Ako prebieha výberové konanie na daňovom úrade?
Dobrý deň, prosím, absolvoval niekto výberové konanie na daňovom úrade? Pozícia správca I ... zaujímalo by ma ako prebieha písomná časť výberového konania... ďakujem za info a prajem pekný deň 🙂
@anonym_autor Ahoj. Dostaneš dva testy. Jeden gramatický, druhý zo zákonov. Držím prsty...
@sisi077 ano? Lebo pri tejto pozícii nebolo treba žiadne ovládanie zákonov 😃 pri ďalších pozíciách uz bolo niečo v požiadavkách... to aby som si niečo pozrela 😃 ... ďakujem 🙂
@sisi077 ano? Lebo pri tejto pozícii nebolo treba žiadne ovládanie zákonov 😃 pri ďalších pozíciách uz bolo niečo v požiadavkách... to aby som si niečo pozrela 😃 ... ďakujem 🙂
@anonym_autor Ja by som si pre istotu pozrela tie zákony, ktoré sú pri iných výberových konaniach zverejnené 😉
@anonym_autor Ja by som si pre istotu pozrela tie zákony, ktoré sú pri iných výberových konaniach zverejnené 😉
@sisi077 musím pohľadať niečo 🙂 lebo niesom až tak v obraze ..
Ak nemas dohodnute dopredu to.miesto, ides robit len niekomu krovie.
@anonym_autor test zo slovenského jazyka a keď urobíš, tak pohovor. Žiadne skúšanie zákonov. To je pri inej pozícii. Ale ťažká práca, veľa roboty, ak pochybis, stiahnu z platu.
@anonym_autor na správcu 1 sa robí iba test zo slovenčiny a potom keď prejdes tak je ústny pohovor. Tam sú otázky skôr osobnostné ale môžu sa opýtať aj zo zákona. Len to nebude zasa niečo ťažké. Test zo zákonov je na správcu 2, kontrolóra, exekútora....
Ďakujem za info 🙂
@anonym_autor ahoj. Ako ti dopadol pohovor prosim ta ? Taktiez ma zarazilo,ze neuviedli zakon, ktory by sme mali ovladat a telefonicky mi pani povedala,ze mam vediet ktory zakon ma spravca I ovladat. Dakujem

@anonym_autor Ahoj. Dostaneš dva testy. Jeden gramatický, druhý zo zákonov. Držím prsty...