Ako riešiť sledovanie v práci a oznámenie polícii?
Poslednych par tyzdnov ma v praci zacal sledovat jeden psychos, pozna ma z byvalej prace kde sme sa vsak nejako extra nestretavali, on robil na inom oddeleni. Teraz par mesiacov pracujem v obchode kde vidno dnu zvonku a denne sa tam premelie vela ludi tak som si najprv nic nevsimla. no posledne 3 tyzdne za to zacalo stupnovat. Vsimla som si ho par x ako stoji pred vykladom a pozera na mna a potom ide prec. Potom zscal chodit castejsie a vzdy ked tam bol zabuchal na vyklad a odisiel. Uz chodi kazdy den a je jedno ci robim rano ci vecer a niekedy dokonca aj 2x za den sa to stalo. Posledne to bolo pred zaverecnou na co som uz upozornila aj sbskara a vsimla si to aj kolegyna. Mam stres chodit do prace kde ho zas stretnem, raz som ho videla aj cestou z prace a teda nemam istotu ci ma nesleduje aj tak. Je zjavne prepnuty a viem ze bol aj vo vazeni v minulosti ale nev
fuuch, ale brezno je asi dosť malé mesto, skôr či neskôr na teba znova narazí ... neviem, ja by som sa išla na políciu aspoň opýtať čo s tým... kočka, ja ti vôbec neviem poradiť ☹
@ibaja29 určite chod na políciu, ako bolo spomínané vyššie , aspoň ti poradia. Povedz aké máš pocity, že sa bojíš, prenasleduje ťa a nevieš , čo čakať. Že bol aj vo väzení , no nevieš za čo. Či to nebolo niečo podobne
@ibaja29
no mas moje plne pochopenie! Ku nám do prace chodil taky jeden kreten. Sedela som na recepcii v predu a on oproti v kaviarni par metrov. Sedel oproti mne a cumel uchylne. Ja 30 on 55, veľký vegan pracujúci v mesiarstve, mastné vlasy po ramena, ezo bio eko. Falošný had. Vzdy mi bolo pri nom zle od žalúdka a nie, nebola to brušná chrípka. Po pár dňoch si to začali všímať aj dve kolegyne, vymenili sme si miesto. Oni sedeli v predu a ja vzhľadu v kancelarii. Jednu vzdy rozbolela hlava ked na nu cumel. Ta tretia mala divný pocit a tiez vyhodnotila, ze normalne sa ten chlap veru necháva- zrelá zena tiez po 50tke. Veľká realistka. On tam udajne lozil, lebo jeden čašník bol jeho kamoš.
Keby sa za nás nepostavili ta staršia hlavná recepčná, sme na smiech šéfom, tých si omotal okolo prsta. Ale ta recepčná bola ich práva ruka, ta jej verili. Povedali mu, že nám je neprijemne ako stále po nás pozera, tiez mali kamery.
On tam tak sedel aj 3 hodiny pri jednom drinku ci káve. Takze ani žiadny veľkolepý obrat nerobil. Potom sme do predu posadili mladého šéfa 😁😂 Chlap pil svoje víno zrazu priamo pri bare svojom kamošovi čašníkovi 😁.
Toto sa opakovali, takže všetci videli, že chlapík je divne individuum. A ani na ostatných hostí nerobili dobrý dojem, ked vošli do kaviarne a hneď oproti sedel chlap v sede ala vítame vás = nohy na široko rozkrocene, lafo neupraveny. Sef povedal tomu jeho kamošovi čašníkov, nech to s nim láskavo vyriesi a stretávajú sa mimo kaviareň!
Teba drzim palce, nahlásiť to skus a uvidíš. Inak ja by som nevedela robot v nákupnom centre v preškolenie kancelari, za mna nočná mora.
@ibaja29
určite nie, nám to velmi rychlo pocas jeho prítomnosti preslo až do fyzických problemov. Strávili sme viac času na vc ako pri práci. Keby mi to pivie niekto iný, mávne asi rukou a tiez sa opýtam, ci to nie je skôr nejaká víťaza. Ale ta netrvá 3 hodiny denne od 14 -17:00 a potom od 10-13:00 druhy deň. Pomen to a nahlas ho, nech sa o tom vie.

ale neviem preco tam bol. Raz sa mi ho podarilo aj nahrat na kameru ked tam zase stal. Neviem sa ani sustredit uz podvedome pozeram po ludoch ci zase niekde nie je. Okrem prace nechodim uz nikam posledne dni. Chcem ist na policiu ale teda neviem ci mi to pomoze kedze ma nekontaktuje osobne. Uz si aj zapisujem casy kedy chodi kedze je to nakupne centrum a su tam kamery, vedia si to pozriet. Rozmyslam aj nad zmenou prace kvoli tomu