icon

Aké sú pracovné podmienky v Amazone?

mirka1802
10. feb 2025

Dobry deň vedel by mi niekto presnejšie opísať aká je tam práca …aký je tam približný plat ….popripade aké zmeny sú lepšie …budem vám vďačná za odpovede 😉😉😉

mirka1802
autor
10. feb 2025

@rozculena skor hladam niečo aktuálnejšie

renesance80
10. feb 2025

otročina je vždy aktuálna

ana_s
10. feb 2025

Ja som tam robila. Na začiatku to všetko vyzerá super, mladí vedúci, ktorí sú ochotní ti pomôcť, no keď si ťa trochu oťukajú, tak začnú klasické zdieračky. Musíš robiť určitý počet položiek za hodinu, ak spravíš čo i len o jednu či dve menej, príde za tebou team leader a začne ťa na plnú hubu pred všetkým zdrbávať, plus robíš veľmi rýchlo, čiže sa ľahko stane, že sa pomýliš a to ťa zdrbú zas. Všade sú SBS, ktorí ťa kontrolujú, čo je na jednu stranu samozrejmé, lebo niekedy pracuješ s fakt drahými vecami, no na druhú stranu ťa vedia zdržať aj tak, že ti utečie autobus domov či zmeškáš celú prestávku. A mínusom určite je, že ti jeden deň tvrdia, akí sú s tvojou robotou spokojní a na druhý deň ti dajú hodinu pred koncom zmeny výpoveď, samozrejme s poznámkou, že musíš vrátiť všetko, čo ti za tie mesiace dali, to jest plátená taška, pero, zápisník. Ja som s nimi nemala dobrú skúsenosť, viacerí ju nemali, no možno nájdeš niekoho, kto ti povie opak.

dancingqueen321
Autor odpoveď zmazal
stupidman
16. feb 2025

Amazon je taký. Kopa článkov opisuje podobné veci vo všetkých pobočkách na svete.