Ako riešiť zdravotné poistenie pri práci v zahraničí?
Ahojte baby. Ja sa vobev týmto veciam nerozumiem tak idem po radu sem.
Od 2.5 som zamestnaná v ČR na tpp. No v priebehu toho budem ešte rok študent VŠ na Slovenku.
Vedeli by ste mu poradit prosím čo ja musím spraviť voči poisťovniam atd. Je to moje prvé zamestnanie na tpp a hneď aj v zahraničí. Ďakujem
myslíš si, že tu striehnu a čakajú ženy 24/7 ? sú v práci a málokto pozerá koňa len tak, a už duplom odborné témy, dosť špecifické.
skús vydržať.
myslíš si, že tu striehnu a čakajú ženy 24/7 ? sú v práci a málokto pozerá koňa len tak, a už duplom odborné témy, dosť špecifické.
skús vydržať.
@cacianka no v iných témach práveže vidím prispievať dosť často. Tak budem čakať.
Však zamestnávateľ ti ma platiť odvody ,poistenie a treba si ísť zobrat preukaz do poisťovne alebo kontaktuj poisťovňu kde si teraz a zisťuj
Však zamestnávateľ ti ma platiť odvody ,poistenie a treba si ísť zobrat preukaz do poisťovne alebo kontaktuj poisťovňu kde si teraz a zisťuj
@minenkaa no ano, ale ako viem kam ma prihlási v čr? Čo mám potom robiť na sk?
Soitaj sa zamestnávateľa do ktorej zdravotnej ta prihlási alebo mu oznam v ktorej chces byt ,ja netuším aké sú zdravotne poisťovne v cr
Do slovenskej zdravotnej donesieš pracovnú zmluvu alebo potvrdenie z českej zdravotnej že si tam.Notmalne nápis mail do tvojej poisťovne ,všetko ti vysvetlia
Do slovenskej zdravotnej donesieš pracovnú zmluvu alebo potvrdenie z českej zdravotnej že si tam.Notmalne nápis mail do tvojej poisťovne ,všetko ti vysvetlia
@minenkaa ďakujem

Fakt nikto? 🥹 ach