Ako prekonať obavy z práce učiteľky v materskej škole?
Včera o 18:06
Už pár rokov sa túžim stať učiteľkou v MŠ no neviem sa odhodlať na to ,lebo si myslím že nato nemám ...
Bojím sa najmä koli tomu prihlásiť vôbec sa tú školu ,lebo si myslím že neviem vôbec kresliť ,ani spievať, ani hrať na hubodný nájstroj ....no napriek tomu mám rada detičky a láka ma tá práca .. budem rada za vaše názory a skusenosti, najmä mamičiek čo racujú v tomto obore.. ďakujem
anonym_ee153f
•
Včera o 18:51@anonym_autor chod do toho! Čo nevieš sa doučís, však nemusíš byt Picasso krizeny s Paganinim… pri deťoch stačí byt schopná s nimi tvoriť a zaspievať detskú pesničku. Hlavne je, že máš rada deti a máš s nimi trpezlivosť. Nie každý to tak ma…

Ak máš hudobný sluch a nemáš fyzické obmedzenia, doučuj sa na talentové skúšky u učiteĺky z pedagogivckrej akadémie. Zisti si, z čoho sa robia talentovky. Hudobný nástroj ovládať nemusíš, tam sa hrať naučíš. Maturitná skúska z VV nie je len maĺovanie, ale akákoĺvek výtvarná technika. Za pokus to stojí, škoda je vzdávať sa dopredu. Hlavne, ak ťa to läka. Držím palce 🍀