Ako nastaviť pracovné hodiny v McDonald's?
Dobrý deň,
chcel by som sa spýtať, ako to funguje s pracovnými hodinami v McDonald's. Počul som, že je to dobrá začiatočnícka brigáda. Chcel by som sa však spýtať, ako to funguje s pracovnými hodinami. Viem, že maximálny počet hodín je 30 hodín týždenne, ale či je možné si to nastaviť tak, aby som pracoval počas víkendu (8 hodín v sobotu, 8 hodín v nedeľu a 14 hodín počas týždňa). Počas víkendu sú väčšie príplatky a bolo by to ľahšie počas strednej školy.
Ďakujem!
Asi sa myslelo tak že niekto tam robil kto sem zvykne písať. Keď sa dozvieš, napíš to sem. Aj mňa to zaujíma. Víkendy čo najviac hodín potáhnút a cez týždeň mať volno nech viem vybavovať si úrady, lekárov, ísť na stk atď.
Já sa tam chodzívám nažrat, tak já sa opýtám a povím ci, ale nevím kedy tam idzem zasek. Preto rekú ak by volakerá vedzela, naj dá vedzet.
@gabikaa96 ahoj, mozem sa spytat, ja prave hladam pracu po rodicaku, dve deti...manzel nosntop v praci, takze hladam nieco na skrateny uvazok a nieco, kde si viem naplanovat smeny, ideal pre mna od rana do max 12-13...bez sviatkov a vikendov (kedze aj to manzel obcas robi)....pisala som si s jednou babou, ktora robi na skrateny uvazok, nerobi ani sviatky ani vikendy a pracuje len doobeda...da sa to takto dohodnut? Daju sa smeny naplanovat? Ci to nie je v jednej z x prevadzok iba...
@mysicka1123 Ahoj. na každej prevádzke sa to vždy plánuje na mesiac dopredu. Ja mám tiež skrátený úväzok, robím maximálne 2soboty, nedeľu nikdy, sviatky väčšinou tiež nie a mám iba 4hodinove zmeny
@gabikaa96 vau, super, dakujem velmi pekne, toto by bolo super, ideal este keby sa tie 4 hodinove smeny dali iba doobeda...a praca je to aka? Da sa v pohode zvladat? Lebo som.citala rozne recenzie...ale teda ja budem rada za akukolvek oracu, kde mi casovi vyhoveju..tam sa budem snazit drzat zibami nechtami a pracovat
@mysicka1123 zapišes si to tak,ja robím iba od 10:00-14:00. Práca dá sa, závisí to aj od pozície,nachodíš,nabeháš sa ale dá sa to.
@mysicka1123 jaj a ešte že veľmi lipnú na správnej komunikácii s hosťami, dodržiavanie pravidiel atď.
@gabikaa96 to myslim, ze by sa dalo, dakujem krasne...pozerala som a u nas v meste neberu, zial, tak si ti budem asi prirbezne sledovat...
@mysicka1123 keby niečo kľudne mi napíš správu ak ešte budeš mať otázky 😊
@gabikaa96 dakujem velmi pekne, sledujem, ci sa neuvolni u nas v meste nejake miesto, lebo na oficialnej stranke maju vypisane volne pozicie do inych miest, len nie do toho nasho 😅

@patrik_1 klopes na zle dvere.Sak sa opytaj zamestnavatela🙈.