icon

Ako prebiehajú pohovory v Prima banke?

26. dec 2024

Dobrý deň, prosím pracujete niekto na pobočke v Prima banke? Čaká ma pohovor ako prebiehajú prosím jednotlivé kolá? Ďakujem veľmi pekne.

Strana
z2
autor
26. dec 2024

A ešte ako to je s platom? Na profesii píšu základ 1400 to je naozaj základ alebo dávajú menej a ak chces tých 1400 tak musíš plniť nejaké tie plány? Dakujem

bucko555
26. dec 2024

V banke vždy treba plniť plány, ak sa neplní je zle

melanta
26. dec 2024

Ak je daná suma uvedená ako základ, tak je základ. Čiže fixná mzda, ktorú zamestnanec dostane každý mesiac. Za plnenie plánu môže dostať odmeny navyše základnej mzdy. Pozor pri Prima banke na to, že v prípade, že odídeš do jedného roka, zaplatíš náklady na zaškolenie. Bolo to 1800 eur. Čiže ak zistíš , že to nie je práca pre teba, alebo budeš mať zlého riaditeľa pobočky, tak to bude drahá skúsenosť. Z tohto dôvodu odporúčam inú banku.

autor
26. dec 2024

@bucko555
@melanta a ak plány nesplnim vyhodia ma? Nevadí mi volať ľuďom ale proste čo mám stat na ulici a okrikovat ľudí že poďte, urobíme poistenie, dáme kreditku, výhodný úver? Och.

bucko555
26. dec 2024

Robila som v inej banke neplnila som plány na sto percent na základe toho mi nepredĺžili zmluvu ....v banke musí robiť človek čo vie dobre namotavat ľudí (vedela som že poistku nepreplácajú robia okolo toho cirkus a tak som ju ani neponúkala, neviem klamať ľudí )

melanta
26. dec 2024

Na to sú školenia a riaditeľ pobočky, aby ťa to naučili. Oslovovať ľudí, ktorí prídu na pobočku napríklad nastaviť inkaso a ty im ponúkneš úver či sporenie. Volať ľuďom, pozývať na stretnutia a tak im niečo ponúkať. Čo sa deje ak človek neplní plány je rôzna - aj v rámci jednej banky to záleží na riaditeľovi pobočky a regionálnom riaditeľovi. Bežne robia na pobočkách roky ľudia, ktorí 100% nedávajú nikdy.

autor
26. dec 2024

@bucko555 asi sa poobzeram po inej práci, nebudem mať na to asi žalúdok ani ja. Ja keď idem na pobočku, nikdy mi neponúkali žiadne blbiny, fakt, vždy som prišla vybavila odišla a to mám tiež primu 🙁

autor
26. dec 2024

@melanta no hej ale ak chytím nejakého premotivovaneho, tak, že budem chodiť so strachom do roboty tak toto nechcem už zažiť.

melanta
26. dec 2024

Preto píšem, že skús inú banku. Tam ak zistíš, že to ozaj nie je pre teba, odídeš a nemusíš nič platiť. Môžeš natrafiť na skvelého riaditeľa a budeš spokojná.

petracandle
26. dec 2024

@autorka, je to presne tak ako ti tu píšu. Ale musím povedať, že ja mám okrem iného Unicredit a tam mi nikdy nič nevynukovali a navyše tam pracujú stále tie istí zamestnanci na rozdiel od mnohých iných bánk 😃 ale môžem sa mýliť, nepoznám nikoho blízkeho kto tam pracuje. V Prima banke je to asi najhoršie čo som počula a stále sú tam iné ženy za prepážkou a väčšinou také 19-20 ročné 😃

zuzika87
26. dec 2024

Ja som bola na pohovor najprv na pobočke kde som sa hlásila, a potom som mala pohovor s regionálnym riaditeľom, prijali ma ale prácu som nevzala keďže som po pohovore zašla na kávu s kamoškou ktorá tam pracovala, a keď mi povedala všetko čo je treba tak som sa rozhodla pre korporát, áno do roka musíš ostať ináč preplácas všetky školenia co bolo cca 1500-1800 eur, navolavnie ľudí na pobočku, ponúkané produktov, a každé ráno opakovane pred otvorením meeting kde nepočúva nič iné len plány, plány a plány, na pobočku sa prichádzalo min.o pol hodinu skôr a odchádzalo z nej cca hodinu po otvorení, no ďakujem krásne neprosím

zobaka
26. dec 2024

ja som bola, bola som dopredu upozornena, ze treba tam priniest ludi zo svojho okolia a aj sa klientom volava, o tej pokute mi zatial nevraveli nic, najhorsia je pre mna pracovna doba od rana do 17:15, to asi nedam, mam svoje zdravotne problemy, nejak ma to cele neoslovilo, neviem, ci sa vobec zucastnim dalsieho kola

zobaka
26. dec 2024

autor ake mesto? ja co som bola mali uvedene 1300 e, nie 1400 e

autor
26. dec 2024

@zobaka a ako prebiehal pohovor prosím? Tiež váham, či ísť na pohovor.

autor
26. dec 2024

@zobaka Bratislava nákupné centrum

autor
26. dec 2024

@zobaka tých 1300 alebo 1400 je istý základ v hrubom, menej dať nemôžu hej?

zobaka
26. dec 2024

autor - pohovor bol uplne v pohode, pozrie si tvoj zivotopis a popyta sa na nejake veci z tvojej prace, preco ju chces zmenit (ja mam pracu, len šikana a dalsie dovody ma nutia hladat inu) to som samozrejme nepovedala, preco chces ist do Primi a ci si ochotna ludi "nahanat" inak nic take specialne

zobaka
26. dec 2024

autor - tak v BA mate vacsie platy, preto ti za tu istu pracu ponukaju o 100 eur viac je to v hrubom a malo by to byt pevne

autor
26. dec 2024

@zobaka ďakujem a druhé kolo bude akože to, ako sa vieš predať?

zobaka
26. dec 2024

autor - netusim ake bude druhe kolo, maju byt tri, popravde mna to nijak nestresuje, ani som ziadny stres nemala ked som tam isla 🙃 zase nie je to taka praca, ze by clovek sa triasol ci ju dostane

michalkam
Autor odpoveď zmazal
autor
26. dec 2024

@michalkam okej a nevieš ako prebiehajú pohovory? Čo sa tam pýtajú, či dávajú počítať príklady (čítala som, že hej) ?

zobaka
26. dec 2024

@michalkam v Prima banke?

michalkam
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
zobaka
26. dec 2024

@michalkam myslim tu financnu pokutu, ze uz definitivne zrusili? lebo toto by som nepodpisala, jedna baba tu pisala, ze psychicky to nedala a ju tahali po sudoch, ked skoncila na PN kvoli tej pokute, ktoru chceli, ze nevydrzala tam

autor
Autor odpoveď zmazal
zobaka
26. dec 2024

autor - myslim, ze zalezi akeho nadriadeneho vychytas a ake tlaky ma on na sebe od jeho najvyssich, vsetko je o stasti a aj nastaveni, ze sa proste nepos..s ked niekto ti bude robit natlak

autor
Autor odpoveď zmazal
zobaka
26. dec 2024

autor - ci budem, alebo nebudem plnit plany je mi jedno, mna skor odradza ta pracovna doba

Strana
z2