Ako riešiť problém s riaditeľkou v Prima banke?
Dobrý deň, prosím pracujete niekto v Prima banke na pobočke? Ja som tu 10 mesiacov, riaditeľka je strašná, stále po mne hučí, že mi nedá predĺžiť zmluvu, že neviem proste tým ľuďom predať to, čo by predala ona. Stále to isté počúvam. ALE! Ja plány práveže plním, nestalo sa mi ani raz, že by som nesplnila. Proste je voči mne zaujatá, nemusí ma. Riešili by ste to? Alebo by ste nejak vydržali? Nemá podľa mňa dôvod mi nepredĺžiť zmluvu, plány robím, chodím pravidelne do práce, ešte som nebola ani na PN, proste nič zlé nerobím. Práca ma baví. Dali by ste sa preradiť na inú pobočku, ktorá je ale v inom meste? Alebo to nejak vydržať? Sťažovať sa na ňu? Strašne sa bojím, že ak na ňu dám sťažnosť na personálne tak sa ma aj tak proste zbaví a prídem o miesto. Ale zase pre jej osobné mindráky cestovať do druhého mesta mi príde ako zbytočný čas, nemám auto, takže by som musela 45 minút cestovať ráno a 45 min večer.
Nerobíš v Bratislave a máte túto rovnakú šéfku?
https://www.modrykonik.sk/forum/zamestnanie/ako-zvladnut-stres-z-neplnenia-bankovych-planov/
@melanta Ku kolegyni sa správa tak, že je ku nej milá, hoci sa stalo, že aj nemala splnený plán - len sa jej pchá totiž do zadku a to ja nerobím - hnusí sa mi to. Nebudem jej nosiť z domu zákusky ani jej kupovať obedy a kávičky, nebudem ju pozývať na manikúru a podobne - samozrejme zadarmo. K druhej kolegyni sa správa podobne ako ku mne, no ak jej prinesie po víkende nejakú maškrtu, tak prvé dva dni je na ňu milá. Ku ďalším dvom sa správa pekne, sú to jej neterky. Skúsim si podať do VUB, možno by ma zobrali ak nemajú plný stav.
@maranco Nie som z BA ale tak asi je to normálne že riaditeľky sú pekne fúrie aj inde
Dať podnet na centrálu banky. Neviem či je riaditeľka lebo na pobočkách sú väčšinou manažéri a ona má tiež svojho nadriadeného.
@maury Už som písala, čakám teda na ich odpoveď. Inak mám ju aj nahratú na mobile (zvuk) lebo ona je schopná povedať, že ja klamem. Len síce neviem, že či tými nahrávkami ma nemôže udať alebo niečo, zase aby som horšie nemala.
No naschvál by som jej na narodky či meniny doniesla koláčiky, aby som videla, či zmení správanie aspoň na jeden deň. Podľa toho by som sa zariadila či ostanem či odídem. Inak môžu v banke robiť rodinný príslušníci teda teta a dve netere? Mám kamošku čo robila v inej banke a jej manžel tiež v inej, keďže nemohli byť v jednej banke. Priznala sa šéfka, že tie dve sú jej netere, či to zamlčala?
@margotka17 Vieš čo, ja ani neviem, že či o tom vedenie vôbec vie. V piatok nabehol môj manžel, priniesol nám (celému kolektívu) zákusky, že nech si osladíme deň a šéfová bola na mňa milá. Ale ja toto fakt nemusím, aj som drahému povedala, že nech už radšej nič nenosí lebo to bude chcieť stále. :D
Zrejme chce byť stredobodom pozornosti, aby ste aj akože boli vďačne, že vďaka nej pracujete. Skús info, či nie je voľné miesto v inej banke v meste.
@margotka17 No jasné, už som si poslala životopisy aj mimo banky, toto nemá význam a ja nemám záujem si míňať svoje peniaze na pani riaditeľku, na jej obedy a podobné vecičky. Príde mi to inak veľmi divné, ja som to aj písala do tej sťažnosti, že si vyslovene vyžaduje nejaké úplatky vo forme obedu a podobne. Normálne mi to príde ako za čias socíku keď sme učiteľkám nosili na narodeniny čokolády, keď spolužiačkina mama robila učiteľke trvalú na vlasy zadarmo na vylepšenie známky a podobne. :D
Chápem ťa, človek sa má cítiť v práci príjemné. Takto si v napätí, strese, čo opäť vymyslí. A možno ju vedenie zruší a da tam k vám niekoho iného.
@margotka17 no pochybujem, ale tak mám ju aj nahratu na mobile takže z toho má nemôže oklamať že to nie je jej hlas. Ale každopádne takýto prístup v dnešnej dobe mi príde veľmi zvláštny.
To je tak,keď idiotovi dáš funkciu...
Ja by som to nechala tak a pockala, ci predlzi alebo nepredlzi zmluvu. Ak plany plnis, moze byt, ze to vidi a ona a proste chce viac. Chce z teba vyzmykat ten potencial vo forme este lepsich vysledkov. Ja by som to nechala teraz vyhnit a bola by som ako vos pod chrastou. Nech sa rozhodne. Ked nepredlzi zmluvu, oddychni si na podpore alebo co par mesiacov a chod ku konkurencii. Ak by nahodou zmluvu nepredlzila. Ale hovorim, moze byt ze len ma velkohube reci…

A ako sa správa k ostatným na pobočke? Ak rovnako, riešila by som to s jej šéfom. Ak sa takto správa iba k tebe, tak proste jej ako človek nesedíš a v takom prípade sa musíš rozhodnúť, či požiadať jej šéfa o presun na inú pobočku alebo odísť. Čo tak iná banka vo vašom meste?