icon

Ako funguje práca pre Cloudworkers?

tanymarmier
29. sep 2025

Ahojte ako funguje praca cloudworkers ? Môžem uviesť ucet pre mzdy aj revolut? Živnosť mat treba? Dakujem

anonym_243a7d
29. sep 2025

Ak ti nevadí písať si s mužmi prasaciny, tak choď kľudne do toho.

tanymarmier
autor
30. sep 2025
@anonym_243a7d

Ak ti nevadí písať si s mužmi prasaciny, tak choď kľudne do toho.

@anonym_ad6497
@anonym_243a7d aha tak ttotto som nevedela ja som bola v tom ze je to proste nejake písanie ale slušne pripadne nejaká poradňa alebo niečo normálne proste ... tak nič idem hľadať inde pracu z domu na par hodín lebo na toto nemam žalúdok

melanta
30. sep 2025
@tanymarmier

@anonym_ad6497
@anonym_243a7d aha tak ttotto som nevedela ja som bola v tom ze je to proste nejake písanie ale slušne pripadne nejaká poradňa alebo niečo normálne proste ... tak nič idem hľadať inde pracu z domu na par hodín lebo na toto nemam žalúdok

@tanymarmier poradňa? A ty si v niečom vyštudovaný odborník? Lebo ako ťa môže napadnúť, že by si robila poradňu, ak nie si študovaný odborník. Je to v podstate sex chat. Muži platia za to, že s nimi flirtuješ a píšeš o sexe a o tom, čo by si s nimi robila. Zarábaš vtedy, ak vieš muža udržať čo najdlhšie, aby platil a platil. A na to ho potrebuješ fakt rajcovať, čiže ozaj písať veľmi otvorene, aj vyslovene prasačinky ak to potrebuje čítať.

svettii
30. sep 2025

Živnosť ti na to netreba, ale písať si prasačiny s cudzími chlapmi, to mi príde také celkom choré...Ale ak ti toto neprekáža, tak smelo do toho 🙏 Nečakaj však, že na tom nejako zbohatneš.