icon

Ako riešiť minulého klienta ako nového šéfa?

17. dec 2025

Ahojte, píšem radšej anonymne, keďže je to chúlostivá téma a už tu mám viacero príspevkov.

Ako študentka VŠ som si privyrábala ako luxusná "spoločníčka" na eskort (áno - prostitútka), pred 7 rokmi som s tým skončila. Detaily nebudem rozoberať, nie je to podstatné. Momentálne pracujem v banke na centrále a pred niekoľkými týždňami sme dostali nového vyššieho šéfa – riaditeľa divízie (board -1). A áno, je to môj bývalý pravidelný klient. Samozrejme ihneď po zoznámení sme vedeli, koľká bije – on vie, ja viem, vieme svoje obaja. Nie je nám to príjemné samozrejme. Zatiaľ sa jeden druhému vyhýbame, ako to len ide, najmä však on mne. Pozdraví ma len kývnutím hlavy keď sa nemôže tváriť, že ma nevidí. S podriadenými máva pravidelné bilaterálne 1:1 mítingy (či už osobne alebo cez Teams), so všetkými kolegami mal už 2 kolá, so mnou žiadne. Tento týždeň som obedovala v kantíne, mala som voľné miesto oproti sebe, on sa robil, že ma nevidí a radšej si sadol k cudzím kolegom dozadu. V tom inkriminovanom čase pred x rokmi som bola slobodná a nezadaná, on mal partnerku a dve malé deti, takže má viac za ušami. Ja osobne prácu určite nechcem kvôli tomu meniť, mám na to x dôvodov. On asi tiež nedá kvôli tomu výpoveď, lepší job už nedostane, toto je jeho kariérny vrchol. Nieže by ma táto situácia nejak brutálne zožierala, ale asi to budem musieť časom nejak vyriešiť, ignorácia z jeho strany nie je asi úplne v poriadku. Radila som sa s AI, no dostala som protichodné rady. Grok mi odporučil naschedulovať si s ním 1:1 míting a na ňom sa pokúsiť vysvetliť si veci. ChatGPT mi zasa radil nič nepodnikať. Tak to skúsim teda tu na MK u ľudí z mäsa a kosti, že ako by som to mohla riešiť.

Ďakujem.

Strana
z6
linduska86
Včera o 09:59
@aurora33

@lienka.7 a pozor ona bola aj psychologička 😅😅😂😂 bútľavá vŕba. Hotová matka Tereza 🥲

@aurora33 čistá terapeutka.🤮🤮😂🙈 Boha toto jak v zlom sne

anonym_2d2210
Včera o 11:25
@lienka.7

@anonym_2d2210 odkedy je prostitúcia normálnou prácou? Nie je náhodou nelegalna? Stupeň obtiažnosti prace je koľko prosím ta? 22?

@lienka.7 Zivit sa sexom svojim telom je v 21. storoci rovnako nornalne ako zivit sa upratovanim ci programovanim. Nechapem z coho si taka pohorsena. Autorka to robila dobrovolne. Co ta tak stve na tom, ze sa niekto sam dobrovolne rozhodne poskytovat sexualne sluzby? Co ta je vobec do toho? Ci si len potrebujes kopnut aby si sa citila hodnotnejsie? Lebo presne tento dojem vzbudzujes. Potrebuje vyrovnana zena kopat do inej namiesto toho aby ju podporila? Nie, nepotrebuje.

lienka.7
Včera o 11:47
@anonym_2d2210

@lienka.7 Zivit sa sexom svojim telom je v 21. storoci rovnako nornalne ako zivit sa upratovanim ci programovanim. Nechapem z coho si taka pohorsena. Autorka to robila dobrovolne. Co ta tak stve na tom, ze sa niekto sam dobrovolne rozhodne poskytovat sexualne sluzby? Co ta je vobec do toho? Ci si len potrebujes kopnut aby si sa citila hodnotnejsie? Lebo presne tento dojem vzbudzujes. Potrebuje vyrovnana zena kopat do inej namiesto toho aby ju podporila? Nie, nepotrebuje.

