icon

Ako rozbehnúť podnikanie doma a rôzne nápady? Čo chýba na Slovensku ?

monao
12. júl 2018

Chcela by som trocha nakopnúť sama teraz neviem ale chcela by som napríklad popri zamestnaní s niečom podnikat na živnosť kde nie sú potrebné priestory napríklad tvorba a spracovavanie výrobkov doma alebo služby (kedze nemám dostatok finančných prostriedkov)mám rada umenie a psychológiu.
Máte prosím niekto skúsenosť ako si privyrobiť takýmto spôsobom ?

lienka737
12. júl 2018

Živnosť sa Ti absolútne neoplatí na privyrobenie.

martinkatinka
12. júl 2018

Kebyze viem aka diera je na trhu, uz v tom podnikam sama 😁😉

annamari4
12. júl 2018

@monao so živnosťou majú problém aj ľudia čo majú fungujúce firmy,50€ je len zdravotná,rok si oslobodená od ďalších odvodov, ale potom sú to už iné korunky,zas možno by sa ti za ten rok podarilo niečo mega rozbehnúť 🤗 držím palce 😉

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
monao
autor
12. júl 2018

@lienka737 ak mám zamestnaní odvody plazí zamestnávateľ takze si možem privyrobiť tým že mám živnosť

kahanikova
12. júl 2018

@monao a načo ti bude živnosť keď nevieš čo chceš robiť? :D myslím že ti tu nik ani neporadí pretože tí čo vedia kde je diera ju už zapĺňajú :D

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
zenaajmama
12. júl 2018

@monao za živnosť si platíš sama

livi
12. júl 2018

@ramzes1980 mňa to zaujalo..napíš mi niečo viac do ip,ak chceš 😉

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
lubik87
17. júl 2018

@zenaajmama platíš ak prekročis hranicu ináč platí odvody zamestnávateľ

lulu97
9. aug 2018

Ponúkam privyrobenie si 😉 pomocou sociálnych sietí.. Pre viac informácií mi napíšte správu 😉 🙂

lanczi
9. aug 2018

@lulu97 Poprosim info.

lulu97
9. aug 2018

@lanczi poslala som vám správu 😉

momoika
9. aug 2018

@lulu97 hmm, to zaujima aj mna 🤔😏

lulu97
9. aug 2018

@momoika aj vám som už poslala správu 😉

krissmac
9. aug 2018

@lulu97 aj mňa by to zaujímalo 😊

lulu97
9. aug 2018

@krissmac mate správu 😉

ifana23
10. aug 2018

@lulu97 môžem dostať viac info? Ďakujem 🙂

brita
11. aug 2018

@lulu97 poprosím info.vdaka.

klaudiadia711
11. okt 2019

Ahojte,
už nejakú dobu pracujem na mojich handmade veciach. Chcela by som ich začať predávať aby som si nejak "doplnila" úväzok (momentálne pracujem na 70perc.). Nemám ale skúsenosti s daňami, fakturáciami atď. Chcem si založiť slobodného umelca, ale moc sa nevyznám vo fakturáciách a daniach, potrebovala by som sa nejak podnikateľsky dovzdelať (čo sú moje povinnosti čo sa týka všetkých tých byrokratických vecí). Nevie mi niekto poradiť, či existuje nejaká kniha, príručka, dobrá stránka ktorá takéto informácie združuje? Zatiaľ som sa dopátrala skôr k takým tým tipom že ako sa predať a ako funguje marketing, ale nič, čo by mi pomohlo sa zorientovať v mojich povinnostiach. Ďakujem

radoslavsedlak
Odpoveď bola odstránená
radoslavsedlak
Odpoveď bola odstránená