Ako riešiť problémy s náročným zamestnaním?
Ahojte,
Po materskej som nastupila do prace...po pol roku som odisla lebo sef bol príšerný človek a rovno som naskočila do druhej práce.Tam šéf super,len chcel aby som robila z úradu práce,že on platiť odvody nebude 🤦 Tretia práca ...úplne zle,šéf sa hrá na poloboha,vrieska,vyžaduje 100 percentný výkon po žiadnom školení,že sa mám zaučiť sama 🤦 za minimálnu mzdu a služobný telefón musím dvíhať aj o ôsmej večer....už nevládzem....čo ďalej? 😪 Zas odísť? Ako bude ten môj životopis vyzerať? Som neskutočne zúfalá 😪
Určite hľadaj inu pracu, je to presne ako píšeš v takýchto hlúpych prácach nikto dlho nevydrží preto tam berú každého. To potom vyzerá ze mas smolu, ale nieje to tak. Len tej blbej prace ktorú nikto nechce je vzdy dosť preto je ľahké ju získať
Určite popracuj aj sama na sebe, na svojich hraniciach. Musíš sa naučiť ohradiť sa, povedať co ti vadí, pomenovať co je mimo tvoju kompetenciu. Niekedy sa tie pracovne podmienky dosť zmenia ked vieš povedať nie. Mne sa to už veľakrát osvedčilo, nebáť sa. Kto neriskuje nic nemá, trvaj na svojom aj ked riskujes ze danú pracu stratíš.
To sú proste také typy nadriadených (a niekedy aj kolegov) pri ktorých nikdy nebude dobre, ich požiadavky a drzé správanie sa budú len a len stupňovať pokiaľ ich nezastavis
Tak sa slušne spytaj, či má niečo proti tebe lebo stále na teba kričí. A tvoj pracovný čas je od do. A keď ti povie, že na tvoju pozíciu čaká XY ľudí tak sa ho spýtaj kto by tu vydržal s takými podmienkami 😉
On si to možno ani neuvedomuje
A keby si tomu trtkovi nastavila hranice? Asertívne sa ozvala, nech na teba nebliaka, lebo mu odídeš ty aj všetci, čo prídu po tebe? Skúšala si ozvať sa? Ak to nepomôže, určite odid, veď nemusíš to písať do životopisu... Nestojí to za tie nervy
Jedna vec...mas v zmluve definovanu pracovnu pohotovost a mas jej vykon oddelene ohodnoteny na vyplatnej paske?...nie? Este by som skontrolovala vypisovanie dochadzky, priplatky za vikendy a sviatky...a pobrala sa na inspektorat prace.
odíď veď do životopisu to nemusíš písať také krátke zamestnanie 👍
nech sa smeje hlavne že ty si spokojná a tie kilá dole nevadí 👍
@esterr_ka sa ma opytal preco koncim,tak som mu povedala a on sa zacal rehotat....on je asi psychiatricky pacient...ja neviem...uplny magor....neskutocne sa mi ulavilo ze som odisla,sice som bez prace ale psychicky v poriadku....
Nemusis si vsetko uviest v zivotopise

Po pracovnej dobe nechaj telefón v práci a neodpovedaj ani na maily. 🤷 Ak si teda nepodpísala takú zmluvu že budeš nonstop k dispozícii..