@anonym_2d2210 bla bla bla bla bla. Ďalší moralizujuci anonym. A v čom ju mam akože podporiť? Jaj v tom, ze robila dobrovolne k...u a teraz sa za to hanbi, lebo minulost ju dobieha?
Vieš čo, za mna je to troll. Neverím jej ani slovo. Ani ze sa jej šéf akoze boji, ani to, ze muz bol s tým ok. Lebo je ine behať za k...u sa uspokojovať a mat ju doma.
Prajem ti pekný deň.

anonym_2d2210
Včera o 12:03
@lienka.7

@anonym_2d2210 bla bla bla bla bla. Ďalší moralizujuci anonym. A v čom ju mam akože podporiť? Jaj v tom, ze robila dobrovolne k...u a teraz sa za to hanbi, lebo minulost ju dobieha?
Vieš čo, za mna je to troll. Neverím jej ani slovo. Ani ze sa jej šéf akoze boji, ani to, ze muz bol s tým ok. Lebo je ine behať za k...u sa uspokojovať a mat ju doma.
Prajem ti pekný deň.

@lienka.7 Jediny kto tu moralizuje si, zial, ty. Za mna si troll ty, pretoze aktivne prispievas do temy, do ktorej nemas co povedat a aktivne uboho urazas inu zenu, ktora ti absolutne nic neurobila.

aurora33
Včera o 12:25
@lienka.7

Prajem ti pekný deň.

@lienka.7 tiež si myslím, že je to troll. A tie moralizujes príspevky si nevsimaj. Už vidím ako by boli také hrdé, keby ich dcéry robili ,,terapeutky” alias ku..y.

lienka.7
Včera o 12:44
@aurora33

@lienka.7 tiež si myslím, že je to troll. A tie moralizujes príspevky si nevsimaj. Už vidím ako by boli také hrdé, keby ich dcéry robili ,,terapeutky” alias ku..y.

@aurora33 nevšímam si. Vieš, ja som teda veľmi liberálna, ale tvrdiť ze eskort je práca ako každá iná? Omg 🤦‍♀️
A niekto jej tu napísal, že vsak aspoň ma "eso v rukave" a môže ho tým vydierať kvôli vyššej odmene. No na jej mieste by som na toto ani nepomyslela.

777januska777
Včera o 12:55
@lienka.7

Prajem ti pekný deň.

@lienka.7 nik z nas nechodil v topánkach autorky, nik z nas nežil jej zivot. Robila ho dobrovoľne a nikoho neokradla a ani nezavrazdila. Preco ju tak sudis? Ani tebe predsa jej praca nijako neublížila.

anonym_a230cb
Včera o 13:02
@777januska777

@lienka.7 nik z nas nechodil v topánkach autorky, nik z nas nežil jej zivot. Robila ho dobrovoľne a nikoho neokradla a ani nezavrazdila. Preco ju tak sudis? Ani tebe predsa jej praca nijako neublížila.

Tie z vas, ktore tu moralizuju a grcaju z autorky, len by ste boli prekvapene, ci pediatricky vasich deti alebo ine lekarky si za studentskych cias takto neprivyrabali. je to znama vec, ze pekne medicky zo skromnejsich pomerov mali pocas studii taketo "brigadky" uz v davnych casoch. aj jedna znama lekarka sa v mediach pri jednom rozhovore o tom vyjadrila. bol z toho na par dni v tom case osial, lebo si to niekto dovolil povedat nahlas.

anonym_90499f
Včera o 13:36

Vela zien na koni nema ani paru ako neverni ludia su a co robia. Niektora si ani nevie predstavit trojku ci aj stvorku v sexe pricom ini to robia bezne. Neverni muzi staci obednajsia prestavka a ide na "masaz" , zenam tiez staci malo casu a maju ponuk od vymyslu sveta. sex v aute je normalna vec ked nemas cas na cely vecer. Chodi jeden z paru na sluzobky? Skvela moznost na milencov ci doma ci na hoteli. Sikovnym patri neverny svet tak tu nemoralizujme nad jednym pribehom tyzden. Taky sa da pisat kazdy den.

