Ako podať žiadosť do Policajného zboru?
Dobrý deň prajem, vedeli by ste mi pomôcť ako a kde poslat ziadost do pz? Bo zatial som len vyplnil dajake kontakne udaje. Ale chcel by som ziadost ale hladam ze kde a neviem najst. Ci pockat az sa mi ozvu a oni mi daju vediet dalej ci ako?
Si ideálny kandidát.😂
@samson789 Predtým ako budeš písať žiadosť, popracuj na svojom písomnom prejave.
Nauč sa používať vyhľadávanie informácií na nete, aj mimo Modrého koníka
Žiadosť môžeš podať aj na personálny útvar okresného alebo krajského riaditeľstva PZ
@eviq Práveže to bude ten, ktorý potrebuje toho druhého na písanie. Veď jeho vyjadrovanie, slovosled, chyby.... sú na zamyslenie.
Dúfam, že na polícii nepíšu diktát pri pohovore.
@samson789 Naozaj? Vážne? Chceš pracovať na polícii a nevieš si vygoogliť ako riešiť žiadosť o prijatie do policajného zboru? Trvalo mi 2 sekundy zistiť to. Prehodnoť, akú prácu si schopný robiť, ak nevieš použiť google. Prácu policajta určite nie.
@melanta v prvom rade mila pani, ukludnime sa , práca policajta nieje vobec o skurvenej gramatike o čiarkach o písmenách atd. Keď niekto ma v dnešnej dobe ešte stále túžbu pomáhať a chrániť tak prečo ho hneď takto zhadzovať ,urážať a znižovať sebavedomie… spýtal sa normálnu otázku tak žiada aj normálnu odpoved!!!! toho chlapca vobec nepoznáte a idete si tu otvárať ústa len tak ako sa vám zachce!!prosimvas zamyslite sa nad sebou a choďte robiť radšej niečo užitočné pre vás ako písať takého chujoviny ..dakujem pekný večer (nebojte sa,poznáme google aj my ;))

@samson789 Naozaj? Vážne? Chceš pracovať na polícii a nevieš si vygoogliť ako riešiť žiadosť o prijatie do policajného zboru? Trvalo mi 2 sekundy zistiť to. Prehodnoť, akú prácu si schopný robiť, ak nevieš použiť google. Prácu policajta určite nie.