icon

Ako prebiehajú fyzické testy do policajného zboru?

7. sep 2025

Ahojte, je tu niekto kto nedávno absolvoval fyzické testy do PZ? Ak áno, mám pár otázok.

anonym_a273a5
7. sep 2025

Čo keby si sa rovno opýtal/a? Však si zadal/a diskusiu anonymne.

anonym_4860cc
7. sep 2025

Priateľ bol pred dvoma týždňami, budúci týždeň má psychotesty. Čo chces vedieť?

autor
7. sep 2025
@anonym_4860cc

Priateľ bol pred dvoma týždňami, budúci týždeň má psychotesty. Čo chces vedieť?

@anonym_4860cc chcela by som vedieť ako to vyzerá po organizačnej stránke, predpokladám že nás bude veľmi veľa - či sa teda jednotlivé disciplíny robia po menších skupinkách alebo ako to vyzerá? Je to na celý deň?

anonym_a273a5
7. sep 2025

Nástup v telocvični ukážu správnu techniku a aké prevedenie nebudú rátať, kde budú jednotlivé disciplíny, koľko bodov na minimum treba a potom dokola si prejdeš jednotlivé disciplíny, beh naraz vonku. Nás bolo 30. V PZ je dlhodobý podstav tak plnku tam naozaj nemusíš čakať, sú radi, že vôbec niekto sa im tam hlási.

janagem
7. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_4860cc chcela by som vedieť ako to vyzerá po organizačnej stránke, predpokladám že nás bude veľmi veľa - či sa teda jednotlivé disciplíny robia po menších skupinkách alebo ako to vyzerá? Je to na celý deň?

@anonym_autor tak ako bolo povedané aj u nas. Kamarát bol, ich bolo 20, behali tuším po piatich. Na domov pred skúškou dostali tabuľku, čo rátajú, potom im vysvetlili všetko a začali počítať a merať. Aspoň teda tak som počula ja, ale môj kamarát ich neurobil - chýbali mu 3 sec na ten dlhý beh. Takže ide tento týždeň opakovať, ale veľmi málo ľudí sa obecné hlási

tana999888
15. sep 2025

Bude to tažke

marcela1611
11. okt 2025

Ahojte bol niekto na fyzických testoch v BB teraz niekedy

autor
11. okt 2025
@marcela1611

Ahojte bol niekto na fyzických testoch v BB teraz niekedy

@marcela1611 Ano nápis spravu kľudne