anonym_8ec7fb
Včera o 14:25

@anonym_autor to, že je to legálna praca, neznamena, že je to praca ako každá ina. Jediným atribútom predsa nie je zákonnosť, ale aj spoločensky status alebo jej prínos. Prečo sa ľudia hanbia povedať, čo to robili, prečo to taja, nechcú, aby o tom druhi vedeli…? Nejaký dôvod - rozdiel oproti ostatným prácam to asi ma, všakže.
Ale zase toto mi už pripadá ako hon na čarodejnice. Jasne, že muži potrebujú aj pochopenie, byt vypočutý a to, že im to tieto ženy okrem iného poskytujú, je časté. Na čo sa z toho vysmievať?
Tiež môže každý zmeniť svoj život, viest bežný partnerský či rodinný, hoci ma vselijaku minulosť. Prečo by mal byt do konca života odpisany? Lebo si to tak niektoré z vás želajú či prajú?

stanislavicenka
Včera o 14:28
@anonym_8ec7fb

@anonym_autor to, že je to legálna praca, neznamena, že je to praca ako každá ina. Jediným atribútom predsa nie je zákonnosť, ale aj spoločensky status alebo jej prínos. Prečo sa ľudia hanbia povedať, čo to robili, prečo to taja, nechcú, aby o tom druhi vedeli…? Nejaký dôvod - rozdiel oproti ostatným prácam to asi ma, všakže.
Ale zase toto mi už pripadá ako hon na čarodejnice. Jasne, že muži potrebujú aj pochopenie, byt vypočutý a to, že im to tieto ženy okrem iného poskytujú, je časté. Na čo sa z toho vysmievať?
Tiež môže každý zmeniť svoj život, viest bežný partnerský či rodinný, hoci ma vselijaku minulosť. Prečo by mal byt do konca života odpisany? Lebo si to tak niektoré z vás želajú či prajú?

@anonym_8ec7fb dusuju sa tu same moralistky. Bezne fungujuci obchod, ponuka-dopyt.
O tom, ze toto ma byt mimo slusnej spolocnosti sme rozhodli iba my, ludia

moonlight1210
Včera o 14:28
@anonym_9e4c3a

Ja ti neverím. Bola si obyčajná ku.va a teraz sa tu prezentuješ aké maš ocenenia a neviem čo. Hotová pani riaditeľka zemegule, vzdelaná.
No jasné

@anonym_9e4c3a toto pobavilo. Tak karieru smu robit iba panny a jediny raz v zivote vydate mamicky.

Tie zvysne mali uz privela chlapov na to, aby smeli robit cokolvek ine, ako za pasom. 😁

lienka.7
Včera o 14:43
@aurora33

@aurora33 mňa by veľmi zaujímalo, ze tie co tu vypisovali, ze vsak je to normálne povolanie ako programátor a pod., kam by to teda zaradili v CVcku? Medzi TPP, brigády... alebo žeby "iba" hobbies? Alebo možno aj nejaké tie "skills"👌 a ešte teda názov pozície... žeby Vendulka-utesitelka?🤔😁

stanislavicenka
Včera o 14:45
@lienka.7

@aurora33 mňa by veľmi zaujímalo, ze tie co tu vypisovali, ze vsak je to normálne povolanie ako programátor a pod., kam by to teda zaradili v CVcku? Medzi TPP, brigády... alebo žeby "iba" hobbies? Alebo možno aj nejaké tie "skills"👌 a ešte teda názov pozície... žeby Vendulka-utesitelka?🤔😁

@lienka.7 rozmyslam, kde vlastne beries to sebavedomie niekoho urazat? Preco si myslis, ze si lepsi clovek, hodny niecoho viac ako iny

lapersefona
Včera o 15:36
@anonym_2d2210

@anonym_2d2210 toto je pre teba normalna praca? Myslíš to vazne? Keby tvoja dcéra take niečo robila tiez by si mala rovnaký názor a meter?

janulka1802
Včera o 15:52
@lapersefona

@anonym_2d2210 toto je pre teba normalna praca? Myslíš to vazne? Keby tvoja dcéra take niečo robila tiez by si mala rovnaký názor a meter?

