icon

Ako prebieha zaškolenie pri práci v banke?

7. feb 2025

Dobrý večer pracujete niekto v banke na pobočke? Ako funguje zaškolenie? Mne dali čítať si nejaké veci a žiadne vysvetlenie ani nič. Mám týždeň na to,aby som si to prečítala ale čítam a nerozumiem. Ak sa spýtam, tak sa len prevracaju oči. Ako ste to mali vy? Je to na mňa veľmi veľa nových veci, je to moja prvá práca a strácam sa v tých pojmoch bankových. Potom ako to prečítam mám krátky test a nepamätám si z toho veľa, tak som si robila poznámky. Samozrejme, že padla otázka že načo si to prepisujem.

barbra1
8. feb 2025

Ahoj! Asi závisí aj od kolegov na pobočke, u nás každý nový dostal skúsenejšieho kolegu ktorý mu všetko vysvetľoval ak niečo nechápal, školenia zvyčajne môžu prebiehať on line, alebo prezenčne, skôr si myslím že ti dali prečítať nejaké základné pojmy a pošlú ťa ešte na školenie? Pre úplne nového človeka je tých pojmov a postupov veľmi veľa chapem....

autor
8. feb 2025

@barbra1 Aha, tak dúfam, že mi dajú potom niekoho skúseného, lebo ja tie pojmy aj tak celkom nechápem. Som z toho zúfalá, že proste čo študujem a čo to vlastne znamená. A hej, budem mať aj školenie ale ešte neviem, že kedy. Dúfam, že tam to vysvetlia viac.