Aké povolania vykonávajú vaše deti, ktoré boli v detstve hyperaktívne?
Ahojte, ake povolania vykonavaju Vase v detstve hyperaktivne deti? Chlapci? Alebo z toho vyrastli? Bola som u 30r masera, ktory je este stale hyperaktivny, preto pracuje rukami-masiruje..
hyperaktivni ludia vacsinou v kreativite, herci, kreativne povolania, nie sme dobri zamestnanci🤣
Mám ADHD a pracujem v marketingu - kreatíva + analytika. Musím mať v podstate viac funkcii, aby som mohla priebežne prepínať medzi úlohami, keď ma začne nejaká nudiť 🤣. Našťastie mám šéfa, ktorý mi v tom vyhovel. Okrem toho maľujem obrazy.
Tiež som adhd. Som stále rozbehaná + mám milión koníčkov, ktoré ma bavia podľa potreby. Primárne striham psov, sekundárne pomáham mužovi s firmou (tam sa vyšantím čo sa týka kreativity) + kadečo vyrábam len tak pre potešenie a vybitie energie.
hyperaktivni ludia vacsinou v kreativite, herci, kreativne povolania, nie sme dobri zamestnanci🤣
@amonet chalan? Na aku stred.skolu ho dat? Ked nie je umelec, skor sportovec🤔
V sklade
@anonym_7a49c2 co tam? 😊
@anonym_autor Môj hyperaktívny syn s toho vyrástol a naopak má prácu kde nie je v pohybe veľmi.
Nie som diagnostikovana psychológom ale zato ma diagnostikovali všetci kolegovia ktorí so mnou odrobili co i len jednu smenu, musím mať všetko esteticky ladne rýchlo presne.. Neviem sa zastaviť robím do poslednej chvíle stále vymýšľam najrôznejšie kombinácie všetkého 🤦♀️ majú to so mnou ťažké. Výkon musí byť vidieť v každej oblasti a keďže ide o spoluprácu kde sme na danú vec dvaja /traja hecujem aj ich k výkonom. Veľa kolegov sa sťažovali vedúcej ze som príliš hrrr ze ich sikanujem ze musia robiť. 🤦♀️ Preto mi dáva tiež dynamických ľudí no aj oni mi akosi prestali stačiť a nestíhajú ma. Ako sa skrotiť to neviem, ide to zo mňa úplne samo vrie to vo mne a neviem vyhodnotiť co už je príliš
@anonym_autor je vedcom
mam ADHD a mam vlastny kreativny biznis

V sklade