Ako nájsť prácu po škole s platom 1400 - 1500 EUR v čistom?
Okrem medicíny
Len pre upresnenie - na slovensku myslis? 😂
Za pádom s deviatimi nadcasmi 😁 dokonca aj bez VS. A ktovie ake budú platy o 5 rokov.
nemáš google?
https://www.profesia.sk/praca/plny-uvazok/?sala...
vodic VZV v sklade 😅
@egonsk v ktorom😀
ved napis aku skolu mas...darmo ti povie. pracou v korporate ked za polievanie kvetín tolko nedaju...proste treba aj nejake info k tomu dat...Nepises ci mas vs alebo sš vzdelanie. To je dost rozdiel. Aky smer? Z toho sa da potom niekam posunúť
Právnik, pilot, podnikateľ...alebo sa mýlim? 🙂
@kollarovci vo viacerych vacsich distribucnych skladoch, ci uz pre automobilky, stavebniny, kov, potraviny, atd. Brat si tak jazdil vozikom par rokov a tisko som mu zavidel, ked mal este aj premie a vianocny plat...
@egonsk tak ja pracujem tiez v sklade robim zastupkynu veduceho jazdim na retraku a nemam ani 1000😒
toto je zas nejaký troll......
@kollarovci no to ma mrzi, zrejme by bolo vhod zmenit zamestnavatela. Brat teraz ide na veduceho a ciste by mal mat od 1600, po roku 2000 v zaklade.
v BA v korporate, finance, auditor,
juniorské pozicie
@egonsk vpravnik tazko. nastupne platy po skole sa pohybuju okolo 1100 -1400 v hrubom. ide to hore az skusenostami.
@kollarovci vo väčšine okolo môjho bydliska na hornom Považí .
Odpoveď na plat .
Často cnc zvárač , zvárač , autotronik , monter protipožiarnych zariadení ( netreba ani školu ) , šofér dodávky , šofér kamiónu ...
Teraz spätne pozeram ,že neviem prečo som myslela ,že autor témy je muž .
Ak si žena ,tak to budú skôr práce s VS a nejakými skúsenosťami
@vilma7 podnikatel je siroky pojem,a nie je to zamestnanie.pravnikov sa vychrli tolko za rok,ze su radi ze vobec najdu nejake miesto..
@zafir01 ahoj ja som nezakladala temu😉len som sa pridala do diskusii
Preco sa autor/autorka neozve... len caka pecene holuby...
Ja si myslim ze ked nejaku pracu mas rad/rada a robis to fakt s nasadenim, tak sa proste vies dostat do takej kategorie platov kam chces... kludne aj kadernicka/kozmeticka/zvarac sa vie z minimalky vystverat sikovnostou kamkolvek... samozrejme obcas ten plat nie je za 8 hodin sedenia na zadku... ale fakt zavisi od toho co koho zaujima, ake ma vzdelanie, zaujmy, nasadenie, sikovnost, a aj stastie
@lucik194 juniorske zacinaju na takych sumach brutto...
@katkaseiner no mozno uz studuje, aby si spravila papiere na VZV 😉😄
@egonsk tak ked bude mat 3 uvazky tak kludne aj viac zarobi 😎
Tak v zahranici v kazdej.
@kollarovci ahoj ,viem . Len autora otázky nejde označiť ,preto som len dala nový odsek . Ten mal byť pre autora 🫣😃 .alebo možno sa označí , len neviem ako
Opýtaj sa tých mudrlantiek, co v diskusii kde chalan riešil že nemá na to aby prispieval rodičom písali, že absolventi majú nástupné platy 1900 ;)
staci si dat profesiu. tam nastavis ponuky vhodne aj pre absolventa a zadas sumu ...... a vyhodi Ti ponuky.
dalsi tupec s diplomom sa pecie 🤦
@bonboniera a keď povedal chlapec plat, tak mu naložili, ako neschopakovi.

IT?