Ako nájsť prácu pre mamu na materskej?
Ideálne pre mamu na materskej
Nič. Buď si na materskej a venuješ sa dieťaťu alebo pracuješ. Spolu to dokopy ide len v prípade, ak ti má kto strážiť dieťa - tým pádom môžeš robiť čokoľvek - od gastra až po administratívu 🙂))
jasné, každý ti tu poradí kopu prác. Hlavned keď vôbec netušíme, čo vieš robiť
Prosim ta cim skor odstran tento prispevok lebo ta tu zosikanuju a zhodia totalne len preto, ze si sa opovazila spytat sa na jednoduchy privyrobok. Viem co hovorim, ver mi radim ti dobre
skus pozbierat decka z okolia aj iba na par hodin tyzdenne daj pozor nech navzajom nepozeru a mas sluzbu ktoru tvoje sudruzky mamicky vyvazia zlatom
@juliacenc Haha vy ste zlata 😄 ale ja ich kašlem všetkých mudrlantov veď ja si aj tak z tejto diskusie neberiem nič 😀
Skús napísať, akú máš prax a zručnosti. Potom ti poradíme. Ako prvé by som ale skúsila robiť z domu prácu na skrátený úväzok pre aktuálneho zamestnávateľa, kde si pracovala pred pôrodom, ak si teda robila prácu, ktorá sa dá robiť z domu. Netreba tu ľudí hejtovať, že sú mudrlanti. Za prvé, väčšina prác z domu znamená, že 100% času práce potrebuješ venovať práci, čiže o dieťa sa v danej chvíli starať nemôžeš. A za druhé, aký job chceš poradiť, ak nenapíšeš, čo vieš robiť? Zbytočne ti budem dávať typ na job, kde potrebuješ francúzštinu a nemčinu na vysokej úrovni, ak tieto jazyky neovládaš na úrovni C1. Ale ak napíšeš, čo vieš, možno ti poradíme.
@juliacenc nikto tu nikoho nešikanuje. Ale ani tu nikto nemá kryštálové gule, aby vedel, akú prax a zručnosti má autor diskusie. A bez toho sa dá ťažko radiť. Takže väčšinou platí aká otázka, taká odpoveď. Keď bude riadne položená otázka aj s faktami, vyhne sa autorka pre ňu blbým poznámkam.

co vie robit?