Ako prebieha pohovor k policajtom?
Ahojte, je tu niekto kto bol nedávno na pohovore k policajtom? Zaujímalo by ma, ako prebieha informatívny pohovor. Čo sa aktuálne pýtajú, a koľko to asi trvá. Ďakujem Vám
Spisovná slovenčina, ideálne bez lokálnych prízvukov a fyzická zdatnosť sú základom.
@sevrin ďakujem, ale skôr by ma zaujímal konkrétne ten informatívny pohovor.
@sevrin ďakujem, ale skôr by ma zaujímal konkrétne ten informatívny pohovor.
@petra24224 najprv ste všetci v jednej miestnosti, dávajú sa dokopy papiere a potom bud idete všetci k jednému a čakáte alebo Vás rozdelia na dve skupiny.
Pýta sa na aktuálnu prácu, školu, prečo sa chceš dat k polícii, na aké oddelenie chceš ísť.
Individuálny rozhovor do 10 minut.
nás bolo 6 uchádzačov, 2 ženy, 4 muži, rozhovor sme mali spoločný, sedeli sme za stolom všetci a policajtka sa pýtala náhodne raz toho, raz toho také otázky, ako napísala janai1
Najskôr zistia,ktori vedia citat a ktori pisat,aby ich vedeli naparovat do sluzieb.Tí co vedia aj pocitat budu veduci hliadky a môzu vyberat pokuty.Drzim palce.
nás bolo 6 uchádzačov, 2 ženy, 4 muži, rozhovor sme mali spoločný, sedeli sme za stolom všetci a policajtka sa pýtala náhodne raz toho, raz toho také otázky, ako napísala janai1
@marienka1989 a keďže si to absolvovala, ako to potom ďalej prebieha? Po informatívnom pohovore príde list alebo pozvánka na fyz/psych testy? Predpokladám, že nie každého z pohovoru pozvú do ďalšieho kola.. a ked napríklad nemám presne určené, na aké oddelenie chcem ísť pracovať, je to problém alebo výhoda? 😀
@marienka1989 a keďže si to absolvovala, ako to potom ďalej prebieha? Po informatívnom pohovore príde list alebo pozvánka na fyz/psych testy? Predpokladám, že nie každého z pohovoru pozvú do ďalšieho kola.. a ked napríklad nemám presne určené, na aké oddelenie chcem ísť pracovať, je to problém alebo výhoda? 😀
@petra24224 keď prejdeš cez pohovor tak ti príde pozvánka na ďalšie testy buď psycho alebo fyzické.
@petra24224 no mne po pohovore prišiel informatívny list s oznámením, že som do ďalšieho kola neprešla, čo bolo pre mňa prekvapením, lebo ešte po ústnom pohovore si ma odchytila pani policajtka, aby mi povedala, že som bola najlepšia, a aj sama som mala z toho všetkého veľmi dobrý pocit (so mnou tam boli veľmi mladí ľudia na pohovore, bola som tam najstaršia, všetci ostatní v mojich očiach skoro ešte deti, a tak aj odpovedali na otázky). Keďže ti neudajú dôvod do listu, tak som sa tam na oddelení pri tej konkrétnej pani policajtke zastavila, aby som sa opýtala, v čom bol problém (nech sa poučím do budúcna). Povedala mi otvorene, že problém bol v tom, že som v tej dobe mala 3 malé deti, a oni radšej zoberú mladých ľudí, bez záväzkov, aj keď sú to niekedy riadne "teliatka", ale aspoň budú chodiť do roboty a nebudú zostávať s deťmi doma, na OČR a pod.
@marienka1989 no ja som sa tiez prihlasila, mam mat informativny pohovor , necakam od toho vela .. ale uz ako si napisala ze 3deti dovidenia … tak viem ako dopadnem ja 🤣 pritom aj teraz pracujem ako ucitelka a malo co som mimo prace . Ze fakt to nie je citit. No tesim sa 🤣🤣🤣🤣
@marienka1989 no ja som sa tiez prihlasila, mam mat informativny pohovor , necakam od toho vela .. ale uz ako si napisala ze 3deti dovidenia … tak viem ako dopadnem ja 🤣 pritom aj teraz pracujem ako ucitelka a malo co som mimo prace . Ze fakt to nie je citit. No tesim sa 🤣🤣🤣🤣
@mirussik1 a kedy máš? Ja idem pondelok tak som zvedavá
Prosím ,ako sa treba prihlásiť do policajného zboru ,najskôr treba urobiť školu a potom dať žiadosť alebo aký je postup ?dakujem
Najskôr zistia,ktori vedia citat a ktori pisat,aby ich vedeli naparovat do sluzieb.Tí co vedia aj pocitat budu veduci hliadky a môzu vyberat pokuty.Drzim palce.
@anonym_d63bc5 🤣
Prosím ,ako sa treba prihlásiť do policajného zboru ,najskôr treba urobiť školu a potom dať žiadosť alebo aký je postup ?dakujem
@verikaw Jeden z predpokladov je, vedieť si vyhľadať informácie a pracovať s nimi.
Google ti rýchlo poradí: napr. https://www.stansapolicajtom.sk/
@mirussik1 a kedy máš? Ja idem pondelok tak som zvedavá
@petra24224 ja idem v stredu 😁
@petra24224 ja idem v stredu 😁
@mirussik1 ahoj, no aké máš pocity po pohovore?

Spisovná slovenčina, ideálne bez lokálnych prízvukov a fyzická zdatnosť sú základom.