icon

Ako sa dá privyrobiť popri materskej?

sushi285
30. aug 2012

Ahoj.vie mi tu niekto poradit ako sa da privyrobit popri materskej? V dnesnej dobe si treba nejako zlepsit financnu situaciu 😉 dakujeem. 😀

jaja464
7. apr 2015

Zdravím, ponúkam naozaj skvelé privyrobenie popri materskej/štúdiu 🙂 Jedná sa o spoluprácu s kozmetickou spoločnosťou Avon 🙂 Je to v podstate katalogový predaj,kde nemáte čo stratiť.
-žiadne vstupné poplatky
-darčeky skoro každú kampaň
-motivačné programy
-zisk
Je to práca,ktorá vás bude baviť 🙂 Veď koho by nebavila práca s kozmetikou ;) Nezaberie veľa času, prinesie peňažné prilepšenie jednoducho a bez väčšej námahy 🙂 Ak ste z okresu Levice, Nové Zámky alebo Komárno a zaujalo vás to, stačí mi napísať na mail: avonlv.nz.ko@gmail.com alebo tu 🙂

martina054
7. apr 2015

@jaja464 avon poznam a nechcely by ste si este privyrobit?

posielam vam moju web stranku tam najdete podrobnejsie informacie
http://spacespy7.webnode.cz/
Zhrnutie: Je to sociálna sieť ,ktorá ma necelý mesiac. Zakladateľ je slovák a je tu možnosť zárobku vďaka reklamám a QR kódu. Ako free člen dostávaš 0,05€ za reklamu a ako VIP 0,10€ + QR kód a pozývanie ľudí pod seba a za každého ktorého pozveš alebo oni dostaneš províziu od 2-8€.
Nezabúdajte, čím lepšie vyplnený profil (fotka, hobby...) tým jednoduchšie si Vás vyhľadajú na zaslanie platenej reklamy.VIP clenstvo stoji 12€
len mi dajte vediet ci mate alebo nemate zaujem dakujem

jaja464
7. apr 2015

@martina054 nemám 🙂

alenka008
12. apr 2015

Ak radi nakupujete na internete, odporucam registrovat sa na https://www.refundo.sk/?ref=23818 . Za registraciu ziskate 2 EUR, za kazdeho odporuceneho priatela 0,20 EUR + 4 EUR ak nakupi pocas 3 mesiacov za 100 EUR bez DPH. Navyse mozte z kazdeho Vasho nakupu ziskat cash back spat. Podla mna sa velmi oplati. Su tam obchody ako bata.sk, hej.sk, crocs.sk, bonprix.sk, aliexperess, sportsdirects.com...a pod. Navyse, ak sa registrujete teraz, pocas prvych 14 dni ziskate o 50% vyssie odmeny.

ninadobre
14. apr 2015

Rozbieham firmu popri materskej ak mate zaujem napiste mi spravu poslem viac info

mony221
18. apr 2015

@adda dobry den mala by som zaujem pre blizsie info..dakujem pekne

mony221
18. apr 2015

@ninadobre dobry den poslete mi prosim viac onfo dakujem

saxana2
19. apr 2015

šikovné mamičky na MD,aktívne babičky,študentky...ponúkam Vám možnosť privyrobenia si ...ja sama som dlho niečo hladala čo ma bude zaroveň aj baviť a našla som🙂píšte mi do spravy tie ktoré by ste mali zaujem o viac informácii.

murkodm
20. apr 2015

Hľadám šikovných ľudí, mamičky na materskej, študentov -ky, nezamestnaných či zamestnaných , ktorí by si radi privyrobili. Ponúkam možnosť registracie vo serióznej firme Betterware, ktorá na Slovensku pôsobí len krátko. Je to katalóg pre dámy, mamičky, pracujúce ženy, ale aj mužov, jeho produkty tvoria - čistiace prostriedky, domáce potreby, prírodná talianska kozmetika Bottega Verde a bežné iné veci, ktoré človek doma potrebuje.Katalóg si možte pozrieť tu: http://issuu.com/ivanatesarova/docs/cz0215_07ef...
Registráciou automaticky získáváte 23% zisk z predaných výrobkov.To je zakladný zárobok ale viem vam ponuknut oveľa viac.Pomožem vam vytvoriť si svoj tím a potom každý mesiac dostanete krásne provízie. A nie malé,môžu to byť stovky eur,a to už nemusite ani prstom pohnut
smile emoticon
.Čo je najlepsie na tom nebudete nijako a nikým viazaný.Stojí to za vyskušanie.Teším sa na spoluprácu

