Ako nájsť prácu advokátskeho koncipienta po škole?
Ahojté baby,v maji som skončila Mgr. a stále sa mi nedarí nájsť práca v AK...Vy ste si hneď našli,či tiež to bol problém?
@pattybe tak vieš, v Čadci budeš čakať na miesto koncipienta roky. Takéto miesta sa vybavujú po známosti. Som z KE a situácia rovnaká, jedine deti advokátov majú miesta. Skús Blavu, tam je väčší dopyt po právnikoch.🤔
@pattybe tak vieš, v Čadci budeš čakať na miesto koncipienta roky. Takéto miesta sa vybavujú po známosti. Som z KE a situácia rovnaká, jedine deti advokátov majú miesta. Skús Blavu, tam je väčší dopyt po právnikoch.🤔
@anonym_6fbb63 skúšala som aj kuso, za hranicami aj Ostravu,alemárne...do Bamoc ešte nechcem ísť v júni ma čaka rigorózne v BB,vieš
@anonym_6fbb63 to, čo píšem vyššie, tak sa jedná o KE
@anonym_6fbb63 počúvala som podcast , hosťom bola Štaidlova bývalá žena Ana. Bola právnička a hovorila tam v podcaste, aký bol problém v Prahe ísť do AK za koncipienta. Počítam 70 roky. Že je to pre deti advokátov. Myslela som, že napr. v Prahe je to iné. No neviem,možno sa situácia už zmenila. 🤔
@melanta píše, že do Ba nechce zatiaľ ist
@anonym_a65c4b tak potom nechce byť advokátka a nechce koncipientskú prax, len o tom rozpráva. Ak by bola dostatočne chytrá na to, aby bola advokátka, tak by vedela, že ako prvé sa musí prestať orientovať na lokality, kde potenciál je jednoducho mizivý a vyhovárať sa.

Vzdelane zeny su 🥰🥰🥰