Aká práca sa dá robiť popri materskej?

ninka78
14. nov 2012

Myslim nejaku pracicku popri materskej co by sa dalo stihat pri malej ale aj co to zarobit ...bez toho aby clovek cokolvek do niecoho vkladal ..

kacenka255
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
denisece
14. nov 2012

napr realitny makler 🙂 a este prekladam prip. chodim tlmocit, ale to velmi malo...

danadany
15. nov 2012

denisece ja som robila maklérku popri robote a poviem ti momentálne si to neviem predstaviť lebo väčšina obhliadok bola po 17 hod a keďže môj muž chodí domov z roboty okolo 19 až neskôr niekedy v noci mne sa to nedá ☹ a s malým na obhliadky chodiť určite nebudem ...... záleží aj od toho či máš kde nechať dieťa, ako pracuje muž atď. ja napr. chodím cez víkendy robiť účtovníctvo, malého dám buď k tete alebo je s ním muž

talula
15. nov 2012

realitny makler, financny poradca (napr. OVB), reprezentant (Zepter)... alebo takmer kazda robota na zivnost, alebo SZCO. aj na profesii je ich dost... alebo ak hladas nieco len na dohodu tak odporucam Slovclean - upratovacie a cistiace prace vadsinou v hoteloch

dadaga
15. nov 2012

fuu aj ja by som robila aj ucto..ale tu to je to nejake mrtve s tou pracou???

martinaxx
15. nov 2012

čítanie reklamných mailov za deň prídu 2-3,za každý prečítaný ti pribúdajú peniažky http://www.ermail.cz/link/NJVYNA7aA2YNejAjeaV2C...

monhla
15. nov 2012

Ja robím dotazníky. Niektoré za financie, niektoré za darčeky /napr. 10eurová poukážka do kníhkupectva pred Vianocami poteší
🙂 / Nie sú to veľké sumy - ale aj malé prilepšenie pomôže. Ak chceš pošli mi do IP tvoj mail a ja Ti pošlem všetky linky:

xelibri
24. nov 2012

Ja si popri materskej privyrabam vyplnanim dotaznikov za odmenu 🙂
Je to jednoduche, casovo nenarocne a nieje potrebna ziadna dohoda ani ine "papierovacky".
Navyse prijem do 500€ rocne z takehoto typu prace je oslobodeny od dane.
Staci sa zaregistrovat a potom uz len sledovat mail 😉
http://www.onlinepanel.sk/default/index/index/r...
http://www.vyskumy.sk/registracia.html?invi=49577
http://www.marketagent.com/f.asp?RefUID=51338

cungu
2. dec 2012

Ahojte ja tiež robím cez internet je to eshop s potravinami a drogeriou ktoru každy človek potrebuje nakupovať dosť často ide vlastne o to že sa stanete zákaznikom a zároven zhanate aj novych ludí za ktorych dostanete nielen odmenu za to že ste ich priviedli ale aj za ich buduce nakupy budete mať provízie stym že vy osobne raz za 2 mesiace musíte 1 krat nakupiť v hodnote 600kč a hotovo ked zohnate 5 ludi oni zohnaju znovu 5 atd.... si môžte vybudovať neuveritelny príjem neskutočnééé dobry system ja osobne tam robím 2 mesiace a už som dosiahla sumu 600 eur a to iba zatial podotýkam lebo planujem zarobiť ešte viac tak neváhajte link na stranku kde je to podrobnejšie vysvetlene a hlavne si pozrite video aj sa tam možte regisrovať link je tu: https://www.goldenbiz.eu/index.php?ido2=131026

adeli79
12. dec 2012

http://www.ermail.cz/link/XXVVXeljYj2AcAeXa2V2C...

