Ako sformulovať žiadosť do práce bez inzerátu?
Ahojte, chcem skúsiť rozposlat životopisy do firiem, kde nie je uvedený inzerát na voľné miesto. Ako by ste sformulovali žiadosť? Že sa uchádzam o akú pozíciu? Mám záujem i administratívu, tak napísať administratívny pracovník?
No ak sa uchadzas o admin poziciu, tak ziadost formuluj tak, ak o inu, tak prisposob tomu. Pripadne to hod do chatgpt
No ak sa uchadzas o admin poziciu, tak ziadost formuluj tak, ak o inu, tak prisposob tomu. Pripadne to hod do chatgpt
@crazy_cat_lady doteraz som to tak robila, len neviem či by nebolo niečo vhodnejšie. Len nič ma nenapadá.
Prepáč, ale ak sa zaujímas o administratívnu pozíciu, takéto veci by si mala zvládať, nie?
@13uzivatelka11 prepáč, ale presne kvôli takým múdrym kolegyniam ako si ty, si hľadám novú robotu. K čomu bola tá tvoja rada? Nie je toto fórum, kde si máme radiť? Jaj už nie...už len rýpať, ponižovať druhých a povysovat sám seba.
@13uzivatelka11 prepáč, ale presne kvôli takým múdrym kolegyniam ako si ty, si hľadám novú robotu. K čomu bola tá tvoja rada? Nie je toto fórum, kde si máme radiť? Jaj už nie...už len rýpať, ponižovať druhých a povysovat sám seba.
@anonym_autor lenže ona ti napísala len pravdu, nie je možné aby jedna administratívna pracovníčka nedokázala naformulovať žiadosť o prijatie do zamestnania. Skôr si to mala prijať ako dobrú radu namiesto urážania sa.
Ja neverim ze sa toto stale niekto dokola pyta
Napríklad, na základe vlastnej iniciatívy...? Ďalej už hádam dopísať vieš.
Napíš to v zmysle ze na základe vlastnej iniciatívy
Chatgpt, perplexity, gemini ti poradia a ešte ťa aj pochvália, keď máš problém so vztahovačnosťou na poznámky iných žien. 🙂
A ty pracuješ na úrade práce, hanba.
Ja som si zvykla na Profesii stiahnuť vzor životopisu ktorý som iba vyplnila Škola, predchádzajúce zamestnania a iba som ako posledné dopísala že mám záujem o prácu vo vašej firme

Prepáč, ale ak sa zaujímas o administratívnu pozíciu, takéto veci by si mala zvládať, nie?