icon

Ako prebieha policajný výcvik v Pezinku a Košiciach?

galii
24. júl 2025

Ahojte ,rozmýšľam,že by sa chcela zamestnať ako policajt . Vedel by mi niekto priblížiť, ako prebieha výcvik v Pezinku alebo v Košiciach? Ďakujem

anonym_2908a2
24. júl 2025

Mňa zo zvedavosti zaujíma, čo motivuje ženu ísť k policajtom?
Pracovať vonku na ulici s asociálmi, nafetovanými, opitými a agresivnými ľuďmi a ešte za tie smiešne peniaze? Či chceš robiť niekde v kancli?

galii
autor
24. júl 2025
@anonym_2908a2

Mňa zo zvedavosti zaujíma, čo motivuje ženu ísť k policajtom?
Pracovať vonku na ulici s asociálmi, nafetovanými, opitými a agresivnými ľuďmi a ešte za tie smiešne peniaze? Či chceš robiť niekde v kancli?

@anonym_2908a2 snažím sa nájsť nejaku dobrú prácu pre seba , neviete mi odporučiť niečo lepšie? Ďakujem🙂

anonym_2908a2
24. júl 2025
@galii

@anonym_2908a2 snažím sa nájsť nejaku dobrú prácu pre seba , neviete mi odporučiť niečo lepšie? Ďakujem🙂

@galii nemyslela som to samozrejme útočne, len ma to fakt zaujíma. Lebo ja som istú dobu pracovala a prichádzala do styku s agresívnymi ľuďmi, kde pred ženou bol rešpekt, že 0,0000 a bola to pre mňa ako pre ženu hrôza…

adulka07
24. júl 2025

Práca policajta posledné roky nie je lukratívna...za tú robotu čo robia nie sú zaplatený adekvátne...je ich málo,často robia nadčasy, časté sú na nich útoky... policajná škola v KE a v Pezinku je o získanými vedomosti - aby vedeli riešiť priestupku a trestné činy, streľby a sebaobrana a končí záverečnou skúškou