Ako anonymne nahlásiť zamestnávateľa na kontrolu?
Ahojte dá sa podať aj anonymne kontorlu na zamestnávateľa? Aby nezistili že som to poslala ja. Mám k tomu dôvody
Samozrejme, posli anonymny podnet na IP, idealne listom, mozes aj e-mailom. Tym, ze bude anonymny nebudes informovana o zacati ani o ukonceni kontroly.
@billy_jean super dakuejm.
@billy_jean super dakuejm.
@anonym_autor a o co ide? anonymne sice mozes napisat, ale ze sa to bude setrit je mala pravdepodobnost, takze napis aj svoje meno a kontaktne udaje, zamestnavatel sa nedozvie kto podal podnet
@anonym_autor a o co ide? anonymne sice mozes napisat, ale ze sa to bude setrit je mala pravdepodobnost, takze napis aj svoje meno a kontaktne udaje, zamestnavatel sa nedozvie kto podal podnet
@nelca84 ma kontakty vysoko. Keby napíšem meno zistia to
@anonym_autor u nás vždy prišli na to ,kto podal podnet na IP
Mali tam svoje kontakty .. tak aj keby som chcela ,do tej firmy by som podnet neposlala , keby som chcela ,aby na mňa neprišli
Keby mi to bolo fuk, nech aj vedia ..
Ak sa na to príde tak čakaj ukončenie prácovneho pomeru. To že TY pošleš anonymne neznamena že zamestnavateľ sa nedozvie.Hlavne ak ma vplyv ktorý ma všade znamosti tak čakaj reakciu.Veľmi naivne si myslieť že sa to nedozvie ak ma vplyv. Moja kamarátka podal podnet anonymne nepačilo sa jej niečo vo firme a teraz dostala vypoved z práce. Takže ak máš nejaku dalši prácu tak chod do toho. A to že TY oznamiš anonymne neznamena že zamestnavateľ sa nedozvie.Musiš potom čakať na akciu reakciu.TO že bude anonymne neznamena anoynmne pre zamestnavateľa.
Ak sa na to príde tak čakaj ukončenie prácovneho pomeru. To že TY pošleš anonymne neznamena že zamestnavateľ sa nedozvie.Hlavne ak ma vplyv ktorý ma všade znamosti tak čakaj reakciu.Veľmi naivne si myslieť že sa to nedozvie ak ma vplyv. Moja kamarátka podal podnet anonymne nepačilo sa jej niečo vo firme a teraz dostala vypoved z práce. Takže ak máš nejaku dalši prácu tak chod do toho. A to že TY oznamiš anonymne neznamena že zamestnavateľ sa nedozvie.Musiš potom čakať na akciu reakciu.TO že bude anonymne neznamena anoynmne pre zamestnavateľa.
@alickapusinka ano mám inú prácu, viacero ľudí tu končí
@alickapusinka ano mám inú prácu, viacero ľudí tu končí
@anonym_autor aha tak tak to je ine ver oni taký podnikatelia kto má znamosti oni sa dozvedia všetko.
Podľa článku v HN, najväčšie množstvo prešetrených podaní v roku 2024 mal IP v Nitre. Zaoberal sa 42% podaní.
Šanca, že sa nikto bude zaoberať podaním je teda menej ako 50% a klesá tým, že pôjde o anonymnú žiadosť.

Samozrejme, posli anonymny podnet na IP, idealne listom, mozes aj e-mailom. Tym, ze bude anonymny nebudes informovana o zacati ani o ukonceni kontroly.