Ako dať výpoveď bez urážky?
Robím v mojej novej práci len týždeň a nepáči sa mi systém práce ani práca lebo mám problému z chrbticou a chcem dať výpoveď len neviem ako aby som nikoho neurazila a necítila sa nepríjemné
@juli268 ukončenie pracovného pomeru v skúšobnej lehote
https://www.profesia.sk/kariera-v-kocke/vypoved....
Nemajú sa preco urážať.Skusila si,nejde to,ideš ďalej.To je zivot
@juli268 v prvom rade by som to neriešila na MK so svojou fotkou. Hlavne,keď o tom nevie
Ja som odišla s práce hneď po prvom dni povedala som že to není pre mňa a hotovo
Ja som v jednej firme dal výpoveď po troch dňoch, prišla mi lepšia ponuka z inej.
Vedúci to bral v pohode, teda aspoň sa tak tváril. Aj mi ho bolo trochu ľúto 😁
Môj muž dal výpoveď po prvom dni 😀 zistil, že tá práca nie je nič pre neho a nikto sa neurazil. Veď na to je skúšobná doba, aby si ty zistila, či ti práca vyhovuje ale aj aby zamestnávateľ zistil, či je spokojný.
@juli268 ahoj,isto daj vedieť ,čo najskôr,povedz z akého dôvodu a zamestnávateľ obratom vie ohlásiť ďalších uchádzačov,čo boli na pohovore alebo vyhodiť ,čo najskôr inzerciu..je to fér a na to slúži skúšobná doba, keď to zistíš takto n začiatku,je to vždy lepšie ,ako keď ťa všetko zaučia už cez 2 mesiace ,kvázi s tebou rátajú a deň pred koncom skúš.doby oznámiš odchod..
Takže smelo do toho
@juli268 ak sa tak bojíš, že to zle vezmú, tak to proste hoď na tú chrbticu 🤷. Za mňa tiež hlavne čím skôr tým lepšie, nech do teba zbytočne neinvestujú čas a energiu a ty tam nemusíš zbytočne chodiť s nechuťou... Veď ťa tam asi niekto musí zaškoľovať, venovať sa ti, atď. Zbytočne to naťahuješ. Výpoveď na papier daj strohú, bez udania dôvodu a ústne povedz, že máš problémy s chrbticou, že to proste nedávaš a finito.
Neboj sa, asi im to bude po tak kratkej dobe aj jedno a aspon nebudu stracat cas, najdu niekoho komu bude praca vyhovovat. Xy ludi dalo vypoved okamzite
Ja som v jednej práci tiež vydržala pár dní, asi tri. Veď na to je skúšobná doba. Aby si zamestnávateľ odskúšal teba, ale aj ty zamestnanie 😉

Si v skúšobnej dobe, nie? Môžeš ukončiť bez udania dôvodu.