Ako napísať dobrý životopis?
Ahojte, nájde sa tu nejaká šikovná a ochotná osôbka, ktorá by mi poradila ako napísať dobrý životopis...
Nedarí sa mi nájsť si prácu a rozmýšlam či nieje problém práve v životopise.... kľudne napíšte súkromnú správu....
Ďakujem ❤️
Na profesii maju celkom pekne sablony, takisto ak mas oficialny Office balik, tiez vies stiahnut sablonu. Zivotopis ma byt strucny a uvedene relevantne skusenosti.
@t1nusa
@veronicka1901
@sweet20
Mám životopis napísaný v PDF... Na začiatku mám pár viet o mne o mojich pracovných skúsenostiach len rozmýšlam, že to stade dám preč... posielam si žiadosti na pracovné ponuky s ktorými mám reálne skúsenosti a nič, žiadna odozva, preto rozmýšlam kdr robím chybu....
@clavicula ahoj určite si nechaj osobný medailón o sebe na začiatku. To vždy najviac predáva a potom su to kľúčové slova. Ak sa hlásiš na ekonómku napríklad musíš mať v CV túto pozíciu zakomponovanú aspoň slovne. Keď posielaš CV vždy ho musíš upraviť na konkrétnu pozíciu. A nezabudni fotku. Som recruiter.
pouzi aj AI. ta ti to vie tiez pekne upravit... aby to bolo prehladne. musi to mat aj fajn pismo, nie male, necitatelne.
@clavicula PDF formát je štandard keď ho posielaš firmám, skôr sa zameraj na vzhľad životopisu a obsahovú stránku, preto som ti odporučila v prvom mojom komentári kde si mozes životopis vytvoriť, zameraj sa aj na to, do akej firmy posielaš CVčko - súvisia tvoje skúsenosti s danou pracovnou pozíciou? čo vieš ponúknuť a aké sú tvoje silne stránky?
@clavicula Stačí cez profesiu ho vytvoriť, prípradne tuším že aj Word má šablónu na životopis. Určite nezabudnúť na fotku, tá je veľmi dôležitá a potom už sebaprezentácia v motivačnom liste, resp.aspoň v sprievodnom emaili, v ktorom posielaš CV 🙂
Ja som robila cez zivotopis-online.sk vyhrala som sa pekne s tou zadarmo sablonou.
@clavicula odporúčam ti prečítať si tento blog: https://mojecv.sk/blog/ako-vytvorit-profesional... a prípadne aj použiť nástroj www.mojecv.sk, kde si vieš jednoducho krok po kroku vytvoriť profesionálny životopis. Je to zadarmo 🙂
@clavicula odporúčam ti prečítať si tento blog: https://mojecv.sk/blog/ako-vytvorit-profesional... a prípadne aj použiť nástroj www.mojecv.sk, kde si vieš jednoducho krok po kroku vytvoriť profesionálny životopis. Je to zadarmo 🙂
@patrikharmanos ďakujem 🙂

@clavicula ja som muzovi robila cez profesiu... uhladne to vyzera a je to fajn... si ho pisala sama vo worde ci ako?