Ako sa dostať do Ozbrojených síl SR?
Najde sa tu niekto kto pracuje pre OSSR a vedel by mi poradit, ci je sanca dostat sa k nim ako 36rocna? Viem ze maju vekove ohranicenie do 30r ale zevraj beru aj na nejaku vynimku. Prijali aj niekoho takto starsieho?
Velmi rada by som to skusila pretoze po inych strankach si myslim ze by som to mohla zvladnut :D no ten vek ma trosku demotivuje.
Po 30ke nevezmú, nevzali známeho a ma 31 rokov
Dá sa ale záleží asi od vzdelania, či budeš pre OSSR "užitočná" takto zobrali kamošku - právničku. Ale možno prihliadajú aj na iné kritériá.
Moj muž sa hlásil ako 34 ročný, zastavila ho posledná “prekážka” zdravotne prehliadky …
dá sa, ak ťa potrebujú napr.na právne, čiže rovno na odbornú pozíciu, myslím že vtedy ti vedia prepožičať aj hodnosť 🤔
@zuzanka.zuzu tak neviem ci mna budu potrebovat, robim na personalnom. Skoda ze ma to nemapadlo pre 6timi rokmi.
@tea12889 hlásiš sa na konkrétnu pozíciu, ty ako odborník už nepôjdeš do náboru, i keď všetky vstupné veci musíš absolvovať rovnako (i keď... 😉 🤭 ) čiže to tým myslím či ťa budú potrebovať - na konkrétnu pozíciu
@zuzanka.zuzu aha rozumiem, tak to nie. Myslela som normalne ze pojdem na ich vyberove testy a nasledne potom by ma niekam zaradili