Aká práca sa dá robiť popri materskej?
Myslim nejaku pracicku popri materskej co by sa dalo stihat pri malej ale aj co to zarobit ...bez toho aby clovek cokolvek do niecoho vkladal ..
@katelina77 no tak chcela by som oriflam
Ak Vas zaujima moznost privyrobit si extra prijem popri materskej dovolenke, praci alebo studiu, kludne mi napiste spavu, poslem Vam viac informacii 🙂.
@jajka234 tak mi napiste spravu zaregistrujem vas a poviem vam dalej ako objednavat a tak:☺
Ja som skúšala už všetko možné. No teraz som našla konečne niečo super, pričom zostanem aj po materskej. Je to práca v MLM, čo väčšina ľudí odsudzuje už pri zmienke, no ak si človek to tak uvedomí, čo dnes nie je trojuholník. V každej práci máte šéfa, pod ním nejakých vedúcich a pod ním obyčajných ľudí, ktorý robia celý život a nakoniec dostanú almužnu. Ak máte správnu MLM firmu, s dobrým ohodnotením a správnymi výrobkami, ktorým aj naozaj veríte, tak sa dá viac ako dobre vyžiť. Mám vo svojej blízkosti pár takých ľudí, ktorí to dokázali. Ak chcete aj vy, píšte.
Nič v zlom, myslela som si, že MLM typu Avon a Oriflame zažil boom pred 10 rokmi, ale ako pozerám ešte stále na to niektoré letíte. Na tom sa v žiadnom prípade nedá zarobiť, len prerobiť, tak teraz všetky avon a oriflame lady do mňa. 😀
@natalienka12 áno na Avon a Oriflame sa zarobiť nedá, alebo možno ťahšie, lebo na jednej špirále je zisk 0,50EUR. Ale sú aj MLM, kde sa dá zarobiť a okrem peňazí, pracujete s ľuďmi, ktorých si sami zvolíte a máte aj iné výhody ako napríklad auto od firmy, 13.plat, dovolenky a pod. 🙂
Za mňa portály typu jaspravim.sk. Ak je človek šikovný a vie ako na to, môže sa slušne rozbehnúť 🙂 A je jedno či je spisovateľ, grafik, alb len štrikuje čiapočky pre detičky. Ja som tam fungovala ešte pred MD, teraz je toho času menej ale dá sa 🙂
@jajka234 dáš si tam inzerát a potom ťa už len kontaktujú tí, ktorí hľadajú službu daného druhu... Napr. ja píšem články, tak tam mám pár inzerátov a ak niekto potrebuje čosi napísať, môže ma kontaktovať 🙂 Komunikácia prebieha prostredníctvom tohto portálu, aj peniažky ti vyplácajú oni (nechávajú si mini čiastku z tvojej "výplaty") - toť v skratke
ahojte, ponukam privyrobenie pracou s výrobkami bežnej spotreby v domacnosti. Clenovia maju 23% zlavu, cize kludne sa mozete registrovat ak by ste chceli len pre seba kupovat lacnejsie. Viac info v sprave. Dakujem
@ejka8
dobrý deň... porosila by som informáciu. ďakujem
dievcata ak mate zaujem o zaujimavu pracu popri materskej, rodicovskej, zamestnani, piste IP a dam viac info 🙂
Ahojte, tiež som sa dala na vypĺňanie dotazníkov cez počítač. Nie je to práca v pravom zmylse slova, ale zarobila som už pár desiatok eur a tiež si objednala z ponuky odmien tyčový mixér s príslušenstvom, tlakomer, tablet či deťom nejaké legá a hračky. Tak ak máte záujem napíšte mi do internej pošty, lebo takých stránok je viac, nielen tie, čo uvádzam nižšie. Odporúčam napr.:
http://www.iprieskum.sk/users/register/?key=20e...
https://www.narodnypanel.sk/pozvanie166/90359
http://www.marketagent.com/f.asp?RefUID=833085
Mate niekto skusenosti s Farmasi?

@ninka78 no chcela b som si privirobit