icon

Ako nájsť prácu alebo kurz na zamestnanie?

zuzula246
Včera o 17:39

Mám správnych niekoľko kurzov od exceli až po jednoduché a podvojné účtovníctvo ale nikdy ma nevzali ani za junior účtovníka ani nič takže je mi to na nič Potrebujem si spraviť kurz z ktorého sa reálne zamestnam alebo aspoň poraďte prácu.
.na profesii prácu pre administratívu atď nájdete zriedkavo...môže byť hocijaký odbor

anonym_ea888a
Včera o 17:46

zdrav. sestra. sprav si externe na zdrav. sš .

a0
Včera o 19:05

@zuzula246 budem úprimná. Nikde ťa nezamestnajú po jednom kurze… Buď sa vieš predať už pri životopise alebo nevieš. A podľa toho, čo si napísala tu, je na čase skôr trénovať osobnú prezentáciu, než robiť si ďalší random kurz.

mamickalisticka
Včera o 19:14

Ja som si urobila jeden kurz a už počas praxe mi vedúca v zariadení povedala, že mám miesto u nich isté, ak sa rozhodnem, že to chcem robiť. Takže záleží. Ozaj veľa spraví prvý dojem, vystupovanie, snaha atď

anonym_e80479
Včera o 20:03

Jednoduché práce v administratíve čoskoro nahradí umela inteligencia, aj radové účtovníčky. Treba sa poobzerať po niečom inom.

ivicatolic
Včera o 21:10

@zuzula246 tak na tú prácu s kurzom asi ťažko dnes je xy vyštudovaných s ekonomickým zameraním, vš a prácu nemajú 🖐️

bomba36
Včera o 21:20

Zrejme ideš nad rámec svojich schopností. Kurzov je milión, ich využiteľnosť v praxi pomerne chabá. Aké máš vzdelanie? Myslím školu, nie kurzy.

mizoko
Včera o 22:01

@zuzula246 zmeň krajinu