Ako si vytvorím svoj eshop?
Ahojte poradte mi robim doma kadejake handmade veci ako napr. zdobim flase, pletiem kosiky, zdobim na zelanie kadejau bizuteriu, rôzne rucne prace predavam to na istom webe ale chcela by som si vytvorit svoj vlastný eshop neviem na koho sa mam obratit kto by mi poradil???
Hlavne je co k tomu potrebujem, kolko by to stalo, popripade nejaky kontakt kto robi taketo veci v okoli PO a KE. Chcela by som aspon informativne informacie .
Dakujem za rady uz vopred
ak zacinas su to pre teba vyhodene peniaze zaplatit niekomu za Eshop, pouzi google a vytvor si jednoduchy Eshop zadarmo, ak sa ti to rozbehne budes potom vylepsovat, takto si s minimalnymi nakladmi overis ci je o tvoje vyrobky zaujem, zakaznik nekupuje podla vzhladu ale kvality vyrobku, az ked to robis masovo meni sa to na imageovu zalezitost a kvalita ide do ustrania...
osvedceny a cenovo pristupny system na tvorbu eshopov je www.webareal.sk
s tymto robime roky. skusali sme aj ine, ale s tymto sme spokojni asi najviac.
zdravim... ja doporucujem urcite pana Syčeva ... teraz si niesom isty ci je z PO alebo KE... mne robil aj eshop aj web a som velmi spokojny.... moderny dizajn, dobra funkcnost a normalny peniaz... da sa s sim vyspekulovat hocico ale co je uplne super je komunikacia... ja taky antitalent na tieto veci mu stale pisem s nejakym problemom a uz vyse 2 rokov ma nervy na to aby mi odpisal a poradil ako problem vyriesit... netreba sa dat ukecat na najnizsiu cenu niekedy... aby vysledok aj nejako vyzeral potom... skuste pozriet jeho stranku www.najreklama.sk mozno Vas nieco oslovi...
ja nezacínam ...robim s tym dlho a pekne sa to rozbieha dokonca som sa rozhodla aj nad kamennou predajnou a chcem to nejako spolu prepojit aj eshop aj velkosklad aj kamennu predajnu ....zatial mam len vybrane priestory na prenajom a v septembri to chcem spustit.
No najprv potrebujem webku s eshopom a potom nejaky program na skladove hospodarstvo a faktury ...no proste nejaky informacny system ..najlepsie by bola ak by to robila jedna firma.
Nevadi ak by boli aj z KE nemam problem dojst autom, hlavne aby sa tomu rozumeli. dakujem za rady a podnety
@selia1979
a co takto skusit take oblubene portaly ako mimibazar alebo sashe?
moja kamaratka predava vlastne vyrobenu bizuteriu tam, zacala najprv medzi znamymi, kolegynami, rodinou a postupne presla tam. Ona to ma sice ako privirobok pri praci, cize to pre nu nie je hlavny sposob obzivy, ale je to jednoduche, len si tam nahadze tovar a cela stranka je uz vlastne urobena.
ja mám cez webareal a som spokojná. Je to formou sablon a da sa v tom lahko zorientovat.
ja to chcem robit uz naplny uvazok ale chcem to mat najprv spojene s eshopom a kvalitnym je mi jedno momentalne co to bude stat klientelu mam celkom slusnu a popritomu este chodim zdobit svatby stoly astolicky kostoly a tak podobne.
Preto som chcela svoju vlastnu webku a eshop na veci ktore vyrobim aby som to mala jednoduchsie a prehladnejsie ...bola som aj na sashe ...ale teraz je toto priorita idem pozriet este nejake vase odporucania ...no pre mna by bolo suplne ze super keby to bolo v PO alebo v KE.
to je strasne dala som otazky a nikto nevie poradit na inych forach jedine tuna. dakujem
no ak tomu rozumiem spravne tak budes mat aj kamennu predajnu myslim si ze urcite by si mala riesit aj eshop a tym padom pokusit sa rozbehnut biz na viac stran...v Po a Ke je viacero kvalitnych firiem ale u tych si priplatis patricne...ale prijatelne ceny ma www.comein.sk a k eshopu ponukaju obchodnu agendu, a skladove hospodarstvo a tym padom uzestris kopec penazi ktore by si potrebovala zaplatit, su to veci ktore pri biznise musis mat a nestoja malo naviac tam mas technicku podporu a skolenie v cene ... moj znami je s nimi spokojny...