hela1993
20. apr 2015
martinabw
1. máj 2015

Milé mamičky aj nemamičky onúkam Vám prácu NA DOMA. Na začiatok ako vedľajší príjem, časom pokojne aj viac! ja sama som na MD a peniažky som veľmi potrebovala skúšala som rôzne klikačky a iné ale bola to len strata času, teda pokiaľ potrebujete prijem každý mesiac. Neseďte pri internete len tak, zarábajte ako ja z pohodlia domu. Táto práca je overená a funguje. Ak ste šikovná/ý dokážete si pekne privyrobiť. Je to katalógový predaj, no ceny sú výborné, produkty veľmi kvalitné, perfektný odbyt, spokojní zákazníci. Spoločnosť ponúka: čistiace prostriedky, prírodnú kozmetiku, drogériu, vychytávky do domácnosti a ďalších cca 400 super produktov, skúste a neoľutujete. Rada vám zo všetkým pomôžem, poradím. Je to naozaj jednoduché. Vyskúšajte a neoľutujete. Celá SR v prípade záujmu pošlem aj katalóg

astany
4. máj 2015

@ninadobre Ahoj mala by som záujem. Budem vďačná za viac info. Ďakujem

denisa2828
5. máj 2015

https://www.refundo.sk/?ref=27571 ja som sa registrovala tu. Za registraciu som dostala hned 2€ . Teraz mam zarobene 18€ za mesiac. Aj to je nieco: )

alenka008
13. máj 2015

privyrobte si vyplnanaim dotaznikov, vyplacaju hotovost na ucet https://panel.mindtake.com/index.php?pageID=100...

saxana2
17. máj 2015

Zarábajte s pohodlia domova, žiadny šef a stres.Ponúkam Vám prácu na doma aj popri zamestnaní pre mamičky na MD,aktívne babičky,študentky....Nenáročná práca a bude Vás to aj baviť🙂Viac info pošlem do mailu.

mony221
17. máj 2015

@saxana2 mozem poprosit info na email hudecovamonika221@gmail.com dakujem

alenka008
19. máj 2015

Kocky, ja mam dobru skusenost s Refundom https://www.refundo.sk/?ref=23818 , z Vasich nakupov na internete ziskate urcite % z nakupenej hodnoty spat a mozte vyuzit zaroven aj zlavove kupony. Naviac za registraciu dostanete 2 EUR a teraz prebieha aj sutaz o poukazky do Tesca. Navyse, ak sa na Vase odporucanie zaregistruje niekto z Vasich znamych a uskutocni nakup a ziska peniaze z nakupu spat, za kazdeho ziskate 4,20 EUR

espana76
22. máj 2015

Ja odporúčam vypĺňanie online dotazníkov za odmeny buď to vo forme hotovosti alebo vecných odmien z ponuky ich katalógu, napr. elektronika, domáce spotrebiče, nákupné poukážky do rôznych obchodov, predplatné časopisov... čo môžte využiť ako darčeky pre známych či rodinu. Funguje to tak, že za každý vyplnený prieskum získate daný počet bodov a po dosiahnutí určitého počtu si body zameníte za peniaze alebo za vecnú odmenu. Keď pracujete pre viacero spoločností, body sa Vám zbierajú na viacerých frontoch a ide to rýchlejšie.

Nejedná sa o žiadne klikačky na reklamy, nikomu nič neponúkate ani nepredávate a nie sú tam žiadne vstupné poplatky a čo je dôležité, jedná sa o spoločnosti, ktoré skutočne vyplácajú.

