icon

Ako nájsť prácu z domu bez formálneho vzdelania?

25. feb 2024

Ahojte.
Zaujimalo by ma, ci sa da najst nejaka praca z domu, ak aj nie pravidelna, ak mam iba zaklady PC. Lebo vsetko je skor pre itckarov, ale mam na mysli nieco napr. vyrabat, skladat, balit pre nejaku firmu, raz sme tak davno doma robili vesiaky, ale to bolo davno.
Ale nie volat ludom a ponukat im nejake produkty.
Mate niekto prosim skusenost ?
Ďakujem.

martinkatinka
25. feb 2024

Ja mam doma vysivaci stroj a vysivam na uteraky 🙃 a tiez mam sijaci stroj a sem-tam nieco opravim, skratim a podobne.

egonsk
25. feb 2024

@martinkatinka to mas super ... ja som poznal jednu malu firmu, ta robila potlace triciek klasickym stylom a aj vysivala strojom loga na rozne oblecenia, to bola taka masinka, ktora bola prepojena s pc a sama si posuvala a vysivala to. Robili velmi kvalitne a aj za dobre ceny, ale ked prisiel covid, tak skrachovali :(

vanilkovazmrzka
25. feb 2024

Mimo it tazko…

diewcatqoo
25. feb 2024

Ale ano, da sa najst aj taka, kde stacia zaklady prace s PC. Aj ked neviem, ci na plny uvazok, lebo tam predsa uz musis vediet aspon nieco, ale brigada urcite. My sme viackrat zhanali ludi na brigadu na doma, ktori by nahadzovali nejake data do excelovskych tabuliek - na to naozaj netreba nejake odborne znalosti.
PS. zhanali sme v minulosti, aktualne nie, tak mi prosim nepiste nikto sukromne spravy, ze chcete pracu.

martinkatinka
25. feb 2024

@diewcatqoo to ste mali ponuku na profesii, ci ako?

diewcatqoo
25. feb 2024

@martinkatinka nie, na profesii nie.

queen_mary
25. feb 2024

@vanilkovazmrzka to co je za blbost ze tazko mimo it? Ved uz takmer kazdy job sa da robit z domu, pokial nerobis manualne.

vanilkovazmrzka
25. feb 2024

@queen_mary uz nemame koronu, maloktora firma ti ponukne 100% homeoffice.

ivangeline
25. feb 2024

Mozno zhanat ludi do prac? Kadeco sa da vymysliet. Mozno nieco s jazykmi,ak nieco ovladas? Hlavne je...hladat ;D

autor
25. feb 2024

@ivangeline ano napr aj to zhananie ludi do prac, to by mohlo byt fajn. No zatial to nehladam dlho len neviem ci nieco aj take naozaj funguje ak nemam kvalifikaciu, preto som chcela vediet ci ma niekto realnu skusenost s takym niecim. Proste doma si privyrobit nejake peniazky. Ale nie katalogovy predaj, MLM..

misidielko
Odpoveď bola odstránená
gastanka32
26. feb 2024

Da sa najst kadeco samozrejme, ale poradila by som si spravit si nejaky kurz, aby si mala aspon zaklady na ten PC. V dnesnej dobe sa podla mna bez toho neda moc fungovat, ak chces nejaku serioznejsiu pracu.