icon

Ako anonymne nahlásiť zamestnávateľa na kontrolu?

14. sep 2025

Ahojte dá sa podať aj anonymne kontorlu na zamestnávateľa? Aby nezistili že som to poslala ja. Mám k tomu dôvody

billy_jean
14. sep 2025

Samozrejme, posli anonymny podnet na IP, idealne listom, mozes aj e-mailom. Tym, ze bude anonymny nebudes informovana o zacati ani o ukonceni kontroly.

autor
14. sep 2025
@billy_jean

Samozrejme, posli anonymny podnet na IP, idealne listom, mozes aj e-mailom. Tym, ze bude anonymny nebudes informovana o zacati ani o ukonceni kontroly.

@billy_jean super dakuejm.

nelca84
14. sep 2025
@anonym_autor

@billy_jean super dakuejm.

@anonym_autor a o co ide? anonymne sice mozes napisat, ale ze sa to bude setrit je mala pravdepodobnost, takze napis aj svoje meno a kontaktne udaje, zamestnavatel sa nedozvie kto podal podnet

autor
14. sep 2025
@nelca84

@anonym_autor a o co ide? anonymne sice mozes napisat, ale ze sa to bude setrit je mala pravdepodobnost, takze napis aj svoje meno a kontaktne udaje, zamestnavatel sa nedozvie kto podal podnet

@nelca84 ma kontakty vysoko. Keby napíšem meno zistia to

nelca84
14. sep 2025
@anonym_autor

@nelca84 ma kontakty vysoko. Keby napíšem meno zistia to

@anonym_autor tak nepocitaj s tym, ze sa to bude riesit. Vsak napis aky mas problem, mozno to ani nie je v kompetencii IP

rozculena
14. sep 2025
@nelca84

@anonym_autor tak nepocitaj s tym, ze sa to bude riesit. Vsak napis aky mas problem, mozno to ani nie je v kompetencii IP

@nelca84 riešia aj anonymné

anonym_c1b3fd
14. sep 2025

@anonym_autor u nás vždy prišli na to ,kto podal podnet na IP
Mali tam svoje kontakty .. tak aj keby som chcela ,do tej firmy by som podnet neposlala , keby som chcela ,aby na mňa neprišli
Keby mi to bolo fuk, nech aj vedia ..

alickapusinka
14. sep 2025

Ak sa na to príde tak čakaj ukončenie prácovneho pomeru. To že TY pošleš anonymne neznamena že zamestnavateľ sa nedozvie.Hlavne ak ma vplyv ktorý ma všade znamosti tak čakaj reakciu.Veľmi naivne si myslieť že sa to nedozvie ak ma vplyv. Moja kamarátka podal podnet anonymne nepačilo sa jej niečo vo firme a teraz dostala vypoved z práce. Takže ak máš nejaku dalši prácu tak chod do toho. A to že TY oznamiš anonymne neznamena že zamestnavateľ sa nedozvie.Musiš potom čakať na akciu reakciu.TO že bude anonymne neznamena anoynmne pre zamestnavateľa.

autor
14. sep 2025
@alickapusinka

Ak sa na to príde tak čakaj ukončenie prácovneho pomeru. To že TY pošleš anonymne neznamena že zamestnavateľ sa nedozvie.Hlavne ak ma vplyv ktorý ma všade znamosti tak čakaj reakciu.Veľmi naivne si myslieť že sa to nedozvie ak ma vplyv. Moja kamarátka podal podnet anonymne nepačilo sa jej niečo vo firme a teraz dostala vypoved z práce. Takže ak máš nejaku dalši prácu tak chod do toho. A to že TY oznamiš anonymne neznamena že zamestnavateľ sa nedozvie.Musiš potom čakať na akciu reakciu.TO že bude anonymne neznamena anoynmne pre zamestnavateľa.

@alickapusinka ano mám inú prácu, viacero ľudí tu končí

alickapusinka
14. sep 2025
@anonym_autor

@alickapusinka ano mám inú prácu, viacero ľudí tu končí

@anonym_autor aha tak tak to je ine ver oni taký podnikatelia kto má znamosti oni sa dozvedia všetko.

synne
16. sep 2025

Podľa článku v HN, najväčšie množstvo prešetrených podaní v roku 2024 mal IP v Nitre. Zaoberal sa 42% podaní.
Šanca, že sa nikto bude zaoberať podaním je teda menej ako 50% a klesá tým, že pôjde o anonymnú žiadosť.