Tak ak má niekto záujem, napíšte mi cez internú poštu Váš mail a ja Vám pošlem bližšie informácie a pozvánky na registráciu.

luciadominik
23. máj 2015

@saxana2 mozem poprosit info do emailu:lucka.fandlova@gmail.com

zelenydudlik
26. máj 2015

Dobry den, ponukam pracu s anglickou firmou Betterware, je to novinka na Slovensku tak mozete byt medzi prvymi vo vasom okoli.... ide o predaj cistiacich prostriedkov, kavy,kozmetiky a vela veci do domacnosti.... registracia je zadarmo,len sa plati poplatok pri prvej objednavke raz rocne 2,60e. Z kazdeho vyrobku mate 23% pre seba. Katalogy chodia ako dvojmesacnik.Kazdy mesiac su na FB stranke sutaze s peknymi vyhrami....oplati sa vyskusat nieco nove....tu si mozete pozriet ponukane vyrobky a katalog je samozrejme aj v papierovej forme,ktory posielam po registracii... pre blizsie info ma kontaktujte

http://issuu.com/ivanatesarova/docs/katalog_05_...

mimafashion
26. máj 2015

skúste refundo 🙂 nezarobíte milióny,ale ak nakupujete často na internete cez rôzne internetové stránky tak sumu, ktorú zaplatíte cez refundo vám z nej vyplatia nejaké %. Vstupný bonus je 2e 🙂 vypláca sa už od 4e čiže po prvom nakúpe si kľudne hneď môžete dať vyplatiť sumu, vyplácajú prevodom na účet + zbierate body za návštevu stránky refundo,vyplnenie celkových udájov a takto sa bodmi dá získať od 8 - 40e 🙂 takže za mesiac si môžete privyrobiť nejaké tie peniažky pričom dokopy nič nerobíte len sa prihlasite na stránku a miesto nakupovania priamo na nejakej webke si ju otvoríte cez refundo🙂 sú tam rôzne stránky z ktorých vracajú peniaze ako hej.sk, pilulka.sk a pod. aj zahraničné asos.com, aliexpress. odkaz tu: https://www.refundo.sk/?ref=39290

jankali
28. máj 2015

Ahojte,
ja by som teraz potrebovala pomôcť s jednou malou vecou - jednorazovo za 5 eur.
Môj internet je na okraji O2 pásma🙂 a neviem teraz stiahnuť ani nič z internetu..
kým k nám príde človek, aby mi naprogramoval niečo, ani nezoženiem nič rýchlejšie.

Potrebujem asi toto: kuknúť pár stránok na internete (asi 10 - 15),
prepísať odtiaľ nejaké údaje (asi do Open Office Calc, alebo aj Wordpad - čo je v príslušenstve
väčšiny počítačov + nejaké linky skopírovať. A preposlať asi 10 súborov ku mne na email.
Niektoré (podľa môjho výberu, kt. napíšem v IP) by mali prísť zazipované.
Podľa mňa je to práca na menej ako hodinu, ale u mňa - to proste nejde!

Prosím, napíšte mi IP, ja napíšem zadanie a do tej 15.00 by som chcela zadanie poslať, môže byť?
Totiž, potrebujem to dnes do večera... ďakujeeeem🙂 j.
A ešte, ak už budeme v kontakte, napíšte, prosím, že ako zvládate Open Office, či náhodou nemáte skúsenosti s prácou s tabuľkami, v kancelárii, s korektúrami alebo napr. s napĺňaním web stránky apod. ď.)

patulienkab1
28. máj 2015

@saxana2 mozem poprosit info do IP?

lucia_peter
28. máj 2015

chceli by ste si privyrobiť nenáročnou prácou aj niekoľko sto eur??? Tak neváhajte a volajte na tel. číslo - 0910 111 747 🙂

martina054
28. máj 2015

@lucia_peter a neviete mi napisat to do spravy

denisa2828
Odpoveď bola odstránená
permanentka
29. máj 2015

AK MATE ZAUJEM TAK PONUKAM PRACU NA DOMA - privyrobenie si, nestoji to nic ziadne poplatky ale popri materskej to je idealne, mne uz sa podarilo zarobit si pekne peniazky 🙂 viac info napisem v sprave, staci mi napisat 🙂