@lapersefona súhlasím s Tebou. Toto ani náhodou nie je normálna práca a neverím, žeby niektorá tu zo žien podporili v takej kariére svoje dcéry. Predávať sa v mladosti je kostlivec v skrini do konca života.

anonym_90499f
Včera o 16:04
@janulka1802

@lapersefona súhlasím s Tebou. Toto ani náhodou nie je normálna práca a neverím, žeby niektorá tu zo žien podporili v takej kariére svoje dcéry. Predávať sa v mladosti je kostlivec v skrini do konca života.

@janulka1802 mamy tuto ani netusia co ich dcery mozu robit

aurora33
Včera o 16:09
@lienka.7

@lienka.7 mozno by dala ,,bútľavá vŕba” psychológ amatér…. To by bol naozaj zaujímavý životopis 😀

anonym_2d2210
Včera o 17:01
@lapersefona

@lapersefona Opakujem, ked sa zena rozhodne zivit sa svojim telom, je to vyslovene iba jej vec. Keby sa rovnako rozhodla moja dcera, nebola by som nadsena, rovnako ako keby sa rozhodla pre karieru upratovacky ci policajtky, ale stale by som obhajovala jej pravo na toto rozhodnutie. A vy, ktore tu autorku urazate a nadavate jej, sa mozete hanbit, pretoze lyncujete cloveka, ktory vam absolutne nic neurobil. "Moje telo moja volba" sa zdaleka netyka len interupcii. Nijaka realna feministka by nepredvadzala tento hnoj co tu vypustate niektore z vas.

anonym_5bd09d
Včera o 17:52
@anonym_2d2210

@lapersefona Opakujem, ked sa zena rozhodne zivit sa svojim telom, je to vyslovene iba jej vec. Keby sa rovnako rozhodla moja dcera, nebola by som nadsena, rovnako ako keby sa rozhodla pre karieru upratovacky ci policajtky, ale stale by som obhajovala jej pravo na toto rozhodnutie. A vy, ktore tu autorku urazate a nadavate jej, sa mozete hanbit, pretoze lyncujete cloveka, ktory vam absolutne nic neurobil. "Moje telo moja volba" sa zdaleka netyka len interupcii. Nijaka realna feministka by nepredvadzala tento hnoj co tu vypustate niektore z vas.

@anonym_2d2210 Ty si pekne dopletena. Jediny kto sa tu ma hanbit je k....a nie tie ktore tu na nu poukazuju. Sa vzpamataj! Si chudera aj s autorkou.

autor
Včera o 18:13
@anonym_2d2210

@anonym_2d2210 Ďakujem. Podľa mňa navyše kur.a nie je povolanie, ale povaha, a to teda som nikdy nebola, nie som, ani nemám ambíciu ňou byť. Mne je jedno, čo si o mne myslia ľudia, ktorí ma nepoznajú a ja nepoznám ich. Vedia to o mne rodičia, svokrovci, manžel, najbližší priatelia a nikto sa mi neotočil chrbtom. Jediný jeden človek mi vynadal, že som špinavá kur.a a zhorím v pekle a spálil most a karma ho dobehla - zanedlho dostal podmienku za drogovú trestnú činnosť. Pekne škodoradostne som sa mu v duchu vysmiala...

anonym_5bd09d
Včera o 18:21

@anonym_autor Hlavne svokrovci musia byt hrdi na vyber svojho synacika. Troll.

anonym_8ec7fb
Včera o 19:51
@stanislavicenka

@anonym_8ec7fb dusuju sa tu same moralistky. Bezne fungujuci obchod, ponuka-dopyt.
O tom, ze toto ma byt mimo slusnej spolocnosti sme rozhodli iba my, ludia

