Ako riešite nudu v práci?
Ahojte baby, čo robievate v práci, keď sa nudíte? Ano dá sa čítať kniha, pozerat film..na take nieco potrebujem pokoj…v praci som 9 hodín a max 10 zákazníkov za cely den..
Robím si týždenne menu čo uvarím, prip.zoznamy na nákup, učila som sa nový jazyk, vyrábala origami, nakupovala na vinted.....😁😇horšie je že keď nemá človek čo robiť, nič sa mu ani nechce
Len pridávam že čo predávam😂oxo (niečo ako fake bubble tea) kupujú si to zväčša mensie deti do 13-4 rokov cca…po kazdom umyjem a nieje čo robiť, robíme aj kávu ale to taktoez si nikto nekupuje len ak pride vedúca a dala by si…to taktiez umyvam ako sa má..no a hlavné sú donuty, zloženia mám od kazdeho na daný den, a zákazník si ked tak vie precotat na cenovej co to obsahuje…upratane tu je lebo to vzdy robim hned ked sa zacnem nudit a to potom uz nieje co…ked sa nieco zašpiní tak vtedy a potom na konci všetko
Ja ked som mala takuto pracu, tak som sa venovala studiu jazyka 🙂. Celkom sa mi podarilo pokrocit, i ked za mesiac toho asi az tak vela nestihnes.
@fifulik Pracu,kde je nuda by som nevydrzala. Ja som sa este nikdy nenudila a aj ked obcas nadavam na tie terminy a stresy,vyhovuje mi to. Ale ak sa nudis,mozno by som vyuzila cas na vzdelavanie trebars jazyky alebo by som tam hackovala,citala knihy,pozerala filmy,dokumenty proste co ta bavi.
Keby som mala takuto pracu asi by som sa zblaznila, lebo to je horsie ako keby si mala kvantum roboty a ani sa nezastavis. Viem, ze kamaratka takto zo zaciatku davala dokopy predajnu, upratovala, skladala veci, chystala a tak a ked mala cas tak pocuvala podcasty v jednom uchu.
A ponúkaš to tým ľuďom aktívne? Ja som ako študentka postavala kdesi pri pulte, kamoška co bola predtým hovorí, že len sed a keď niekto bude mat chuť, príde. No prd, skoro ma porazilo, by som zaspala. Tak som ľudí oslovovala a ponúkala, milo, nie vtieravo. A veru sa zastavovali. Vašu prevádzku to síce nezachráni, ale nebudeš sa nudiť.
No a býva to často o predavacovi, ktorý sa človeka ujme. Raz som šla len po ponožky, ale bože co som ja odniesla z toho obchodu všetko..😁. Lebo bol fajn prístup