Ako doložiť hľadanie si práce online?
Dobrý deň . Chcem sa opýtať či má niekto s tým skúsenosti a vie mi vysvetlit . Ako to je keď je už možnosť keď som zaevidovaná na úrade a hľadám si prácu napr aj cez profesiu a kariéru a po novom sa to berie ako tiež to papierové potvrdenie o hľadaní si zamestnania . Tak čo konkrétne treba doložiť alebo zaslať pracovníčke ? A či potom treba pri hlásení sa mat aj papierové potvrdenie
Mail, ktorý ti obratom príde.
vytlacis si mali, ktory ti pride ako potvrdenie, ze si tam a tam poslal zivotopis, ze si reagovala na nejaku pracovnu poziciu.
@simi2022 netreba nikde žiadne pečiatky, ja som to pracovníčke na upsvar posielala emailom. Môžeš to tak robiť zakaždým
@denkabemommy že nieje obmedzený počet koľko krát len tak môžem ? Lebo po pravde ja nebeham po obchodoch väčšinou fakt všetko profesia alebo kariéra no . Prvú pečiatku mi dala teta keďže má obchod .
@denkabemommy že nieje obmedzený počet koľko krát len tak môžem ? Lebo po pravde ja nebeham po obchodoch väčšinou fakt všetko profesia alebo kariéra no . Prvú pečiatku mi dala teta keďže má obchod .
@simi2022 ja som nemala nikdy žiadnu pečiatku, však to je prežitok z minulosti.
@elanor a stačí potom len osobne s tým ísť že ten papier s razítkom už netreba ? A neviete koľko krát tak môžem ?
@simi2022 ten vytlaceny mail staci. Peciatky netreba. A staci ti jeden mail za to obdobie od do, kedy sa chodis hlasit.
Este v zivote som nemala papier s peciatou.
Vzdy som nosila len vytlacene maily.
Klidek a nohy v teple. Nestresuj.
@simi2022 ten vytlaceny mail staci. Peciatky netreba. A staci ti jeden mail za to obdobie od do, kedy sa chodis hlasit.
Este v zivote som nemala papier s peciatou.
Vzdy som nosila len vytlacene maily.
Klidek a nohy v teple. Nestresuj.
@elanor tak ja som naposledy bola zaevidovaná po strednej škole v roku 2017 tak do vtedy sa nosilo len papierovo 🙂 tak radšej sa pýtam keďže každý úrad je aj iný aj iné pracovníčky no moja sa zdá zatiaľ v pohode tak uvidime hh ale ďakujem krásne
@elanor tak ja som naposledy bola zaevidovaná po strednej škole v roku 2017 tak do vtedy sa nosilo len papierovo 🙂 tak radšej sa pýtam keďže každý úrad je aj iný aj iné pracovníčky no moja sa zdá zatiaľ v pohode tak uvidime hh ale ďakujem krásne
@simi2022 nikdy sa nenosilo len papierovo. Resp. za poslednych cca 20 rokov.
Prvy krat som bola na UP v roku 2006, a uz vtedy som nosila iba maily.
Aj v roku 2017-2018, detto.
@simi2022 nikdy sa nenosilo len papierovo. Resp. za poslednych cca 20 rokov.
Prvy krat som bola na UP v roku 2006, a uz vtedy som nosila iba maily.
Aj v roku 2017-2018, detto.
@elanor tak neviem ja som vtedy chodila na úrad môjho vtedajšieho bydliska a vždy mi dávali papier nikdy nespomenuli potvrdenia elektronické až teraz keď som sa po ukončený TPP evidovala povedala že vôbec dačo take je
@elanor tak neviem ja som vtedy chodila na úrad môjho vtedajšieho bydliska a vždy mi dávali papier nikdy nespomenuli potvrdenia elektronické až teraz keď som sa po ukončený TPP evidovala povedala že vôbec dačo take je
@simi2022 to je skor ten problem. Oni davaju ten papier automaticky. A zabudnu spomenut, ze preukazat hladanie vies aj inak....

@simi2022 ja som si tlačila e-mail co som posielala.