Ako riešite upratovanie na pracovisku?
Ahojte, len ma zaujíma ako fungujete vy v práci čo sa týka upratovania, moja práca je kancelárska čisto administratíva, ale plus musím každý deň vysávať koberce, plus ak je špina tepovat, upratovať všetko od wc až po kancelárie. S tým, že nemám nič k mzde. Funguje to aj u vás? Nebola som na to zvyknutá, buď nám priplatili alebo sme mali pani na upratovanie.
Neupratuj. Šéfka ti môže nákazat navyše prácu vrámci tvojej pracovnej zmluvy. Napríklad bežné robíš tabuľky z menom a priezviskom, ale šéfka chce pridať stĺpec dátum narodenia. Ale nemôže ti nakázat upratovať, keď bežné robíš administratívu. Bozp je tiež povinné.
@romi0310 kto umyval wc u vas?
@malinovka333 my sme mali wc spolocne este jednou kancelariou, ktora s nami sidlila na chodbe a kedze to bol velky objekt, tak tam bola jedna upratovacka, ktora umyvala chodby a aj spoločné wc
Pracujem ako účtovníčka, a pri upratovaní sa striedame ... Upratujeme každý piatok. 1 osoba to má za polhodinu hotové. Je nezmysel najímať niekoho na polhodinu týždenne
Máme pani na upratovanie. Závisí od toho, čo ti bolo komunikované na pohovore a či si súhlasila. Plus, akú náplň práce máš v pracovnej zmluve...🤷. Ak nikto nič, tak sa môžeš ohradiť. Mne bolo napríklad komunikované, že okrem Pc práce budem čistiť kávovar, pripravovať ovocie a umývať špinavý riad, raz za týždeň utriem šéfovcom stôl od prachu a ja som povedala ok. V zmluve som nič také nemala, ale brala som to tak, že aj ústna dohoda je dohoda.

Opýtaj sa šéfky prečo si nenajme upratovačku,čo jej popri svojej robote urobí administratívne práce,bude to mať lacnejšie 😃