Ako napísať dobrý životopis?
Ahojte, nájde sa tu nejaká šikovná a ochotná osôbka, ktorá by mi poradila ako napísať dobrý životopis...
Nedarí sa mi nájsť si prácu a rozmýšlam či nieje problém práve v životopise.... kľudne napíšte súkromnú správu....
Ďakujem ❤️
Ale su rozne varianty zivotopisov
Na profesii maju celkom pekne sablony, takisto ak mas oficialny Office balik, tiez vies stiahnut sablonu. Zivotopis ma byt strucny a uvedene relevantne skusenosti.
@t1nusa
@veronicka1901
@sweet20
Mám životopis napísaný v PDF... Na začiatku mám pár viet o mne o mojich pracovných skúsenostiach len rozmýšlam, že to stade dám preč... posielam si žiadosti na pracovné ponuky s ktorými mám reálne skúsenosti a nič, žiadna odozva, preto rozmýšlam kdr robím chybu....
@clavicula ahoj určite si nechaj osobný medailón o sebe na začiatku. To vždy najviac predáva a potom su to kľúčové slova. Ak sa hlásiš na ekonómku napríklad musíš mať v CV túto pozíciu zakomponovanú aspoň slovne. Keď posielaš CV vždy ho musíš upraviť na konkrétnu pozíciu. A nezabudni fotku. Som recruiter.
pouzi aj AI. ta ti to vie tiez pekne upravit... aby to bolo prehladne. musi to mat aj fajn pismo, nie male, necitatelne.
Vytvor si strukturovany zivotopis podla sablony na profesia.sk
@clavicula PDF formát je štandard keď ho posielaš firmám, skôr sa zameraj na vzhľad životopisu a obsahovú stránku, preto som ti odporučila v prvom mojom komentári kde si mozes životopis vytvoriť, zameraj sa aj na to, do akej firmy posielaš CVčko - súvisia tvoje skúsenosti s danou pracovnou pozíciou? čo vieš ponúknuť a aké sú tvoje silne stránky?
@clavicula Stačí cez profesiu ho vytvoriť, prípradne tuším že aj Word má šablónu na životopis. Určite nezabudnúť na fotku, tá je veľmi dôležitá a potom už sebaprezentácia v motivačnom liste, resp.aspoň v sprievodnom emaili, v ktorom posielaš CV 🙂
Ja som robila cez zivotopis-online.sk vyhrala som sa pekne s tou zadarmo sablonou.
@clavicula odporúčam ti prečítať si tento blog: https://mojecv.sk/blog/ako-vytvorit-profesional... a prípadne aj použiť nástroj www.mojecv.sk, kde si vieš jednoducho krok po kroku vytvoriť profesionálny životopis. Je to zadarmo 🙂
@clavicula odporúčam ti prečítať si tento blog: https://mojecv.sk/blog/ako-vytvorit-profesional... a prípadne aj použiť nástroj www.mojecv.sk, kde si vieš jednoducho krok po kroku vytvoriť profesionálny životopis. Je to zadarmo 🙂
@patrikharmanos ďakujem 🙂

@clavicula ja som muzovi robila cez profesiu... uhladne to vyzera a je to fajn... si ho pisala sama vo worde ci ako?