@stanislavicenka o tom rozhodla podstata tej prace samotnej, nielen spoločnosť. je iné ponúkať svoje telo ako tovar, brat peniaze za sex bez intimity a iné svojimi rukami upiecť a predat chleba; ak sa muž vráti z obchodu nevyvolá to konflikt, stratu dôvery, narušené vzťahy.
Tato praca sa tiež spája so závislosťami, násilím, zotročovaním, ilegalnostou, psychickými problémami, rozpadom identity… Myslím, že ani ty by si si ju sama úplne v pohode (nie z núdze ako poslednú možnosť, alebo s vidinou ľahkého a vysokého zarobku) nevybrala. Rovnako by ti nebolo jedno, či ju tvoj partner alebo dieťa robil/robí. A o tom by nikto v spoločnosti ani vedieť nemusel.
Nie je v poriadku ani týchto ľudí dehonestovať a urzat, ale s prácou, pri ktorej si zarabas svojimi rukami a zručnosťami, znalosťami sa nedá zrovnávať.

dora281
Autor odpoveď zmazal
lienka.7
Včera o 21:38
@anonym_autor

@anonym_2d2210 Ďakujem. Podľa mňa navyše kur.a nie je povolanie, ale povaha, a to teda som nikdy nebola, nie som, ani nemám ambíciu ňou byť. Mne je jedno, čo si o mne myslia ľudia, ktorí ma nepoznajú a ja nepoznám ich. Vedia to o mne rodičia, svokrovci, manžel, najbližší priatelia a nikto sa mi neotočil chrbtom. Jediný jeden človek mi vynadal, že som špinavá kur.a a zhorím v pekle a spálil most a karma ho dobehla - zanedlho dostal podmienku za drogovú trestnú činnosť. Pekne škodoradostne som sa mu v duchu vysmiala...

@anonym_autor wau. Takže všetci tvoji známi aj rodina vedia ze si robila eskort a ešte ti k tomu nebodaj aj tlieskaju?
Robiť toto moja dcéra, tak sa prepadnem od hanby pod zem a robit toto moja nevesta, tak sa syna spýtam, či je posledná na tejto planéte.
Čistý troll 👌

autor
Včera o 21:45
@lienka.7

@anonym_autor wau. Takže všetci tvoji známi aj rodina vedia ze si robila eskort a ešte ti k tomu nebodaj aj tlieskaju?
Robiť toto moja dcéra, tak sa prepadnem od hanby pod zem a robit toto moja nevesta, tak sa syna spýtam, či je posledná na tejto planéte.
Čistý troll 👌

@lienka.7 A čo mám robiť? Zabiť sa? Takéto ženy nemajú právo na normálne vzťahy, normálnu prácu, normálny život? Majú do smrti prežívať na okraji spoločnosti? Možno v inkvizítorských snoch rôznych pokryteckých chuderiek.

lienka.7
Včera o 21:53
@anonym_autor

@lienka.7 A čo mám robiť? Zabiť sa? Takéto ženy nemajú právo na normálne vzťahy, normálnu prácu, normálny život? Majú do smrti prežívať na okraji spoločnosti? Možno v inkvizítorských snoch rôznych pokryteckých chuderiek.

@anonym_autor uprimne? Nie, nemas sa zabiť ani nič podobné. Nikto ti to tu nenapisal. Tak tu laskavo nedramatizuj. Si sama strojcom svojho šťastia.
A naozaj neviem, čo teraz ocakacas akoze od svojho šéfa? Ze s tebou bude kecať cez teams? To, ze jednoducho nechce môže byť pokojne preto, že za tými vašimi dobrodruzstvami spravil jednoducho hrubú čiaru a nemá potrebu s tebou sa kontaktovať. To ta nenapadlo? Po tebe mohol mať takých ako ty XY. Tak si nič nenamyslaj a ani o ňom viac nepremyslaj. Venuj sa svojej robote a bodka. Inak verím ze aj toto si mužovi zavesila na krk.

Strana
z6