icon

Ako riešiť minulého klienta ako nového šéfa?

17. dec 2025

Ahojte, píšem radšej anonymne, keďže je to chúlostivá téma a už tu mám viacero príspevkov.

Ako študentka VŠ som si privyrábala ako luxusná "spoločníčka" na eskort (áno - prostitútka), pred 7 rokmi som s tým skončila. Detaily nebudem rozoberať, nie je to podstatné. Momentálne pracujem v banke na centrále a pred niekoľkými týždňami sme dostali nového vyššieho šéfa – riaditeľa divízie (board -1). A áno, je to môj bývalý pravidelný klient. Samozrejme ihneď po zoznámení sme vedeli, koľká bije – on vie, ja viem, vieme svoje obaja. Nie je nám to príjemné samozrejme. Zatiaľ sa jeden druhému vyhýbame, ako to len ide, najmä však on mne. Pozdraví ma len kývnutím hlavy keď sa nemôže tváriť, že ma nevidí. S podriadenými máva pravidelné bilaterálne 1:1 mítingy (či už osobne alebo cez Teams), so všetkými kolegami mal už 2 kolá, so mnou žiadne. Tento týždeň som obedovala v kantíne, mala som voľné miesto oproti sebe, on sa robil, že ma nevidí a radšej si sadol k cudzím kolegom dozadu. V tom inkriminovanom čase pred x rokmi som bola slobodná a nezadaná, on mal partnerku a dve malé deti, takže má viac za ušami. Ja osobne prácu určite nechcem kvôli tomu meniť, mám na to x dôvodov. On asi tiež nedá kvôli tomu výpoveď, lepší job už nedostane, toto je jeho kariérny vrchol. Nieže by ma táto situácia nejak brutálne zožierala, ale asi to budem musieť časom nejak vyriešiť, ignorácia z jeho strany nie je asi úplne v poriadku. Radila som sa s AI, no dostala som protichodné rady. Grok mi odporučil naschedulovať si s ním 1:1 míting a na ňom sa pokúsiť vysvetliť si veci. ChatGPT mi zasa radil nič nepodnikať. Tak to skúsim teda tu na MK u ľudí z mäsa a kosti, že ako by som to mohla riešiť.

Ďakujem.

anonym_90499f
18. dec 2025

Ze ty betarka cakas pod stromcek to parkovacie miesto?

anonym_5bd09d
Autor odpoveď zmazal
anonym_5bd09d
Autor odpoveď zmazal
anonym_90499f
18. dec 2025
@anonym_5bd09d
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_5bd09d to je uplne fuk raz ked mal vtaka az v krku su spojeni a maju na seba kontakty. Toto je jeden velky žvást co tu je. 300x sa mohla sama ozvat.

autor
18. dec 2025
@anonym_5bd09d
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_5bd09d A ty patríš kam?

anonym_5bd09d
Autor odpoveď zmazal
anonym_5bd09d
Autor odpoveď zmazal
anonym_90499f
18. dec 2025

Na koni je viac tem o sexe ako na amateroch

tiika
18. dec 2025
@anonym_autor

@tiika Ako dlho - nastúpil k nám v septembri tento rok. Rozhodla som sa, že nebudem nič podnikať, nechám to tak, budem viac využívať možnosť home office. Možno si na tú ignoráciu zvyknem a budem to považovať za normálny stav veci. Ak bude on niečo chcieť riešiť, budeme to riešiť.

@anonym_autor Takze za tie štyri mesiace ste sa aj normálne rozprávali (pracovne úlohy, zrušený meeting). Ak nie, prečo?
Pokojne mu napis ty. V podobnych prípadoch si ja inak hovorím.. som tu za seba, správam sa, robím, čo považujem za najlepšie, to, čo urobí druha strana je uz na nej, či si to dokáže spracovat, posunúť sa ďalej, zavisi od nej, nie odo mna.