NA TOTO SI KLIKNI TAM SA ZAREGISTRUJ DAJ SI TAM SVOJ AKTUALNY MAIL TAM TI BUDU CHODIT TIE REKLAMI,OTVORIS SI MAIL UPLNE DOLE V TOM MAILI BUDES MAT potvrdit precitanie emailu MUSIS TO POTVRDIT LEBO INAK SA TI NEZAPOCITAJU PENIAZE,PO TOMTO KLIKNUTI SA TI NACITA TA ORIGINAL STRANKA,TYM PADOM TO MOZES VYPNUT A MAIL VYMAZAT A JE TO

dvojickychalani
26. dec 2012

S Dedrou spolupracujem skoro dva roky. Venujem sa ako predaju, tak i registrovaniu nových ľudí. Môj tým sa rozširuje tak, že už nemusím platiť za objednaný tovar a stačia mi na "zaplatenie" provízie, ktoré dostávam z predaja ľudí v mojom týme. Nechcete to skúsiť aj Vy, Zaregistrujete sa už kúpou jedného výrobku. Ale môžete získať oveľa viac. Bližšie informácie rada podám e-mailom. Po registrácii Vám rada poradím, ak to budete potrebovať. rozhodite sa správne 🙂
Podmienky predaja
Obchodné podmienky
1. Spôsob objednávania
Objednávku tovaru je možné urobiť on-line priamo na našich stránkach.

2. Povinnosti predávajúceho
Zákazníkom sa zaväzujeme dodať:
- druh a množstvo tovaru v kúpnej cene a za platobných podmienok, ktoré platia v deň odoslania objednávky.
- tovar, ktorý vyhovuje normám, predpisom a nariadeniam platným na území SR.
- tovar, ktorý bude kvalitne zabalený, aby nedošlo k jeho poškodeniu počas prepravy.
Nezodpovedáme za:
- poškodenie zásielky zavinené poštou.
- oneskorené dodanie tovaru zavinené poštou.
- oneskorené dodanie tovaru zavinené nesprávne udanou adresou prijímateľa.
- prípadné nedodanie tovaru, ku ktorému došlo vinou výrobcu (dodávateľa) v dôsledku akéhokoľvek obmedzenia prípadne zrušenia distribučných práv alebo iných nepredvídateľných prekážok.
- výber tovaru zákazníkom. Ak po prevzatí zásielky zákazník zistí, že tovar už má alebo nezodpovedá jeho predstavám. Takýto tovar nemôžeme považovať za oprávnenú reklamáciu.

3. Povinnosti kupujúceho
Kupujúci sa zaväzuje:
- objednaný tovar prevziať, skontrolovať neporušenosť obalov a v prípade akýchkoľvek chýb nám tieto bezodkladne oznámiť.
- zaplatiť za tovar kúpnu cenu vo výške a v zmysle platobných podmienok platných v deň odoslania objednávky.
V prípade, že si zákazník tovar neprevezme pri prvom doručení, a požaduje opätovné doručenie tovaru, je povinný uhradiť náklady prvého ako aj opätovného doručenia tovaru.

4. Ceny tovaru
Ceny za tovar sú účtované zmluvne. Ceny uvedené na našej internetovej stránke sú platné v čase objednania tovaru vrátane DPH (Daň z Pridanej Hodnoty). Predávajúci si vyhradzuje právo tlačových chýb.
Kúpna cena bude považovaná za zaplatenú až pripísaním celej kúpnej ceny na bežný účet predávajúceho alebo uhradením dobierky. Predávajúci si vyhradzuje vlastnícke právo k tovaru až do úplného zaplatenia kúpnej ceny. Dokladom o predaji je pokladničný doklad, ktorý je pripojený ku každej zásielke, a ktorý slúži zároveň aj ako dodací list a záručný list.

5. Dodacie podmienky
Objednávky vybavujeme priebežne. Orientačná doba expedície je v prípade drogérie a kozmetiky 1 - 20 kalendárnych dní, bižutérie 1 - 20 kalendárnych dní, čajov 1 - 20 kalendárnych dní. Objednávky sa zasielajú naraz – t.j. dobu expedície pre celú objednávku je potrebné rátať podľa výrobku s najdlhšou dobou expedície. Môže sa však stať, že napriek našej maximálnej snahe, je Vami zvolený tovar dočasne alebo úplne vypredaný. V takomto prípade po vzájomnej dohode pošleme tovar, ktorý máme na sklade a neskôr dopošleme zostávajúci tovar. Dodacie podmienky dohodneme predom.

6. Termín dodania
Každú objednávku sa snažíme vybaviť v čo najskoršom termíne. V prípade, že objednaný tovar nebude možné zaslať podľa vyššie uvedenej dodacej lehoty, oznámime Vám predpokladaný termín dodania a vyžiadame si Vaše odsúhlasenie. Vyexpedovanie balíka oznamujeme e-mailom. Ak zásielku neobdržíte po uplynutí lehoty na dodanie, odporúčame informovať sa u nás mailom. Stáva sa totiž, že zákazníci nedostanú oznámenie z pošty o uložení zásielky.

