icon

Ako dosiahnuť úspech a vyšší zárobok s Farmasi?

21. jan 2025

Je tu niekto kto pracuje s Farmasi a dari sa mu? Za aku dlhu dobu sa vam podarilo mat vyssi zarobok?

zuzubb007
21. jan 2025

Záleží na koľko sa vieš ľuďom pchať do zadku, a nahovárať im, že aké je to všetko prospešné, nemozem ľudí čo toto robia

petronelag
21. jan 2025

Poznám dosť veľa žien, čo to nechali, robili to len popri zamestnaní.

dadka1997
21. jan 2025

Ja som nikdy do nicoho podobneho nesla, uz len skrz toho strkania sa do zadku ludí a balamutiť ich vyrobkami 🫣 ja neznášam taketo vtierania

xsandrax
21. jan 2025

Podstatné je aký máš okruh ľudí, ktorí majú o túto kozmetiku záujem. Moja kolegyňa s tým robila a neskutočne nás to otravovalo ako to stále každému vnucovala, povedala som, že mám suché pery a hneď už vytahovala katalóg a ponúkala mi balzamy 🙈
Ak máš predajného ducha, tak do toho

barborka2_2
21. jan 2025

Ako sa píše vyššie, je to veľmi o tvojej povahe. Ak ti nevadí všade vyťahovať katalógy a produkty asi to bude pre teba. Ale treba si uvedomiť ze veľa týchto poradkýň prezentuje neviem aké zárobky, lenže ony to robia odkedy to sem prišlo. Vtedy to bolo nové, ľudia chceli skúšať. Ale teraz to vie byť strašne otravné. Nevravim, každý môže uspieť ak má do toho chuť. Lenže toľko ludi to už skúšalo, a koľko z nich to realne stále robí? Väščina žien si tieto členstvá necháva iba pre vlastnú potrebu lebo viem že majú zľavy na produkty oproti katalógu.

denisa_deniska
21. jan 2025

To je opät len taký boom 🙂 ako bol mary kay, bewit, nuskin, teraz cítim, že aj doterra je na ústupe, farmasi dávam ešte tak rok, dva 🙂 a to teda ja mám od nich dva produkty, na ktoré nedám dopustiť

autor
21. jan 2025

To s doterrou som si vsimla. Uz mi nic s nou nevyskakuje a nie ako pred par rokmi kedy bol toho plny insta…, a dokonca uz aj “podnikatelky” z komunity naplnenyzivot, ktore s doterrou pracovali, sa dali do uzadia…

evcagabi
21. jan 2025

Aj vela LR "predavaciek " presedlalo na farmasi 😅 striehni ako sup a ked influencerky pridu s novou znackou tak potom mas sancu uspiet 😅 ved mam pocit, ze farmasi robi kazda moja kamoska - to musia byt zisky 😅