Ako pokračovať v kariére po rodičovskej dovolenke?
Chcem sa opýtať, som ešte na RD a zvažujem čo ďalej po kariérnej stránke. Nemala som prestávku ani počas MD. Teraz sa však znova obhliadam, pretože prácu, ktorú vykonávam je veľmi náročná na termíny a jednoducho to nedokážem stále skĺbiť, práve preto hľadám nejaké kariérne poradenstvo alebo niečo podobné. Existuje takáto možnosť? Hľadám z toho dôvodu, že sama neviem ktorym smerom sa uberať, aby všetci boli spokojní a dnes existuje veľké množstvo možností. Ďakujem za radu.
@anonym_autor kariérne poradenstvo na upsvar??? 😂Pomôž si človeče, aj Boh ti pomôže. Teda na upsvar by som sa radšej nespoliehala.🥴
@anonym_autor kariérne poradenstvo na upsvar??? 😂Pomôž si človeče, aj Boh ti pomôže. Teda na upsvar by som sa radšej nespoliehala.🥴
@anonym_e78deb nemám záujem o UPSVaR, skôr neviem čím sa ďalej mám zaoberať, preto hľadám kde niečo také nájsť. Či existuje nejaká spoločnosť, ktorá sa priamo zaoberá tým, aby človeka vedela správne zaradiť. Ale asi teda skúsim psychológa, ak teda by mi vedeli pomôcť ktorým smerom sa uberať, keďže som ekonomického zamerania, ovládam jazyky, ale zároveň neznášam monotonnost
@anonym_autor Ano existuje. Pozri si stranku Zensky algoritmus. Maju bezplatny program Back in business pre zeny na rodicovskej a k nemu si vies zakuoit aj moduly karierneho poradenstva. Resp. celkovo si pozri, alebo napis na Zensky algoritmus, alebo na Aj ty v it. Co pamätam, ceny boli tak 30-50 eur

ja co viem tak karierove poradenstvo existuje pre ZTP bezne asi nie, mozno nieco bude na urade prace nejake oddelenie kde sa tomu venuju, alebo psycholog ten ti vie spravit rozne testy ktorym smerom inklunujes ak teda nevies samuseba zhodnotit