icon

Ako prekonať úzkostné stavy pri hľadaní práce?

11. nov 2025

Ahojte, začínam mať strašne úzkosti z toho že si neviem nájsť vôbec prácu… Pozeram niekoľkokrát do dňa inzercie a stále nic. Prosím vás nemate nejaké rady ako si niečo nájsť čo vám pomohlo?

anonym_20055b
11. nov 2025

mne pomohlo kazdy den jednak cvicenie :
https://www.neurinu.sk/3-dychove-cvicenia-s-kto...

a potom tiez povzbudzovanie sa, ze ak nenajdem dnes, najdem neskor.

A vela,veeeeeeeeeela pracovnych ponuk som proste skusala as kym to vyslo, posielala som zivotopis a motivacny list denne aj na 10 inzeratov alebo viac.
Niekde ma nepozvali na interview, niekde pozvali ale neprijali potom, ale nakoniec niekde prijali.

anonym_840754
11. nov 2025

Známosti pomáhajú aj v minulosti aj dnes. Hľadaj prácu cez známych, či by ti niečo nevybavili. Osobná skúsenosť z pred 2 rokov, cca 30 pohovorov a nič, potom 3 pohovory cez známych a všetky 3 úspešné.

anonym_d9f433
11. nov 2025

@anonym_autor hladam si pracu uz polroka. mi hovor :(

anonym_1e8b13
11. nov 2025

Táto doba bola aj pred 5 rokmi keď začala korona a dnes to je ževraj zas také, firmy mali prijímajú, šetria kde sa dá, 1 človek bude robiť za dvoch ....prajem aby si čím skôr našla

sunny3
12. nov 2025

,

dancingqueen321
15. nov 2025

@anonym_autor ono aj ked nieco najdes, ci tam nebudes mat psychiatriu… neviem sice, kde hladas, ale dobre prace na profesii ani linkedine nenajdes… ako ti uz vyssie pisali-znamosti… vtedy ti vytvoria aj pracovne miesto za 2900 na mieru 🙂

anonym_ed1968
15. nov 2025

Praxovala som v praci,co som teraz.Takze po skole moj smer bol prave tam,neuspesne.Vsetcia kamosi,znami tam pracovali.Aj moj muz sa tam neskor zamestnal,ja som tam od r.2018 sustavne posielala ziadosti,aj ma zavolali na pohovor.Aj muza prosila nech mi to tam vybavi,a veru aj vybavil.Jeho veduci,dalsiemu veducemu dal odporucanie a vzali ma.Bez znamosti by som teraz mala hlavu smutku,kam do prace po skonceni rodicaku.Pracujem tam od 1r maleho,vsetko to super vyslo aj to nacasovanie.

zelenykvet
16. nov 2025

No tak to jej fakt ohromne pomahate, ked jej pisete, ze jej pomozu prakticky iba znamosti. Autorka, drzim palce, prekonas toto nepriaznive obdobie a bude dobre, ver si. 💚