icon

Ako si privyrobiť popri práci?

20. mar 2025

Ahojte, mate nejake tipy ako si privirobit napr popri normalnej praci?

janai1
20. mar 2025

Žeby si nájsť brigádu alebo na skrátený úväzok? Však hádam vieš aké pracovné možnosti máš okolo seba

martinmmartin
20. mar 2025

zvysit kvalifikaciu a vymenit pracu. Nemozes ich dotovat do nekonecna

melanta
20. mar 2025

1. Zmeniť prácu za lepšie platenú.
2. Zvýšiť si kvalifikáciu (kurzom, ďalšou SŠ, VŠ) a zmeniť prácu za lepšie platenú.
3. Nájsť si brigádu na večer či víkendy (upratovanie, sklady, atď).
4. Ponúkať svoje aktuálne zručnosti ako freelencer.
5. Podnikať v niečom, čo nepotrebuje vstupné náklady, si v tom macher, je po tom vysoký dopyt.

Veľmi ťažko sa radí na tieto pravidelne opakujúce sa otázky. Ťažko radiť, ak nevieme, aké máš vzdelanie/prax/zručnosti. Inak za tento rok je tu asi 20 takýchto tém, za minulý rok minimálne stovka. Verím, že si všetky tie diskusie prečítala. V Každom prípade, ak chceš konkrétnejšie rady, buď konkrétnejšia aj ty a napíš vzdelanie/prax/zručnosti, čo robíš teraz a v akom časovom horizonte si predstavuješ tú ďalšiu prácu.

rybickad
Odpoveď bola odstránená
melanta
26. mar 2025

@rybickad ešte si neprišla na to, že ti admini mažú komentáre aj diskusie? Ak máš pracovnú ponuku, nehanbi sa za ňu a napíš ju priamo do textu.

rybickad
26. mar 2025

@melanta popravde nie 😂. Nie som tú často, ale no nevadí

melanta
26. mar 2025

@rybickad vážne? Veď si tu dnes pridala komentár do viac diskusií a aj si založila diskusiu. Všetko ti to zmazali a ku každému ti prišlo upozornenie, pretože to vždy príde. Takže ako - napíšeš narovinu, čo ponúkaš?

rybickad
26. mar 2025

@melanta ale nevedela som dôvod, som myslela že som to zadala do zlej " sekcie". Áno, nemám s tým problém, ide o prácu moderátora chatu.