icon

Ako nájsť prácu pre mamu na materskej?

13. jún 2024

Ideálne pre mamu na materskej

martinmmartin
13. jún 2024

co vie robit?

denkabemommy
13. jún 2024

Nič. Buď si na materskej a venuješ sa dieťaťu alebo pracuješ. Spolu to dokopy ide len v prípade, ak ti má kto strážiť dieťa - tým pádom môžeš robiť čokoľvek - od gastra až po administratívu 🙂))

danica2711
13. jún 2024

jasné, každý ti tu poradí kopu prác. Hlavned keď vôbec netušíme, čo vieš robiť

juliacenc
13. jún 2024

Prosim ta cim skor odstran tento prispevok lebo ta tu zosikanuju a zhodia totalne len preto, ze si sa opovazila spytat sa na jednoduchy privyrobok. Viem co hovorim, ver mi radim ti dobre

martinmmartin
13. jún 2024

skus pozbierat decka z okolia aj iba na par hodin tyzdenne daj pozor nech navzajom nepozeru a mas sluzbu ktoru tvoje sudruzky mamicky vyvazia zlatom

autor
13. jún 2024

@juliacenc Haha vy ste zlata 😄 ale ja ich kašlem všetkých mudrlantov veď ja si aj tak z tejto diskusie neberiem nič 😀

melanta
14. jún 2024

Skús napísať, akú máš prax a zručnosti. Potom ti poradíme. Ako prvé by som ale skúsila robiť z domu prácu na skrátený úväzok pre aktuálneho zamestnávateľa, kde si pracovala pred pôrodom, ak si teda robila prácu, ktorá sa dá robiť z domu. Netreba tu ľudí hejtovať, že sú mudrlanti. Za prvé, väčšina prác z domu znamená, že 100% času práce potrebuješ venovať práci, čiže o dieťa sa v danej chvíli starať nemôžeš. A za druhé, aký job chceš poradiť, ak nenapíšeš, čo vieš robiť? Zbytočne ti budem dávať typ na job, kde potrebuješ francúzštinu a nemčinu na vysokej úrovni, ak tieto jazyky neovládaš na úrovni C1. Ale ak napíšeš, čo vieš, možno ti poradíme.

melanta
14. jún 2024

@juliacenc nikto tu nikoho nešikanuje. Ale ani tu nikto nemá kryštálové gule, aby vedel, akú prax a zručnosti má autor diskusie. A bez toho sa dá ťažko radiť. Takže väčšinou platí aká otázka, taká odpoveď. Keď bude riadne položená otázka aj s faktami, vyhne sa autorka pre ňu blbým poznámkam.