icon

Ako mám teraz ľudí púšťať do prevádzky?

2. jan 2022

Ahojte....teraz od 3.1. sa asi (neviem vážne ešte 😂) majú otvárať herne, ale len OP.
Čiže prekonaní rovnako, ale ako je to s ockovanymi?
Ktorí sú tí plne očkovaní?
Stále 14dni po 2hej dávke? Alebo môžme púšťať len tých, ktorí sú už až po 3tej dávke? 🤔 Lebo popravde ani šéfka ešte nevedela.
Vďaka za odpovede 🙏

Strana
z2
dzina007
2. jan 2022

neviem herne si vzdy najdu nejaku tu skulinku... v minulej vlne otvorili s tym ze nepodavali napoje aby nepatrili pod verejne stravovanie. tentokrat naopak asi. Namiesto k stolom posadia ludi pit kavu k strojom.

autor
2. jan 2022

@dzina007 asi hej 😂😂😂😂😂 ale záleží to samozrejme aj od toho, či štát spustí stroje.
Lebo stroje sú prepojené cez net, a vypína to všetko štát aj zapína.

bimbambim
2. jan 2022

Lebo zatiaľ ani nám nič neposlali ,že by sme mali zajtra nastúpiť Volala som aj kolegyni ani ona nemá o nástupe info Predpokladám ,že mi pôjdem až 10 januára

autor
2. jan 2022

@bimbambim vôbec neviem. Pýtala som sa kamarátky, tak isto v inej spoločnosti, že by mala ísť do práce, ale že uvidia,či nám spustia stroje.
Lebo fakt som z toho teraz aj ja jeleň.
Pretože od 3.1. sa mali otvárať prevádzky verejného stravovania, a ostatné prevádzky po 9.1.
Ale keďže to stále menia, bohvie 🤷

autor
2. jan 2022

@bimbambim RUVZ v BB mi odpísalo,že zajtra sa otvárajú len prevádzky verejného stravovania 🤷😂 tak som zvedavá,či zajtra spustia stroje,alebo nie

bimbambim
2. jan 2022

Tak to ja tam nespadam 😁tak zajtra do práce ešte nejdem.Nas berú ako zábavný priemysel a sme čisto stávková kancelária bez stravovania atď.

autor
2. jan 2022

@bimbambim ani herne nie sú 🤷

Strana
z2