7. Spôsob dodania
Objednaný tovar zasielame poštou. Ku každej objednávke prikladáme doklad o predaji, ktorý slúži zároveň ako dodací list.

8. Poštovné
4. Dobierka 2.trieda. Poštovné podľa poštových taríf bude pripočítané k objednávke.

9. Záručná doba
Na predávaný tovar, pokiaľ nie je určené inak, je poskytovaná zákonná záručná doba 24 mesiacov. Priložený doklad o predaji slúži zároveň ako dodací a záručný list. Záručná doba začína plynúť v deň odovzdania tovaru k doručeniu Slovenskej pošte. Práva a povinnosti kupujúceho sa riadia podľa Občianskeho zákonníka. Záruku si je možné uplatniť na e-mailovej adrese lenkajanetzka@gmail.com. Pri údržbe a používaní tovaru je potrebné riadiť sa návodom na použitie a údržbu.

10. Zrušenie objednávky
Ak po odoslaní objednávky do 10.00h nasledujúceho dňa zistíte, že vám objednaný tovar nevyhovuje, prípadne ste sa pomýlili v objednávke, máte možnosť zrušiť objednávku bez uvedenia dôvodu. Zrušenie nám zašlite na email adresu miniaknel@gmail.com.

11. Vrátenie tovaru
Ak by Vám objednaný tovar z akéhokoľvek dôvodu nevyhovoval, jednoducho nám ho do 7 dní od prevzatia zásielky zašlite späť formou balíka, alebo doporučene ako list, tovar zaslaný dobierkou nebude prijatý. Za každý vrátený tovar Vám obratom zašleme peniaze prevodom na Váš bankový účet. V prípade ak chcete tovar vrátiť bez udania dôvodu je možné vrátiť iba tovar nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom obale.

12. Reklamácie
Pred prevzatím a zaplatením zásielky z pošty si ešte na mieste skontrolujte či zásielka nie je poškodená. V prípade rozsiahleho poškodenia (roztrhnutý obal, deformácie a iné rozsiahle poškodenie) odporúčame zásielku neprebrať, môže sa totiž stať, že pracovníci pošty poškodia zásielku nevhodnou manipuláciou. Na už prijaté zásielky reklamácie neprijímame. V prípade, že vám prišla zásielka poškodená a neprevzali ste ju, prosíme, aby ste nás o tom informovali e-mailom. V tomto prípade Vám pošleme novú zásielku.

Reklamácia sa vzťahuje len na:
preukázateľné výrobné chyby spôsobené výrobcom, ktoré boli zistené ihneď po dodávke tovaru, alebo počas jeho používania
Reklamácia sa nevzťahuje na:
chyby spôsobené užívateľom počas bežného používania tovaru

Postup pri reklamácii
Aby mohla byť Vaša reklamácia akceptovaná je nutné dodržať niekoľko pravidiel:
Po prevzatí tovaru si prezrite tovar a doklad o predaji. Ak zistíte pri prevzatí tovaru chyby, je vašou povinnosťou oznámiť nám zistené skutočnosti prostredníctvom e-mailu, najneskôr však do 3 dní od prevzatia tovaru.
V prípade, ak zistíte výrobné chyby, je potrebné najprv tovar na vlastné náklady zaslať na našu adresu spolu s uvedením dôvodu reklamácie. K zásielke nezabudnite priložiť kópiu dokladu o predaji, ktorý sme poslali s tovarom a kópiu ústrižku od doručovateľa. Reklamovaný tovar vám vymeníme za iný, ktorý si vyberiete alebo vám vrátime peniaze. Poštovné a iné poplatky nevraciame. Poškodenie tovaru pri preprave má za následok neuznanie reklamácie. Tovar zasielajte buď formou balíka, alebo doporučene ako list. Pri zaslaní tovaru dobierkou nebude táto zásielka prijatá.
Doba vybavenia reklamácie
Reklamácie vybavujeme v pracovných dňoch prostredníctvom e-mailu alebo telefonicky. Reklamačné konanie začína plynúť dňom prevzatia reklamovaného tovaru predávajúcim a končí dňom odoslania vybavenej reklamácie kupujúcemu. O oprávnenosti reklamácie rozhodneme najneskôr do 5 pracovných dní od obdržania reklamovaného tovaru. O výsledku Vás budeme informovať prostredníctvom e-mailu, pokiaľ sa nedohodneme inak. Oprávnená reklamácia vrátane odstránenia chyby bude vybavená na naše náklady bez zbytočného odkladu, najneskôr do 30 kalendárnych dní odo dňa začatia reklamačného konania. V prípade neoprávnenej reklamácie bude tovar vrátený späť kupujúcemu s príslušným stanoviskom.

