icon

Ako prekonať nízke sebavedomie pri hľadaní práce?

24. okt 2024

Ahojte. Hladam si pracu, no mam strasne nizke sebavedomie. Bojim sa ist aj na pohovor, nieto este nastupit do novej prace. Som strasne hanbliva. Posielam si zivotopisy a uz ked mi vola nezname cislo aj sa bojim zdvihnut lebo sa bojim ze ma volaju na pohovor. V predchadzajucich pracach som to len odtrpela lebo som vedela ze chcem ist na MD. Vedela som ze je to len docasne tak som vydrzala. No bolo to pre mna utrpenie byt s ludmi v kancelarii. A ked som mala telefonovat chodila som ked sa dalo volat zakaznikom na wc aby ma kolegovia nepoculi. Som strasny introvert. Nemam rada cudzich ludi. Teraz sa mi crta jedna praca kde je sef taky mlady chlap, sebavedomy taky fesak, az taky frajer. Mne je az zle ked si predstavim ist na pohovor, nieto este tam pracovat. Strasne sa hanbim. Strasne by som chcela pracu kde by som bola sama, maximalne s jednou kolegynou zenou. Ideal by bol home office, hladam, ale to nenajdem. Alebo u nejakej uctovnicky robit papiete. Kde si ma nikto nevsimne. Teraz boli take dobre dve ponuky prace no je to vo velkom kolektive tak som si ani ziadost neposlala. Minule som sa tyzden odhodlavala volat do jednej prace. Ten sef mi povedal nech pridem aj so zivotopisom. No nenasla som vobec odvahu tam ist. Pomoztevmi co mam robit? Nie som hlupa, som zodpovedna. Vzdy som sa dobre rychlo zaucila, chvalilo ma vsade. Aj pomaterskej mi vsade drzali miesto. No nikdy som nemala odvahu sa vratit. Vzdy som sa vyhovorila ze mi deti nevzali do skolky. Ani pocas MD. Rd som nenasla odvahu ist pozriet kolegyne do prace.

Strana
z2
autor
24. okt 2024

@raztovsetkozmizne to mas pravdu

missviolet
25. okt 2024

Mala si studovat prekladatelstvo alebo editorstvo. Tam som cele tyzdne bola zahrabana v textoch a vymenila si so zvyskom teamu maximalne email o zmenach. Inak ja mam HO robotu, ale vkuse mi daju aj 3h denne cally na teamsoch, tak neviem, ci to by bolo ok

autor
25. okt 2024

@missviolet cally by mi vobec nevadili. A kde robis?

missviolet
25. okt 2024

Nieco ako korporat, ale na SK je nas iba 40-60

autor
25. okt 2024

@missviolet treba anglictinu?

missviolet
26. okt 2024

Ano, kazdy korporat vyzaduje jazyky, u nas 2 cudzie

Strana
z2