Ako by ste brali neustále ponižovanie od nadriadeného?
Ako by ste brali neustále ponižovanie od nadriadeného? Na každej porade ma úplne ponižuje pred ostatnými kolegami, hovorí na mňa veci, ktoré sú vymyslené, vôbec to nie je pravda. Ponižuje ma, že nič neviem urobiť. Pritom všetku svoju prácu zvládam, všetko mám urobené... Najhoršie je, že s ním sa nedá normálne, vysvetliť mu veci, hovorí si svoje, nepustí ma ani k slovu. Keby som niečo chcela povedať, začne po mne vrieskať... Už to prestávam zvládať takéto správanie, trápi ma to...
A neni možnosť odisť inde dať vypoved už len kvôli tvojmu kľudu by to stálo za to ved to je psychický tyran.Odid skôr než chytiš nejaku chorobu žiadna práca nestoji za to aby si si zničila zdravie.Robota sa vždy da najsť aj ked teraz to je veľmi ťažké.
@dilino Už nad tým rozmýšľam... Ďakujem za povzbudenie
@janetinka27 Ty kokos, ale brutalna si, klobuk dole, drzim place. Bohuzial, toto sa casto deje aj v sukromnom zivote - stojim pred skolou, kecame s maminami, stazujeme sa na to iste, nejaku konkretnu ucitelku, ja mam v plane s nimi ci bez nich to aj tak riesit s tou ucitelkou a povzbudzuju ma, chod chod, ved vsetky sme nespokojne. Ja aj idem, poriesim, resp. neporiesim 🙂 potom vsetky sa ma pytaju, no co ako si dopadla? Ja poviem ze nic moc 🙂 a ony postupne, ze ved my sme vlastne aj celkom spokojne s tym ako to je. Ziadna nedupne nozickou, ze idem aj ja, ved ked nas bude viac, tak hadam ta ucitelka nieco urobi.
@cubo2 Nedá sa. Presne ako tu už niekto napísal, toto sú konatelia v súkromných firmách, ktorí si myslia, že môžu všetko, pretože im vo firme patrí všetko, vrátane zamestnancov. Osobne som skúšala naozaj hocičo, presne aj poznámky ,,Už si sa ukľudnil?” a pod. S takýmto človekom to proste nepohne. Buď ma zavalil robotou a nedovolil mi odísť na konci pracovnej doby, normálne tam sedel so mnou do pol deviatej, kým som nemala všetko hotové alebo mi to spočítal na štvrťročných odmenách, prípadne som ako jediná nemala valorizáciu mzdy. Dokonca si vynucovali dominanciu aj tak, že sme im pri príchode a odchode museli podávať ruky a pozerať sa pri tom do očí, raz som to nespravila a bývalý šéf mnou trhol, že sa mu mám pozerať do očí, keď mu podávam ruku. ZLE! Jediná možnosť v takýchto situáciách je dať výpoveď. Osobne by som ale už druhýkrát na takýchto ha*zlov podala podnet na inšpektorát práce. Veľmi ľutujem, že som to vtedy neurobila. Autorka ešte má tú možnosť.
@lilitela veru sama to vidis, ze ludia su niekedy hrdinovia len kym nezacne boj 🙂 a zrazu su spokojni:D
@danielka1810 je to ťažke ale to zvladneš najsťsi novú robotu ved to je chore aby sa jeden človek takto k vám správal ako k handram zvlašť ak je to chlap.
@danielka1810 tam moze byt aj nejaka porucha, vada. s tym nic nenarobis, potreboval by asi terapiu, liecbu. radsej odid, ak mas kde. kebyze sa tam dokazete viacere zmobilizovat a ohradili by ste sa alebo by ste mu aspon zacali strpcovat zivot. keby si nasiel nieco vonave v sufliku, alebo by ho niekto zamkol na wc, tak by klesol aj vo vasich ociach a uz by ste sa na neho pozerali inak. ale na to treba mat odvahu, zaludok.
Ako sa ti dari? Nieco nove?

@cubo2 áno...