Urcite si nevyber tie vsetky "naklikavacie" eshopy ktore chrlia eshopy su sice lacne ale svojou funkcionalitou vobec nezarabaju. nezalezi na dizjne, ale aky ma eshop seo optimalizaciu, aby ho mohol google zaindexovat a pod.... je to ho vela a ja nemam cas, ale ak by si naozaj chcela eshop, ktory by ti zarabal tak oslov nieco kvalitnejsie. a este dalsia vyhoda zaplatis raz a mas pokoj, kdezto tu len platis mesacne, rocne....
kvalitny programator ti urobi administraciu a nauci ta v nej robit takze si budes vsetko potom robit sama a nebudes nikomu platit akurat len za domenu co je asi 12 eur rocne. dam ti kontakt na niekoho kto robi taketo eshopy ak chces? su fakt dobri, vzdy poradia a hlavne lacni, pretoze neplatia ziadnych menezerov, uctovnikov. je to programator s dizajnerom, su to fakt profesionali a robia krasne eshopy, ktore zarabaju.
@janusa28 záleží aj na dizajne :DD a velmi, lebo ked mas zastarali web a posobi ako z minuleho storocia, tak sa moze stavat ze ludia pojdu prec ked to uvidia, posobi to jednoznacne nedoveryhodne kedze ludia su dnes uz zvyknuti na prepracovane graficke sturktury 🙂 ak by si o tom pochybovala mozes sa informovať napr tu v bezplatnej online poradni https://www.onlinetoro.sk/seo-online-poradna/
Tak hlavne zalezi ci aky chces eshop, ake mas ocakavania da sa spravit eshop aj za 300 euro ale aj za 1000, mne to velmi pekne vysvetlil pan Michalík od http://seoeffect.sk/ , skus pozriet a uvidis
Presne tak. E-shop vieš získať vo viacerých cenových hladinách. Ide o to čo potrebuješ a aký máš rozpočet. Čí ti stačí nejaká balíková základná grafika, alebo chceš niečo čo fakt profesionálne vyzerá. Ale dizajn predáva. Ak eshop tak určite by som šla do systému Prestashop. Je to top eshopový systém na ktorom funguje spústa eshopov. Napríklad pozri https://www.creeo.sk/prestashop-eshop/
Ďalej si naštuduj niečo o reklame marketingu. Bez návštevníkov na eshope, nebudeš predávať. Info nájdeš na fórach, v článkoch, knihách. Treba si to naštudovať, aby si tomu pochopila o čom to je a aké možnosti máš. Hlavne SEO, PPC, Blogovanie, tvorba spätných odkazov.
Ahoj, ja sa vyjadrim trochu aktualnejsie. My sme zalozili eshop cez www.eshop-rychlo.sk a to z dovodu viacerych odporucani hlavne na forach a z druheho dovou, ze eshop stoji len 12 eur a je tam vsetko + lifetime podpora. Ako pisala aj verce, nezabudni, ze aj ked neinvestujes do eshopu 10 000, 12 eur nie su tvoje jedine naklady, nieco ta stoji hosting, cca 50 eur, 12 eur ta vide domena a cca 100-150 eur musis dat minimalne do reklmay na zaciatku.
Neskor uz vies reklamu tahta zo zarobeneho ako sme to urobili my.
Neviem ci je to este aktualna teba ale mam super skusenost s firmou https://visibly.sk , pan. Dávid Michalík ma seriozny pristup prisiel za mnou a vsetko ukazal a vysvetlil 🙂
Na začitok bude najlepšie ak si urobíš profil na sashe. Tam je veľa ľudí, ktorí reálne chcú niečo kúpiť. Nalákať ľudí na vlastnú stránku je dlhý a drahý proces, ale keď tak môžeš ušetriť aj tu a vytvoriť si vlastnú webstránku a postupne sa učiť ako na to. Kukni si nejaké články o tom https://miskaslukova.sk/ako-si-vytvorit-webstra...

@selia1979 http://www.binargon.cz/ 😉