icon

Aké povolania vykonávajú vaše deti, ktoré boli v detstve hyperaktívne?

9. nov 2025

Ahojte, ake povolania vykonavaju Vase v detstve hyperaktivne deti? Chlapci? Alebo z toho vyrastli? Bola som u 30r masera, ktory je este stale hyperaktivny, preto pracuje rukami-masiruje..

anonym_7a49c2
9. nov 2025

V sklade

amonet
9. nov 2025

hyperaktivni ludia vacsinou v kreativite, herci, kreativne povolania, nie sme dobri zamestnanci🤣

anonym_a9c7b8
9. nov 2025

Mám ADHD a pracujem v marketingu - kreatíva + analytika. Musím mať v podstate viac funkcii, aby som mohla priebežne prepínať medzi úlohami, keď ma začne nejaká nudiť 🤣. Našťastie mám šéfa, ktorý mi v tom vyhovel. Okrem toho maľujem obrazy.

maddie1711
9. nov 2025

Tiež som adhd. Som stále rozbehaná + mám milión koníčkov, ktoré ma bavia podľa potreby. Primárne striham psov, sekundárne pomáham mužovi s firmou (tam sa vyšantím čo sa týka kreativity) + kadečo vyrábam len tak pre potešenie a vybitie energie.

autor
9. nov 2025
@amonet

hyperaktivni ludia vacsinou v kreativite, herci, kreativne povolania, nie sme dobri zamestnanci🤣

@amonet chalan? Na aku stred.skolu ho dat? Ked nie je umelec, skor sportovec🤔

autor
9. nov 2025
@anonym_7a49c2

V sklade

@anonym_7a49c2 co tam? 😊

amonet
9. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak aj v sporte aby si bol dobry treba kreativitu a strategiu. kludne nejaka sportova ved musi vediet co ho bavinuz nema 5

anonym_5acf9d
9. nov 2025

@anonym_autor Môj hyperaktívny syn s toho vyrástol a naopak má prácu kde nie je v pohybe veľmi.

tilly
9. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor môj adhd syn išiel tiež na zdravotnícku školu, odbor masér

anonym_362249
9. nov 2025

Nie som diagnostikovana psychológom ale zato ma diagnostikovali všetci kolegovia ktorí so mnou odrobili co i len jednu smenu, musím mať všetko esteticky ladne rýchlo presne.. Neviem sa zastaviť robím do poslednej chvíle stále vymýšľam najrôznejšie kombinácie všetkého 🤦‍♀️ majú to so mnou ťažké. Výkon musí byť vidieť v každej oblasti a keďže ide o spoluprácu kde sme na danú vec dvaja /traja hecujem aj ich k výkonom. Veľa kolegov sa sťažovali vedúcej ze som príliš hrrr ze ich sikanujem ze musia robiť. 🤦‍♀️ Preto mi dáva tiež dynamických ľudí no aj oni mi akosi prestali stačiť a nestíhajú ma. Ako sa skrotiť to neviem, ide to zo mňa úplne samo vrie to vo mne a neviem vyhodnotiť co už je príliš

anonym_6f8d76
Autor odpoveď zmazal
anonym_3e13b6
13. nov 2025

@anonym_autor je vedcom

anonym_67a8a7
13. nov 2025

mam ADHD a mam vlastny kreativny biznis