icon

Ako sa pripraviť na pohovor na stáž?

3. sep 2025

Ahojte, má niekto skúsenosti s pohovorom na stáž na finančom oddelení? Nastupujem do 4. Ročníka na vysokej škole, na profesii som našla ponuku na platenú stáž, poslala životopis, zavolali mi, že chcú pohovor, ako sa čo najlepšie pripraviť? V predchádzajúcich brigádach (účtovné firmy) som pohovor nikdy nemala, len mi zavolali, dohodlo sa kedy nastupujem, zaučili ma a to bolo všetko, ďakujem za rady. ☺️

anonym_766e38
3. sep 2025

Ja síce z iného odboru ale prečo som si vybrala ich firmu a čo ma na prac.ponuke najviac zaujalo, čomu sa bude venovať moja diplomovka, ako budem na tom časovo a či zvládnem aj prácu aj štúdium, ďalej riešili predošlé skúsenosti a čo bolo mojou náplňou práce, aké mám očakávania o stáži... Bol to viac menej taký pokec.

autor
3. sep 2025
@anonym_766e38

Ja síce z iného odboru ale prečo som si vybrala ich firmu a čo ma na prac.ponuke najviac zaujalo, čomu sa bude venovať moja diplomovka, ako budem na tom časovo a či zvládnem aj prácu aj štúdium, ďalej riešili predošlé skúsenosti a čo bolo mojou náplňou práce, aké mám očakávania o stáži... Bol to viac menej taký pokec.

@anonym_766e38 ďakujem☺️