Ako si vybrať medzi športovým obchodom a výrobou u Kórejcov?
Ahojte ľudia, chcela by som sa slušne a nezáväzne spýtať, čo by ste si vybrali skôr. Ísť pracovať do športového obchodu Intersport alebo do 3 zmenky ku korejcom, výroba gumových profilov ? 😁
@martinna181 A kde je vyšší plat?
@chrobak7 u korejcov, ale hlavne skrz príplatky za nočné a pod.
@martinna181 Tak potom si ty musíš určiť svoje priority. TO, čo ti tu ktokoľvek napíše, je pre teba úplne bezpredmetné. Ty si musíš určiť:
- či je pre teba dôležitý vyšší plat
- či si ochotná robiť na 3 zmeny
- či si ochotná znášať vrtochy zákazníkov
- či ti je prednejšie byť v noci doma s deťmi a pod.
Nechápem, načo sa pýtaš takéto niečo na fóre. Každý má iné preferencie.
@martinna181 urcite sportovy obchod 🙂 3 zmenka u Korejcov...nad tym by som ani neuvazovala.
ak by som mala istotu, ze mozem nastupit do oboch, tak urcite obchod. Nocne nikdy viac. Za tych par eur navyse mi pokazene zdravie nestoji. A navyse korejci nie su zrovna najprijemnejsi zamestnavatelia.
@martinna181 intersport jednoznačne, žiadne nočné smeny a teror za pasom u Korejcov nikdy
@rozculena Jedná sa o Dongil Rubber Belt, nie Kiu🙂
@lakebabe A prečo odišiel? Inak sa jedná o Drb, vyrábajú sa tam tesnenia do automobilov, v Kii na páse je to čistejšie, ale zase v takte
@rozculena Jedna sa o Drb, neviem teraz ktorú fabriku myslíš? No ja som počula len v Lednickych Rovniach, tam boli otrasné prípady od Korejcov, moderné otroctvo
@martinna181 vieš čo už tam bol dlho a vadilo mu už všetko všeobecné systém akým tam fungovali. Prísne normy, Kontrola, nadčasy, jedno s druhým išiel do menšej firmy paci sa mu tam tak uvidi.
To drb netuším ako funguje
@martinna181 asi všade je iný prístup......
@lubkovaandrejka Áno, tiež dám zrejme to prednosť, lebo je to trojzmenka a plus rôzne výpary zo spalenej gumy, nočné a zdravie mám len jedno🙂
@rozculena Áno, nechcem zovšeobecňovať alebo byť rasistická, to vôbec, skôr kôli trojzmennej prevádzke, výparom zo spálenej gumy a rôzne svinstvo z toho a nočné sú dôvodom, prečo dám prednosť obchodu
@lakebabe pocula som, alebo som niekde citala, ze do kie beru protekcnych… je to pravda?
@dancingqueen321 Možno záleží na akú pozíciu na páse aj, sú aj lepšie aj horšie pozície
@martinna181 nie do drbu by som nešla .pracovala som vo forme ,ktorá strihala tesnenia pre drb. Smrad z gumy , stereotypna práca , bolelo oči ,zápästie . Radšej obchod
@dancingqueen321 to pochybujem vkuse mali nedostatok zamestnancov a robi tam aj veľa Ukrajincov a kadekoho tak si myslím ze zoberú každého kto vládze
@martinna181 odpoved bola asi niekomu inemu na komentar. Samozrejme, ked bol spominany manazer, nepytala som sa na pozicie do vyroby, ktore nikto nechce… ale na pozicie back office
@lakebabe akoze do officu?
@dancingqueen321 chápem, spomínam si
@zafir01 Aj muži čo tam robia mi spomínali, že smrad a výpary, že to není bohvie čo
@dancingqueen321 jaj to nie ja ze sa pýtaš na výrobu. Vieš co v office mi robilo dosť ľudí z okolia na rôznych oddeleniach, keď som žila v Za, ale všetci sa tam dostali normálne na pohovor. Ale nikto tam už nerobí. Všetci časom zmenili zamestnávateľa
@lakebabe Slováci už im tam nechcú robiť vo výrobe ? Také zle to je ?
@martinna181 predpokladám ze Srbi a Ukrajinci sú lacnejší

intersport