icon

Ako sa pripraviť na pohovor na Inšpektorát práce?

kikizba
3. feb 2025

Dobrý večer,

je tu, prosím, niekto, kto bol na výberovom konaní na Inšpektoráte práce?
Viete mi, prosím, povedať, na čo sa mám pri pohovore pripraviť? Aké otázky boli na teste a čo sa Vás pýtali pri ústnom pohovore?

Za všetky odpovede vopred ďakujem. 😊

koniarova
3. feb 2025

Máš znalosti z oblasti BOZP? Zákonníka práce?

koniarova
3. feb 2025
kikizba
autor
3. feb 2025

@koniarova študovala som integrovanú bezpečnosť

kikizba
autor
3. feb 2025

@koniarova ďakujem 😊 O zákonoch, ktoré vyžadujú viem, len som sa chcela informovať, či náhodou je tu niekto, kto vie, na čo konkrétne pri zákonoch sa zamerať.

koniarova
3. feb 2025

@kikizba veď to máš parádne predpoklady. Určite to skús.

nelca84
3. feb 2025

@kikizba ak mas prehlad zo zakonov, ktore su uvedene, tak test zvladnes. Ja som sa pripravovala asi tyzden...

nelca84
3. feb 2025

@kikizba na ustnej casti sa ma napr. pytali, ci viem co je ulohou inspekcie prace

evelin1002
9. feb 2025

Prosim vas je potrebne mat aj vodicsky preukaz? Ako to prebieha? Moze sa stat ze poslu len 1 osobu z inspektoratu prace na dane pracovisko alebo chodia viaceri?

nelca84
10. feb 2025

@evelin1002 u nas bola podmienka, bez toho je clovek dost obmedzeny a zavisly na inych

evelin1002
10. feb 2025

@nelca84 dakujem za odpoved, mna to prekvapilo kedze sama ako zena by som sa asi bala chodiť po firmach a robit kontroly a poriadky. Alebo ako to vacsinou prebieha? Ako reaguju majitelia firiem?

nelca84
10. feb 2025

@evelin1002 sama nechodis, ale nie je to bohvieco robit vecne niekomu sofera a nemozes sa ani prestriedat, najma ak sa ide dalej

xjanulkaax
14. apr 2025

@nelca84 Ahoj, mozem napisat SS? Podla sprav, co pises predpokladam, ze si na Inspektorate prace a predpokladam, ze v BB 🙂 Mala by som zopar otazok 🙂

nelca84
14. apr 2025

@xjanulkaax kludne

ovechkin
22. máj 2025
@nelca84

@xjanulkaax kludne

@nelca84 ahoj, mohla by som sa aj ja opýtať v súkromnej správe?

nelca84
22. máj 2025
@ovechkin

@nelca84 ahoj, mohla by som sa aj ja opýtať v súkromnej správe?

@ovechkin ahoj, jasne

ovechkin
17. okt 2025
@nelca84

@ovechkin ahoj, jasne

@nelca84 dakujem, pisem ss