icon

Ako si nájsť brigádu v gastre?

Včera o 13:20

Dobrý deň. Mám 17 a hľadám si nejakú brigádu možno na víkendy a neskôr aj na leto. Študujem na hotelovej akadémií takže určite by som chcela nejakú brigádu v gastre. Bolo by lepšie keby som si pracovné ponuky hľadala na nete alebo mám radšej pochodiť po podnikoch a pýtať sa či nepotrebujú brigádnikov? Neviem úplne ako to chodí, ešte som nikdy nebrigádovala a rodičia mi s tým moc nevedia pomôcť. Vopred ďakujem za pomoc 😅

anonym_5805c3
Včera o 13:47

Väčšina miest má priamo FB skupiny zamerané na hľadanie/ponúkanie práce, určite popozeraj tam, prípadne rovno napíš príspevok, čo hľadáš.
A k tomu pozeraj stránky podnikov v okolí, či nezverejňujú ponuky. Nech sa darí 🙂

anonym_1e5f71
Včera o 13:52

@anonym_autor Nemáte prax v konkrétnych podnikoch? Hotelová škola zvykne mať zmluvy o odbornom výcviku žiakov. Tam sa pýtaj.

autor
Včera o 13:54
@anonym_5805c3

Väčšina miest má priamo FB skupiny zamerané na hľadanie/ponúkanie práce, určite popozeraj tam, prípadne rovno napíš príspevok, čo hľadáš.
A k tomu pozeraj stránky podnikov v okolí, či nezverejňujú ponuky. Nech sa darí 🙂

@anonym_5805c3 ďakujem, určite skúsm aj facebook aj tie stránky 🙂

autor
Včera o 13:55
@anonym_1e5f71

@anonym_autor Nemáte prax v konkrétnych podnikoch? Hotelová škola zvykne mať zmluvy o odbornom výcviku žiakov. Tam sa pýtaj.

@anonym_1e5f71 Ako druháčka ešte len praxujem v školskej jedálni ale skúsim sa asi opýtať aj v škole či by mi niečo nenavrhli

anonym_2c151e
Včera o 15:13

ja ked som na strednej brigadovala v cukrarni, tak som sa tam normalne isla opytat na jar, ci nebudu potrebovat niekoho na leto