icon

Ako sformulovať žiadosť do práce bez inzerátu?

Včera o 15:58

Ahojte, chcem skúsiť rozposlat životopisy do firiem, kde nie je uvedený inzerát na voľné miesto. Ako by ste sformulovali žiadosť? Že sa uchádzam o akú pozíciu? Mám záujem i administratívu, tak napísať administratívny pracovník?

13uzivatelka11
Včera o 16:19

Prepáč, ale ak sa zaujímas o administratívnu pozíciu, takéto veci by si mala zvládať, nie?

crazy_cat_lady
Včera o 16:22

No ak sa uchadzas o admin poziciu, tak ziadost formuluj tak, ak o inu, tak prisposob tomu. Pripadne to hod do chatgpt

autor
Včera o 16:24
@crazy_cat_lady

No ak sa uchadzas o admin poziciu, tak ziadost formuluj tak, ak o inu, tak prisposob tomu. Pripadne to hod do chatgpt

@crazy_cat_lady doteraz som to tak robila, len neviem či by nebolo niečo vhodnejšie. Len nič ma nenapadá.

autor
Včera o 16:26
@13uzivatelka11

Prepáč, ale ak sa zaujímas o administratívnu pozíciu, takéto veci by si mala zvládať, nie?

@13uzivatelka11 prepáč, ale presne kvôli takým múdrym kolegyniam ako si ty, si hľadám novú robotu. K čomu bola tá tvoja rada? Nie je toto fórum, kde si máme radiť? Jaj už nie...už len rýpať, ponižovať druhých a povysovat sám seba.

anonym_c3eb03
Včera o 16:35
@anonym_autor

@13uzivatelka11 prepáč, ale presne kvôli takým múdrym kolegyniam ako si ty, si hľadám novú robotu. K čomu bola tá tvoja rada? Nie je toto fórum, kde si máme radiť? Jaj už nie...už len rýpať, ponižovať druhých a povysovat sám seba.

@anonym_autor lenže ona ti napísala len pravdu, nie je možné aby jedna administratívna pracovníčka nedokázala naformulovať žiadosť o prijatie do zamestnania. Skôr si to mala prijať ako dobrú radu namiesto urážania sa.

anonym_d93d50
Včera o 16:39

Ja neverim ze sa toto stale niekto dokola pyta

domka222
Včera o 16:56

Napríklad, na základe vlastnej iniciatívy...? Ďalej už hádam dopísať vieš.

anonym_6fcb0a
Včera o 18:36

Napíš to v zmysle ze na základe vlastnej iniciatívy

a0
Včera o 19:05

Chatgpt, perplexity, gemini ti poradia a ešte ťa aj pochvália, keď máš problém so vztahovačnosťou na poznámky iných žien. 🙂

anonym_5eb339
Včera o 23:47

A ty pracuješ na úrade práce, hanba.

anonym_6a6256
Dnes o 08:39

Ja som si zvykla na Profesii stiahnuť vzor životopisu ktorý som iba vyplnila Škola, predchádzajúce zamestnania a iba som ako posledné dopísala že mám záujem o prácu vo vašej firme