icon

Ako nájsť prácu z domu so zdravotným obmedzením?

lanka999
27. jan 2025

poradte som zufala som polroka v praci ktoru mam sice rada ale kedze je to tu posledne 2 mesiace na nevydrzanie chcem odist, problem je vsak v tom ze sa mi nedari nic najst mam zdravotne obmedzenia takze nemozem brat hocico ak sa sem tam vyskytne nieco vhodne pre mna bud sa nikto nakoniec neozve alebo mi ani nedaju spatnu vazbu na cv. Chodim aj osobne s cvckami no som zufala preco ma nikde nechcu. Poradte mi aspon zatial docasu nejaku pracu z domu alebo nejaky zdroj prijmu okrem poistovnictva, otravovania ludi s kadecim dakujem pekne za rady.

ivka225
27. jan 2025

To závisí od tvojich schopností a kvalifikácie. Čo vieš robiť také, čo iní nevedia? Preklady, doučovanie, atď.

martinmmartin
27. jan 2025

skus sa dostat do IT . Sprava systemov , backend testing ,...., je toho strasne vela a plati sa krasne

melanta
27. jan 2025

Vzdelanie? Prax a zručnosti? Aké softvéry ovládaš, úroveň práce s MS office? Jazyky a úroveň? Ochota vzdelávať sa, ísť na kurzy alebo dokonca na VŠ?
Nie je problém s prácou na doma. Je problém, že často ju chcú robiť ľudia, ktorí na ňu nemajú žiadnu kvalifikáciu. Tak skús napísať viac.

dancingqueen321
8. feb 2025

@lanka999 ludia bez obmedzeni si nevedia nic najst. Suseda mi pred dvoma tyzdnami hovorila ze maju v robote prehnojene ukrajincami. Slovakov uz skoro nikde netreba. Lacne pracovne sily to obsadili.

lanka999
autor
8. feb 2025

@melanta pisem sukromne