anonym_d2de3e
18. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_5bd09d Odkiaľ vieš, že sa mu chcem naďalej predávať a aby mi skočil do náručia?? Keď som s týmto skončila, ešte rok a pol mi písal a volal, či si nedáme ešte stretnutie alebo či nechcem aj čosi viac, ponúkal mi také peniaze, že by som si za to mohla kúpiť parkovacie miesto v garáži v Bratislave. Nikdy som mu neposkytla moju adresu ani moje priezvisko, ale zistil si to a posielal mi kadejaké dary na Vianoce a na na deň žien a ešte do konca roka 2022 mi posielal maily si želaním šťastných Vianoc. Údajne sa pred časom rozišiel s partnerkou, to možno vysvetľovalo zvýšený záujem z jeho strany o moju osobu. Ja nechcem od neho NIČ, len to, aby ma neignoroval, aby veci so mnou neriešil zbytočne cez sprostredkovateľov, aby si dal so mnou 1:1 míting (on fiškus ho dokonca aj nascheduloval, aby nevzbudil podozrenie, ale potom ho zrušil) a pod. That's it.

@anonym_autor cize ta chcel? A ty si ho odmietla a odmlcala sa? A teraz ste sa stretli? Takze je urazeny, ze si ho ignorovala a odmietla a teraz to robi on? Mne je len 1vec luto, ze si to robila so zadanym chlapom. To ma boli. A on je pekny hajzel, ked toto s tebou robil zene, detom.. smutne..

anonym_90499f
18. dec 2025
@anonym_d2de3e

@anonym_autor cize ta chcel? A ty si ho odmietla a odmlcala sa? A teraz ste sa stretli? Takze je urazeny, ze si ho ignorovala a odmietla a teraz to robi on? Mne je len 1vec luto, ze si to robila so zadanym chlapom. To ma boli. A on je pekny hajzel, ked toto s tebou robil zene, detom.. smutne..

@anonym_d2de3e prosim ta pekne nedramatizuj. Kazdy druhy skusil sex za peniaze.

autor
18. dec 2025
@tiika

@anonym_autor Takze za tie štyri mesiace ste sa aj normálne rozprávali (pracovne úlohy, zrušený meeting). Ak nie, prečo?
Pokojne mu napis ty. V podobnych prípadoch si ja inak hovorím.. som tu za seba, správam sa, robím, čo považujem za najlepšie, to, čo urobí druha strana je uz na nej, či si to dokáže spracovat, posunúť sa ďalej, zavisi od nej, nie odo mna.

@tiika Nerozprávali sme sa osobne medzi 4 očami ani cez Teams ani raz. Ak niečo odo mňa potrebuje, pošle moju priamu nadriadenú, aby mi interpretovala jeho požiadavky / podnety alebo to rieši cez maily, pričom aj maily logicky adresované priamo mne rieši cez kópiu a @mention. A keď máme riešiť niečo cez Teams, najprv si dá call s iným kolegom / kolegyňou, mňa tam prizve, hoci môže si ten call naschedulovať priamo so mnou. Neviem, či to neprišlo už aj mojej priamej šéfke zvláštne, mne by to teda zvláštne prišlo, ale tak ona je zasa tak trocha apatická a mnohým technickým veciam nerozumie. Zatiaľ mi vôbec nikto nič nenaznačil.

anonym_90499f
18. dec 2025
@anonym_autor

@tiika Nerozprávali sme sa osobne medzi 4 očami ani cez Teams ani raz. Ak niečo odo mňa potrebuje, pošle moju priamu nadriadenú, aby mi interpretovala jeho požiadavky / podnety alebo to rieši cez maily, pričom aj maily logicky adresované priamo mne rieši cez kópiu a @mention. A keď máme riešiť niečo cez Teams, najprv si dá call s iným kolegom / kolegyňou, mňa tam prizve, hoci môže si ten call naschedulovať priamo so mnou. Neviem, či to neprišlo už aj mojej priamej šéfke zvláštne, mne by to teda zvláštne prišlo, ale tak ona je zasa tak trocha apatická a mnohým technickým veciam nerozumie. Zatiaľ mi vôbec nikto nič nenaznačil.

