Ako sa teraz učí v materskej škôlke?
Ahojte, už sa neučí v škôlke podľa úrovni ?. U1, U2 atď atď ? Podľa čoho teraz ? Ako viem čo má napr spraviť predskolak, čo trojrocak?
Podľa mňa nikto nemá slov. Ty ides učiť?
@simona20201309 nie nejdem učiť, chcela som takéto inšpirácie a popozerať čo ma dieťa vedieť. Syna nevzali do škôlky hoci už bude mať čoskoro 4 roky a rada by som s ním čo to doma spravila. Také čo robia v škôlke
Jaaaj som sa zľakla 😀
Kde si čítala že sú úrovne zrušené? Síce už dlho neučím ale neregistrujem aby sa svp menil od r.2016
@simona20201309 povedala mi to jedna mamička na ihrisku ktorá je učiteľka. Keď som ale chcela vedieť podľa čoho sa ide teraz, povedala že mám dať dieťa do súkromnej škôlky a tam dostane adekvátne vzdelávanie 😑 našla som nejaky dokument z 2022 na stránke ministerstva a neviem či podľa toho či ako to majú
Určite sa nič nemenilo. Stiahni si tie adaptacie výkonových štandardov a chod podla toho.
Rada nad zlato od mamičky z ihriska 😀
Tebe stačí si len urobiť približne osnovy co sa v ms učí, do koľko má vedieť počítať, kedy má čo vedieť q pekne si to prisposobis do vasho dňa. Tiež ti odporúčam nejaké oracovne zošity od taktik, kuliferdo, kumon...
A veľa si čítajte. Tam získa synček takmer vsetky potrebne informacie ;)
@simona20201309 ďakujem ti veľmi pekne, všetko si to idem popozerat
Ja mam tiež dcéru doma tak ak chceš kľudne napíš ss môžme si vymieňať nejaké nápady

Nikto?