21. feb 2023

A suseda jej kolko ponukla?

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
vmiri
21. feb 2023

Keď som ja ako študentka dostala 30-40€ za takú akciu tak som bola veľmi rada 😀 teraz po vyše 10 rokoch neviem koľko dávajú ale myslím že tiež by to malo byť ok.

mistymay33
21. feb 2023

Ja davam studentom ktori si chcu privyrobit na eventoch, ktore organizujeme v nasej kaviarni 5,50/hod. Po 22 hodine davam 6 eur/hodina.

Strana
z2