@anonym_autor dievca alebo chlapec stale nerozumiem o co ti ide 😀😀😀😀😀😀😀😀

autor
18. dec 2025
@anonym_d2de3e

@anonym_d2de3e Ja som s touto "profesiou" skončila úplne (skončená VŠ, vážny vzťah, normálna práca + prestalo ma to baviť), preto som všetkým klientom, na ktorých som mala kontakt oznámila, že končím. Mnohí to však nepochopili a naďalej dobiedzali, vrátane tohto tu. A že som to robila so zadanými chlapmi? Mne to bolo úplne jedno, bola som len "kurva" a šlo mi o peniaze a trocha vzrušenia. Čo ja mám spoločné s ich svedomím a ich rodinami? Bola to služba ako každá iná, dopyt-ponuka. Mimochodom, na polovici stretnutí ani nebol sex, len sa chceli rozprávať, zdôveriť sa, vyžalovať sa, potrebovali spoločnosť na wellness víkende alebo na lyžovačke. Bola som amatérska psychologička, bútľavá vŕba a pekný prívesok v jednej osobe.

anonym_5bd09d
Autor odpoveď zmazal
anonym_8ec7fb
Včera o 05:19
@anonym_90499f

@anonym_autor dievca alebo chlapec stale nerozumiem o co ti ide 😀😀😀😀😀😀😀😀

@anonym_90499f evidentne o iné než si v tejto téme čakal ty

tiika
Včera o 05:35
@anonym_autor

@anonym_autor skús sa správať, čo najviac normálne, nemusíte si nič vysvetľovať, ale naber trochu odvahy, prečo chodit okolo seba ako na tŕňoch? Reagovala by som vecne, slušne, úprimne, ale citlivo, bez výčitiek ci hnevu. (AI poradi 🙃)
Napr. pošli email, ze si zadanie dostala, ak budú nejasnosti napíšeš, lepšie bude/uvítala by si/môže ta nabudúce kontaktovať priamo.. Alebo meeting bol zrušený, kedy si môžete dohodnúť nahradny…?

Cieľom je vytvoriť priestor, ale nie tlak, správať sa, aby si s tým bola v pohode, profesionálne, sama za seba, ostatne neriešiť, “jeho problém”, ak sa nedokáže situacii prispôsobiť. Vela šťastia.

lienka.7
Včera o 06:51

@anonym_autor si troll. Ani slovo ti neverím. Bola si slapka a teraz si pomaly odborníčka na bankovníctvo. A šéf sa ta boji. No ôk. A teraz tu o červenej ciapocke 👌

lienka.7
Včera o 07:16
@anonym_autor

@anonym_d2de3e Ja som s touto "profesiou" skončila úplne (skončená VŠ, vážny vzťah, normálna práca + prestalo ma to baviť), preto som všetkým klientom, na ktorých som mala kontakt oznámila, že končím. Mnohí to však nepochopili a naďalej dobiedzali, vrátane tohto tu. A že som to robila so zadanými chlapmi? Mne to bolo úplne jedno, bola som len "kurva" a šlo mi o peniaze a trocha vzrušenia. Čo ja mám spoločné s ich svedomím a ich rodinami? Bola to služba ako každá iná, dopyt-ponuka. Mimochodom, na polovici stretnutí ani nebol sex, len sa chceli rozprávať, zdôveriť sa, vyžalovať sa, potrebovali spoločnosť na wellness víkende alebo na lyžovačke. Bola som amatérska psychologička, bútľavá vŕba a pekný prívesok v jednej osobe.

@anonym_autor a inak, aj tvoj muz bol tvojim klientom? Vsak sa ho spýtaj, co ti poradí. Inak 3 roky dozadu robíš este šľapku a teraz si "panička". Vydata si koľko? Rok? To mas potom kojenca?

autor
Včera o 07:25
@lienka.7

@anonym_autor a inak, aj tvoj muz bol tvojim klientom? Vsak sa ho spýtaj, co ti poradí. Inak 3 roky dozadu robíš este šľapku a teraz si "panička". Vydata si koľko? Rok? To mas potom kojenca?

