Ako rozbehnúť podnikanie doma a rôzne nápady? Čo chýba na Slovensku ?
Chcela by som trocha nakopnúť sama teraz neviem ale chcela by som napríklad popri zamestnaní s niečom podnikat na živnosť kde nie sú potrebné priestory napríklad tvorba a spracovavanie výrobkov doma alebo služby (kedze nemám dostatok finančných prostriedkov)mám rada umenie a psychológiu.
Máte prosím niekto skúsenosť ako si privyrobiť takýmto spôsobom ?
Kebyze viem aka diera je na trhu, uz v tom podnikam sama 😁😉
@monao a načo ti bude živnosť keď nevieš čo chceš robiť? :D myslím že ti tu nik ani neporadí pretože tí čo vedia kde je diera ju už zapĺňajú :D
@monao za živnosť si platíš sama
@ramzes1980 mňa to zaujalo..napíš mi niečo viac do ip,ak chceš 😉
@zenaajmama platíš ak prekročis hranicu ináč platí odvody zamestnávateľ
Ponúkam privyrobenie si 😉 pomocou sociálnych sietí.. Pre viac informácií mi napíšte správu 😉 🙂
Ahojte,
už nejakú dobu pracujem na mojich handmade veciach. Chcela by som ich začať predávať aby som si nejak "doplnila" úväzok (momentálne pracujem na 70perc.). Nemám ale skúsenosti s daňami, fakturáciami atď. Chcem si založiť slobodného umelca, ale moc sa nevyznám vo fakturáciách a daniach, potrebovala by som sa nejak podnikateľsky dovzdelať (čo sú moje povinnosti čo sa týka všetkých tých byrokratických vecí). Nevie mi niekto poradiť, či existuje nejaká kniha, príručka, dobrá stránka ktorá takéto informácie združuje? Zatiaľ som sa dopátrala skôr k takým tým tipom že ako sa predať a ako funguje marketing, ale nič, čo by mi pomohlo sa zorientovať v mojich povinnostiach. Ďakujem

Živnosť sa Ti absolútne neoplatí na privyrobenie.