Ochrana osobných údajov
Za účelom vybavenia vašej objednávky si musíme uložiť vaše osobné údaje. Poskytnutie údajov je z vašej strany dobrovoľné. Vyplnením objednávacieho formulára dávate súhlas s použitím, spracovaním a uložením vašich osobných údajov do našej databázy. Kedykoľvek máte právo písomne tento súhlas odvolať.

Záverečné ustanovenia
Práva zákazníka vo vzťahu k predávajúcemu vyplývajúce zo zákona o ochrane spotrebiteľa č. 634/1992 Zb. v znení neskorších právnych predpisov zostávajú týmito podmienkami nedotknuté. Predávajúci ani kupujúci nezodpovedá za oneskorené plnenie svojich záväzkov vyplývajúcich z týchto podmienok, ak takéto oneskorenie bolo spôsobené okolnosťami vylučujúcimi zodpovednosť a takáto strana má právo na primerané predĺženie lehoty pri plnení svojich záväzkov.

belobebe
28. dec 2012

Ja si popri materskej privyrabam s oriflame, a zaroven si budujem zarobok, aby som sa po materskej uz nemusela zamestnat. Ak ma niektora z vas zaujem o viac info, rada vam poradim🙂

tremonti
28. dec 2012

Ja doucujem ...

sisa1826
28. dec 2012

já chodím do pekárne

vianne
28. dec 2012

opatrujem dalsie dieta pracujucej mamicky, je len o par mesiacov starsie ako moje...

miyya
28. dec 2012

No neviem si predstaviť ako robiť na materskej realitného makléra. My máme realitku ale bez striedania s manželom a opatrovatelky táto práca nie je možná. Aj tu platí, ak nepracuješ na 110 percent,tak zárobok nepríde...

Skôr sa dá robiť administratíva pre realitnú kanceláriu.Nie je to veľký zárobok ale ja som tak pracovala pri deckách a dalo sa to. Avšak vždy je niečo na úkor druhého.

michaela317
3. feb 2013

http://www.mailguru.sk/ref/1524 pozeranie reklamy za poplatok a po nazbierani urcitej sumy vam ju vyplatia 10E za registráciu a za potvredený mail od 0,02€ do 2€

adena7
8. feb 2013

ahojte, toto som este nedavno nasla...chodia maily kazdy den, v priemere za 1euro denne. 10 eur dostanete za registraciu. ja som tam asi 2-3 tyzdne a mam 19 eur. na vyplatenie vsak treba nazbierat 200eur, takze to chvilu potrva...ale aspon nieco 🙂 ja sa chytam kazdej slamky 🙂 zalezi aj na tom, kolko ludi mate odporucenych. ak chcete, skuste, za klikanie nic nedate...maju stranku aj na facebooku...
http://www.mailguru.sk/ref/1932

januschka10
16. feb 2013

Opatrovat dalsie dieta. Tak to robila baby sitter naseho maleho. Jej dcera bola o 3 mesiace mladsia. Boli spolu 2.5. roka. Ako dvojicky.

anneta1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzka444
7. mar 2013

http://www.ermail.cz/link/7V7XcXAJeCj72C2JCJATC... babulky vyskusajte toto ja to robim uz par rokov a som spokojna peniazky bezproblemov vyplacaju a hlavne vsetko je zadarmo...preto treba len vyskusat nic za to nedate

kiwinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katy55
8. mar 2013

Aj ja pridavam novinku, resp. este som nevidela, ze by to tu niekto spominal..Skuste, ziadne poplaty, ani potreba ŽL :
www.homeworksystem.cz/Info_personalista.html?id...

alena11111
Odpoveď bola odstránená
Zobraz