@lienka.7 Som tu písala, že som s tým skončila pred 7 rokmi. Písala som, že ešte pred 3 rokmi ma elektronicky obťažoval tento tu šéfko. Môj manžel nebol mojim klientom, ale samozrejme vie o tom, povedala som mu to na hneď na začiatku vzťahu pre istotu. Nebudem písať, ako dlho som vydatá a aké staré mám dieťa, imho to nie je podstatné (už to nie je kojenec).

anonym_2a7cf7
Včera o 09:22

Nerobila by som nič. Ak by som niečo pracovné potrebovala tak by som mu napísala, zavolala, navrhla online stretnutie. Inak by som sa iba slušne pozdravila a vybavené.

anonym_d2de3e
Včera o 09:50
@anonym_90499f

@anonym_d2de3e prosim ta pekne nedramatizuj. Kazdy druhy skusil sex za peniaze.

@anonym_90499f mam kolo seba kopec stastnych parov, verne manzelstva, tak netrep, ze kazdy druhy.

anonym_d2de3e
Včera o 09:52
@anonym_autor

@anonym_autor cize to boli bohati chlapi ktori nevedeli co so sebou...

anonym_660148
Včera o 09:53
@anonym_d2de3e

@anonym_90499f mam kolo seba kopec stastnych parov, verne manzelstva, tak netrep, ze kazdy druhy.

@anonym_d2de3e presne, to si povie nejaka slobodna co si nevie najst partnera, alebo zrovna taka co robi matrac nejakemu zenacovi 🤷‍♀️. Kazdy druhy urcite nie

anonym_d2de3e
Včera o 09:55
@anonym_660148

@anonym_d2de3e presne, to si povie nejaka slobodna co si nevie najst partnera, alebo zrovna taka co robi matrac nejakemu zenacovi 🤷‍♀️. Kazdy druhy urcite nie

@anonym_660148 abo zena zbohatlika.. ocividne to robia hlavne oni.. obyc.chlap ma problem uzivit rodinu, nieto si este platit slapku..

anonym_90499f
Včera o 09:55
@anonym_d2de3e

@anonym_d2de3e veris tomu ze su stastni ? Ok

anonym_d2de3e
Včera o 10:37
@anonym_90499f

@anonym_d2de3e veris tomu ze su stastni ? Ok

@anonym_90499f samozrejme. Travim s nimi vela volnych chvil a su. Aj my sme🙂

anonym_9abbc3
Včera o 11:58
@anonym_9e4c3a

Ja ti neverím. Bola si obyčajná ku.va a teraz sa tu prezentuješ aké maš ocenenia a neviem čo. Hotová pani riaditeľka zemegule, vzdelaná.
No jasné

@anonym_9e4c3a by si sa čudovala aké vzdelane zeny robia spoločníčky. Agentúry si vyberajú. Ak chcú reprezentovať na nejakých akciách, nemôžu len dobre vyzerať. Musia vedieť jazyky, byt vzdelane a vedieť konverzovat...

lienka.7
Včera o 12:07
@anonym_9abbc3

@anonym_9e4c3a by si sa čudovala aké vzdelane zeny robia spoločníčky. Agentúry si vyberajú. Ak chcú reprezentovať na nejakých akciách, nemôžu len dobre vyzerať. Musia vedieť jazyky, byt vzdelane a vedieť konverzovat...

@anonym_9abbc3 je rozdiel robit spoločníčku a eskort. Aspoň pre mňa. Túto autorka robila eskort.

777januska777
Včera o 15:28
@anonym_9e4c3a

Ja ti neverím. Bola si obyčajná ku.va a teraz sa tu prezentuješ aké maš ocenenia a neviem čo. Hotová pani riaditeľka zemegule, vzdelaná.
No jasné

@anonym_9e4c3a tak aj baby co si zarábajú sexom su ludske bytosti a aj tie baby maju hlavu a vedomosti. Často práveže tie najlepšie spoločníčky su aj dost inteligentné. Svet nie je čiernobiely.